קוקה קולה וילג'

זונע

New member
אני אוהב קולה...כמוך וכמו איזה מליון איש בארץ

אז למה לי להחרים את הכפר הזה שלהם? כי אני שונה ומיוחד?

שרון710

New member
חחח זומבים?

אתה כ"כ נסחף. החברה פשוט משווקת את עצמה. וזה הכי לגיטמי שיש. מה אתה רוצה שהם יעשו? לא ישווקו את עצמם? הם חברה. הם רוצים להרוויח כסף. וזה לא זומבים. יש אנשים שפשוט אוהבים קולה! כן, כן! קיימים כאלה אנשים! ולא, הם לא עברו שטיפת מוח. זה פשוט טעים להם. אני יודעת שזה נשמע תלוש מהמציאות שאנשים שותים קולה בלי שעשו להם שטיפת מוח, אז זה באמת קורה. וזה ל-א מדע בידיוני

תגיד

אתה באמת חושב שמה שקוקה קולה עושה זה לטובתך? או לטובת מכירות שיגדלו כתוצאה מכך? הקטע שאתה מתעלם ממנו זה שעובדתית, אנשים ישתו יותר קולה אחרי זה. ככה זה עובד בחברה שלנו וזה פשוט שגוי. ברור שזה שיווק לגיטימי, אבל לא בהכרח לגיטימי זה נכון.

זונע

New member
ומה רע שאנשים ישתו יותר קולה אחרי זה?

בשביל מה יש פרסומות? בשביל שאנשים יקנו את המוצר שמפרסמים אותו דבר בדיוק הכפר הזה. מי שלא אוהב קולה לא ישתה קולה בגלל הכפר הזה, מי ששותה קולה-סבבה לו, נהנה גם מהכפר הזה וגם מקולה! אני לא מבין איפה הבעיה ולמה אתם חייבים לצאת נגד משהו שמוציא את שני הצדדים מורווחים-גם את הקהל הרחב וגם את קוקה קולה.

RakTsarot001

New member
הו, כמה נורא...

שילמתי כסף וקבלתי בקבוק קולה תמורתו. המניעים של קוקה קולה הם בטח לא טהורים, כל אחד רוצה להרוויח כסף, אבל זה נורמלי לגמריי. וכל עוד גם אני נהנית מזה, למה זה רע? קוקה קולה רוצים לפרסם את המוצר שלהם, אז הם יארגנו אירוע גדול. האירוע הוא פרסומת, סבבה, אבל מה זה משנה? אני ארוץ לקנות אספקה שנתית של קולה? אני חושבת שלא.

את לא מבינה שזה הרבה יותר מסתם ה"קח תן"

של ה5 שקל והקולה? חוץ מזה, ההסתכלות של "אני נהנית מזה, שיזדיין העולם" היא נורא צרה וחד מימדית. הקטע הוא שהאירוע נועד על מנת ליצור תלות בינך לבין החברה, ועל מנת שלא תשתי משהו אחר חוץ מזה. זה שזה נורמלי, זה לא הופך את זה לבסדר.

RakTsarot001

New member
חחחח אני בקושי שותה קולה,

ויש לי תלות בתחבושות היגייניות, לא במשקאות קלים. אני רואה פה חברה שמפרסמת את עצמה ע"י ארגון אירוע, אני משלמת כדי להנות מהאמנים שם, מקבלת משהו לשתות על הדרך, והולכת הביתה.

DanieLushka

New member
או.. שפשוט קולה של קוקה קולה יותר טעים?

אני אישית שונאת את כל סוגי הקולה, אבל מבין כולם קוקה קולה הכי סביל, ואז פפסי. אני יכולה קצת להבין על מה אתה וגור מדברים, אבל אני מאמינה שרוב חברי הפורום כאן עושים את הבחירות שלהם בעיקר על בסיס ההעדפות הפרטיות שלהם. אני משערת שכולם מבינים מה זה פירסום ואיך הוא מנסה להשפיע עלינו. בכל מקרה, מה רע בקוקה קולה וילג'? למה לא ללכת לשם? כי זה יעני מיינסטרים ולא מאגניב אז צריך לעשות אחרת? נו באמת -_-

gurke

New member
איך את יכולה להשוות

בין טיול\חופשה שאת יכולה לארגן עם חברים שלך, לבין חופשה שקוקה קולה מארגנת בשבילך? קולה פשוט מנצלת את העצלנות של הנוער כדי למכור עוד.

זונע

New member
זה הרבה מעבר לעצלנות

חשבת על העובדה שכהכפר הזה זה מקום להכיר הרבה חברים חדשים ולא לכולם יש כסף לארגן חופשות?! הרי הכפר הזה הוא פחות או יותר חינם, אז להגיד שזה בגלל עצלנות זה די מנותק מהמציאות.

אגב, תשים לב.

הכפר עולה כסף + פקקים. הם דורשים ממך לקנות את המוצר שלהם, 20 פעם אם אני לא טועה, על מנת להכנס.

זונע

New member
תעשה טובה, לוקחים מפחי מחזור

אף אחד לא מטומטם מספיק בשביל לשתות בעצמו 20 בקבוקים אחד אחרי השני...אתם באמת מנותקים מהמציאות אם אתם חושבים שכל העניין הזה מגביר באופן משמעותי את צריכת הקולה.

ברוב המקרים כן, אבל הקטע זה הכוונה שלהם.

אם הם היו רוצים שכל אדם היה בא, הייתה כניסה בתשלום בלבד. עובדה שלא.

dcohn

New member
*10 פקקים.

מה שממש ממש לא קשה להשיג לאלה ששותים קולה גם ככה. חוץ מזה שלפי מיטב הבנתי זה 10 פקקים לכל השלושה אנשים. במקרה בשלושת האנשים שותים קולה (סביר) ה3 פחיות/בקבוקים של כל אחד מהם ייקנו גם ככה על ידיהם. עכשיו הם פשוט יהיו מודעים לשמור את זה בצד.

dcohn

New member
אוקיי נניח שפחית עולה 5.

אתה מעדיף שיגידו לך "תן 250 ש"ח" במקום "תן 200 +10 לשוניות" ?? לפחות תמורת ה50 שקל האלה אתה תקבל גם קולה. ואני עדין לא מבינה למה אתם מתעקשים להתעלם מזה- זו דרכו של עולם. כל יחס כלשהו בעולם הזה לא משנה אם הוא בין אדם לאדם או בין אדם לחברה וכו'- מסתבסס על "תביא לי X ואני אביא לך בתמורה Y". .thats just the way it is

gurke

New member
זה שככה העולם עובד

זה אומר שזה בסדר?
אני לא אוהב את העובדה שאני חיי בעולם שבנוי על אינטרסים אישיים.

dcohn

New member
אבל ככה בנוי העולם.

ובתכלס לאף אחד מחברת קוקה קולה לא מזיז אם גור שפרירי יבוא לקוקה קולה ווילאג' או לא. אם למחות כנגד זה עושה לך הרגשה טובה- תמחה. רק אתה חיב להיות מציאותי- העולם בנוי על עניין "קח- תן" כבר המון המון המון שנים, עוד לפני שמישהו חשב על קוקה קולה או כל מותג אחר, והיכולת שלך לשנות את זה- קטנה מאוד.

gurke

New member
בטח שמזיז להם

הם רוצים שכולם יבואו. ויש הבדל בין "קח-תן" לבין "נצל כמה שאפשר, עד טיפת הכסף האחרונה"

dcohn

New member
רוצה להתערב על זה?

עכשיו אני מתקשרת לקוקה קולה לשאול אם הם שמעו על גור שפרירי. איפה אתה רואה פה ניצול?!?! זו כןןןן החלטה שלי אם לקנות קולה או לא. תודה לאל יש לי כסף להשקיע בשתיה ובמותרות- למה אני צריכה להרגיש רע עם זה?! אף אחד לא מנצל אותי פה. אני נותנת כסף- מקבלת בקבוק שתיה. או מקבלת 3 ימים של הנאה, במקרה הספציפי הזה. אדם שאין לו כסף לקנות קולה- לא קונה קולה. אני לא רואה את אנשי קוקה קולה לוקחים אותו למכולת באזיקים ומכריחים אותו לקנות ארגז קולה במקום לקנות אוכל. איפה אתה רואה טיפת דמיון בין מה שקיים בשוק (בכל חברה שקיימת!) לבין "נצל כמה שאפשר, עד טיפת הכסף האחרונה" ?!

למעלה