פרקי השבוע, ארה"ב

Zombit4Ever

New member
למהההההההההההההההה../images/Emo58.gif

איזה פרק מותח, משגע מלהיב איך הוא מת למההההההההההההההההההההההההההההההה זה ישאיר אוצי בבעסה למשך כל היום פרק פצצתי ביותר שייזכר להרבה זמן איזה סוף מחורבן רייאן הייתי בהלם כמה דקות אחרי הירייה של גק, איזה שוק !!!!!!!!!!!!!!! מרוב הלחץ שצייס נכנס לדירה ושהם לא מצאו את סאונדרס עצרתי את הפרק וצעקתי בכל הבית יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ואז המשכתי כמובן יהי זכר שפאל ברוך (למרות שהוא רק דמות אבל הדמות תיהיה חסרה)

Nina Myers

New member
../images/Emo58.gif318

זה אחד הפרקים [ויש מספיק כאלה] שמשאירים אותך בהלם לכמה דקות אחרי שראית את הפרק... ביניהם זכורים לי 123, 124, 215, 303, 314 ועכשיו מצטרף גם 318 לרשימה. פרק ממש עצוב.

cj20

New member
איך את יכולה להיות בהלם

אם את ממילא יודעת מה יקרה?

nitzan9

New member
אפשר להיות בהלם גם כשקוראים

אמנם הרבה פחות טוב מלצפות, אבל נגיד כשקראתי שטוני נורה הייתי בהלם רציני.

cj20

New member
../images/Emo58.gif318 - וואי וואי וואי...

ריאן שאפל
איזו סצינת סוף פרק חזקה! כבר כתבתם פה הכל ואין מה להוסיף. פשוט מצמרר ומפחיד. אני פשוט ללא מילים. אחת מהסצינות הכי טובות של הסדרה מבחינת רגש והזדהות עם דמות לדעתי (לא לשכוח שזה שאפל, שהרוב די מתעבים). מסכן ג'ק - פאלמר כזה בנזונה - מה הוא מפיל הכל עליו!? אוף שמישהו כבר יתנקש בפאלמר! הכל משעמם ומעצבן איתו! נו מנדי איפה את כבר!? ותגידו, אני היחידה שהיה לה ברור שסאונדרס לא נמצא בבניין? כן, ממש הגיוני שדווקא כשהם זזים הוא לא מסתכל על המסך. זה נורא הזכיר לי סצינה מאיזה סרט שרואים איך מתקרבים למקום וזה נראה כאילו הנבל שם, ובסוף - "הפתעה!". נבר-ד'ה-לס, עדיין סצינה מעולה. נורא אהבתי. צ'ייס הזה,
גם לי היו את הבעיות המעצבנות ב3 קטעים. מי שיודע מה מישלי אמרה לטוני שיכתוב (גם סצינה טובה, טוני בוכה לא רואים כל יום). מעניין מה הולך להיות עם ביל/וויליאם שברח - הוא כבר מראה סימפטומים, באמת שנראה לי שהם הולכים לחסל את לוס אנג'לס העונה... ושוב צריך לחכות עוד פרק כדי לדעת מה התוצאות של הבדיקות של מישל. מה אתם מהמרים? אני חושבת (ומאוד מקווה) שהיא תשרוד.

Nina Myers

New member
../images/Emo58.gif318

הייתי בהלם, תאמיני לי. כמה שהספוילרים הורסים, יש דברים שאפילו הם לא יכולים להרוס, ובגלל זה יש את השחקנים המצויינים. ועוד מישהו שם לב שטוני אמר Son of a bitch? אהבתי.

AlonLaudon

New member
../images/Emo58.gif 318

מישל לדעתי תשרוד. כבר הרגו דמות אחת מאוד מרכזית העונה (נינה) ועוד דמות ב-CTU שהייתה בכל העונות (שאפל), וגם זה די ברור ששמו את גאייל במלון רק בשביל שתהיה להם דמות משנית אבל עם משקל רגשי לצופים בשביל להרוג, מבלי להקריב את מישל. להרוג את מישל כבר יהיה יותר מדי מדכא, אפילו בשביל 24.

Nina Myers

New member
You never know

24 תמיד מפתיעה וגם אם יש ספוילרים, הם לא ב-100% נכונים, ואפילו יכול להיות שמדליפים ספוילרים מזויפים כדי שאנשים יהיו בכיוון הלא נכון ובסוף יקבלו את ההלם. אז מה שנשאר להגיד זה You never know, ואולי טוב שכך, לא?

De fire

New member
../images/Emo58.gif318 כבר אמרתי ש-"24" שולטת?

קודם כל לגבי השיחה של מישל וטוני- בערך משהו בסגנון מישל:טוני? טוני:כן? -אני מבינה ששנינו דיברנו סביב לנושא, אבל אם התוצאה תגיע חיובית.. -אל תיכנסי לזה -שנינו יודעים שסיכוי ההשרדות שלי קטנים -כל עוד יש סיכוי אני לא רוצה לדבר על זה -טוב.. אבל לא משנה מה, אני רוצה שתדע ששלוש השנים האחרונות היו הטובות בחיי -אני צריך להיות שם איתך -אתה איתי -זה לא אותו דבר.. -הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות למעני זה לוודא שהקפסולות יגיעו -אני אעשה כמיטב יכטלתי -אני יודעת.. כל סצינה במלון שולטת.. מישל פשוט גדולה מרגע שנותנים לה להתבטא כשחקנית, ואני אתנקש בעצמי בתסריטאים אם יהרגו לי אותה.. בסצינה של צ'ייס , בין עליית דופק אחת למשניה חשבתי "God i love this show".. משובח משובח משובח..

De fire

New member
אה, ואיך לעזאזל שכחתי? ../images/Emo58.gif318

הסצינה האחרונה, אחת המשובחות שהיו בסדרה. לא משנה עד כמה אנשים שנאו את שאפל, אי אפשר שלא להזדהות איתו.. הסצינה היתה כ"כ אנושית. כ"כ אמיתית.. עד הרגע האחרון דמיינתי שאני רואה את ג'ק מחליף מחסנית או משהו כזה.. לא יכלו לעשות את מה שסופרמן עשה ללויס ב"לויס וקלארק"? כלומר לא להקפיא אותו, אלא לתת לו איזו גלולה שמאיטה זמנית את הדופק (שתהיה כמובן דרך לפהוך את זה אח"כ), לתת את האשליה ששאפל מת, וככה והרוויח זמן.. מצד שני זה סתם יותר מדי מצוץ מהאצבע.. "רק 2.5 מליון הרוגים? טוב נו.. גוד אנאף"
חולה נפש הסאונדרס הזה.. ביי שאפל.. לא נתגעגע, אבל תמיד נזכור את המוות הכי אנושי בסידרה.. (וגם את המבט של הילדה הקטנה וזוג הזקנים שלקחו ראשונים את הגלולות..) כבר אמרתי שזו סדרה אדירה?

milionare

New member
בקשר לפסקה השניה ../images/Emo58.gif

אתה לא יכול להיות בטוח שהם לא עשו את זה, ורק לא הראו לנו... אני חושב שזה יהיה טוויסט ענק אם שאפל פתאום יקום ויתברר שהם עשו הצגה ליד האנשים שבאו לקחת אותו.. אל תשכחו שירו כבר פעם במישהו בסדרה ועדיין הוא חזר... ואז מה אם נינה לבשה אפוד, ג'ק עדיין ירה בה.

AlonLaudon

New member
אממ, ../images/Emo58.gif

יש הבדל בין לירות בבטן ללירות בראש. לראש אין אפוד מגן.

Nina Myers

New member
../images/Emo58.gif107, כן 107! [עונה 1!]

מי שלא ראה עונה 1 לא להיכנס!!!!!!!!!! ספוילר חמור מאוד לעונה 1!!!!!!!! ג'ק! ירה! לנינה! בחזה! לא! בבטן!
6:54 A.M. Jack has Nina stop the car at an empty industrial area. Another car has followed them there. Under Gaines' instructions, Jack takes Nina outside and shoots her in the chest. Her body falls down an embankment. The men in the second car confirm for Gaines on video that Nina is dead.​

milionare

New member
../images/Emo58.gif

זה יכול להיות כדור סרק, סתם פיצוץ... אל תשכח את מה שהתסריטאים אמרו בספיישל בעונה ה2 (כל דמות יכולה לחזור אם היא לא מתה, וגם זה לא חובה)

nitzan9

New member
אבל ../images/Emo58.gif318

הוא מת. ג'ק ירה לו בראש והגופה שלו תימסר לאנשים שבמשאית. וגם אם זה אכן כדור סרק, מטווח כזה ובמקום כזה אין הרבה אנשים שישרדו.

cj20

New member
../images/Emo58.gif318 - תתאפסו ומהר

אין. יותר. שאפל. פיניטו. נגמר! יאללה הימורים על מי שימות בפרק הבא! או שמישל תתחיל להראות סימפטומים, או ש... מי כבר נשאר להרוג? הלוואי שפאלמר.

למעלה