פרקי השבוע, ארה"ב

AlonLaudon

New member
תגידי, מיכל, ../images/Emo58.gif 318

את יכולה לכתוב כאן את התסריט של השיחה בין מישל וטוני בפרק הזה, אם יש לך אותו? הפסדתי חלק ממנה בגלל בעיות של הקובץ.

AlonLaudon

New member
אני מקווה שייצא Repack

או שאני אוריד גם את ה-VCD רק בשביל הפרק הזה.

nitzan9

New member
זה כ"כ קריטי?

נשמע לי קצת בזבוז להוריד את ה-VCD אחרי שכבר הורדת את ה-PDTV.

Nina Myers

New member
התכוונתי ל-crucial

Crucial [adj] - 1. Extremely significant or important: Example: a crucial problem. 2. Vital to the resolution of a crisis; decisive Example: a crucial election.​

AlonLaudon

New member
כמו שאמרתי, כל אחת משלושת

ההפרעות הייתה נורא מעצבנת. פעם אחת היא הפריעה נאום די דרמטי של אחת הדמויות הראשיות, בפעם שנייה היא הפריעה קטע מוזיקלי מאוד טוב (תוך כדי שמישהו מסתכל אל האופק) ובפעם השלישית זה היה בשיא סוף הפרק. אמנם היה אפשר להבין אחר כך מה קרה, אבל זה סתם אנטי-קליימקס מזורגג. בשביל הדורות הבאים (למרות שבדי.וי.די שעוד 3 חודשים יהיה לי, אינשאללה, בעיות אלו לא יהיו), אוריד את הפרק ב-VCD.

Nina Myers

New member
../images/Emo58.gif318, גם לך...

היה בסוף קטע שהקובץ נעצר, ואז רואים את שאפל אומר "I can't", אבל לא שומעים? זה היה ממש מעצבן...

AlonLaudon

New member
לפחות הראו את השנייה הזאת בלי מילים

אחרת זה לא היה מובן בכלל.

Guy24Gold

New member
גם לי זה קרה ../images/Emo58.gif

בדיוק כשראיין עומד לירות בעצמו פתאום נתקע לשלוש שניות.

AlonLaudon

New member
אני מציע לכל מי

שעוד לא התחיל להוריד את הפרק משום מה, או שנמצא רק בהתחלת ההורדה, להוריד את הקובץ של POV, זה שכתוב עליו Glitch Free, ולא של LOL. הוא ללא כל ההפרעות הללו, והוא מצוי באתרי הטורנט הנבחרים.

nitzan9

New member
כן, רק שאצלי זה לא יסיים להוריד

עד הבוקר, ואז כבר יהיה פרק חדש להוריד, ואז אני אצטרך להפסיק את ההורדה הזאת, ואז זה יהיה עוד יותר איטי כשאני אחדש אותה.. גרררר.

nitzan9

New member
יש! סיים להוריד!

עכשיו אני אוכל להתעצבן רק על פרק אחד שלא יורד, ולא על שניים

cj20

New member
הא? לא ראית עדיין?

או שאתה מתכוון לפרק בלי גליצ'ים?

humm

New member
ב124 היה היה היה היה מסכים מפוצלים!

בפלאשבקים על טרי

AlonLaudon

New member
הפלאשבק לא נחשב, לדעתי

אלא אם כן אני שוכח משהו. פשוט היה פלאשבק על הקטע מ101, לא הראו את פאלמר חושב וכל שאר הדברים הרגילים שתמיד מראים, נכון? אבל זה בכל זאת לא הפרק היחיד בלי מסכים מפוצלים בסוף, כי ב215 לא היה (עכשיו נזכרתי, פשוט לא זכרתי קודם כי בדי.וי.די יש תוספת של מסכים מפוצלים ל215).

AlonLaudon

New member
שם היה, אני בטוח

מנדי לחצה יד, מסכים מפוצלים (כולל השוט האחרון בסדרה של קארי, הביץ' ב-CTU), ואז פאלמר מתמוטט.

למעלה