פרקי השבוע, ארה"ב

Nino Schibetta

New member
319 ../images/Emo58.gif

סך הכל פרק סביר היה ברור שלאחר השוק הגדול של הפרק הקודם, תהיה קצת ירידת מתח. בכל אופן, יש סיבה טובה לחגוג, לא ראינו את שרי כבר 3 פרקים, הידד !!! לגבי האפס ההוא שבגד באשתו, מגיע לו למות, איך הוא יכול לבגוד בה ? לדעתי אחת הנשים הכי יפות שראיתי בסדרה הזאת, אבל זו רק דעתי. היה נחמד לראות את סגן הנשיא פרסקוט חוזר אלינו, גרם לי להיזכר קצת בעונה 2. כל הקטע עם ההוא בספריה היה די צפוי, איך שהראו לנו שאיזה שמן עם חולצה אדומה מסתכל עליה, היה די ברור לי שהוא לא הבן אדם שמחפשים, בכל מקרה בסוף קים עמדה במשימה בגבורה, הידד קים. ולמי ששאל מקודם, לדעתי היא לא הרגה את הבחור ואפשר עדיין להשתמש בו נגד סאונדס.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 319

באמת היה נחמד לראות שוב את פרסקוט לדעתי היה פרק ממוצע. היו התקדמויות חשובות בעלילה, מעט סצנות מותחות, אבל שום דבר וואו. פרק ממוצע וסביר.

בקשר להודעתך ../images/Emo58.gif

אם מדברים על פרסקוט... השחקן הזה ממש ממש ממש מוכר לי, משגע אותי שאני לא מצליח להזכר מאיפה... אני די בטוח שהוא דמות ראשית באיזו סדרה אחרת שאני רואה, אבל אני רואה 500000 סדרות ואני כבר לא יודע מה מי מו... עזרו לי. זה משגע אותי!!!

הוא גם שיחק בסדרה

"שכנים שכנים" האוסטרלית בתקופתה של קיילי מינוג וג'ייסון דונובן...

mishmesh

New member
אתם קולטים?! ../images/Emo58.gif 319

אתם קולטים שכל תושבי לוס אנג'לס הולכים למות? זה יהיה מצוין אם בתור סוף עונה פאלמר יערוך מסיבת עיתונאים ויגיד "תושבי לוס אנג'לס, השמים נופלים וכולכם עומדים למות".

AlonLaudon

New member
זה עוד לא כולם ../images/Emo58.gif

אבל לבודד אותם יהיה בלתי אפשרי, ככה שבתוך כמה שעות עשרות ומאות אלפי אנשים יידבקו בווירוס. אם בסופו של דבר ימצאו תרופה (קשה יל לחשוב על אף פתרון אחר), איך יעמדו בלחץ של מאות אלפי אנשים שצריכים את התרופה מייד? יתיזו ממטוס ספריי מרפא ענקי על כל העיר? יהיה מאוד קשה להיחלץ מהמצב. מעניין אם בכוונה שמו את ג'ק וקים בסנטה ברברה, כדי שהם לא יידבקו בכוונה, כדי להשאיר את שניהם חיים לעונה 4.

cj20

New member
../images/Emo58.gif319

כן נו, אין יותר לוס אנג'לס - הם הגזימו מידי, איך לעזעזל הם ימצאו את כל האנשים האלו עכשיו?

haunter

New member
../images/Emo58.gif319 נהה, לא נראה לי...

לא נראה לי שרק לוס אנג'לס... כל אמריקה עוד תימחק עד סוף העונה

Zombit4Ever

New member
עכשיו ראיתי והנה התגובה

יש ספויילר זה היה פרק סביר כזה להוריד אותנו מהלחץ של הפרק הקודם שרייאן מת (זה הספוילר הראשון) היה נחמד שסוף סוף פלאמר החליט לספר לחברי הקבינט על הטרוריסט המרושע סאנדרס, לפי דעתי זה היה צריך להיות מוקדם יותר. (ואלו ההבאים) בכל מקרה אני מקווה שזו הייתה ירידה לצורך עלייה במתח של העלילה העיקר שהיו 2 פרקים השבוע !!!!!!!! אז מתחו שפתיים ותחייכו כי שבוע הבא עוד פרק !

cj20

New member
../images/Emo58.gif319 - אחחח...

ג'ק הזה - אני פשוט מאוהבת. הוא כ"כ סקסי כשהוא מנסה להגן על קים. באמת הסצינות החזקות היו בינו לבין טוני/קים (ומסכימה שאלישה קצת פישלה במשחק). תחשבו איזה חסר אונים ג'ק. לתת לקים ללכת למשימה, אחרי כל מה שעבר עליו איתה. ואחרי טרי. וגאד דאמיט, הוא הרג את שאפל רק לפני חצי שעה! אני לא מבינה איך ג'ק לא התאשפז בבית משוגעים עד עכשיו... ולא היה שום קירסטן דאנסט. ומישהו ציין שלא ראינו את שרי הרבה זמן. להזכירכם - בעונה הקודמת היא גם נעדרה למספר פרקים וכשהיא חזרה היו לנו הפתעות לא קטנות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 319 - ולמה התכוונת ב

קריסטין דאנסט? היא היתה אמורה לשחק את ג'יין סונדרס או משהו כזה? בסה"כ אני מסכימה עם רוב התגובות כאן. הפרק היה טוב, אבל אחרי 318 זה היה ירידת מתח. בשבילי מדד לפרק טוב זה שהוא עובר ממש מהר- והפרק הזה עבר ממש ממש מהר. בניגוד לשאר החבר'ה פה אני שמחה שלא מתעסקים יותר במיליקן - כי זאת היתה עלילה מאד משעממת. בכלל כל דבר שקשור בנשיא לא מעניין אותי. רק כששרי פאלמר מגיעה אני מתחילה קצת להתעניין. בכלל נראה לי שהיא צריכה להחליף את ריאן שאפל
נחכה ונראה מה יקרה בשלושת הפרקים הבאים. אני די בטוחה (לפי התגובות שלו היום) שצ'ייס עוד יקפוץ לסנטה ברברה - או להציל את קים (כי הוא גוד גאי) או להרוג את קים (כי הוא באד גאי והוא חטף עצבים שגילו איפה הבת של הבוס שלו נמצאת). ואני עדיין חושבת שמישל היא חפרפרת. בנוסף, הגעתי למסקנה שאני ממש מחבבת את קלואי - הרי בכל מקום עבודה תמיד יש את הנודניק/ית שנדחפים לכל שיחה ותמיד יש להם מה להגיד - אז נחמד שיש את זה גם ב-CTU. Keeping it real

mishmesh

New member
זה ממש לא מדויק. ../images/Emo58.gif 319

כלומר, באמת אמרו פה בפורום שקריסטין דאנסט תשחק בסדרה, אבל זה לא היה נכון ואף פעם לא הייתה כוונה בסדרה. מה שקרה זה שההפקה חיפשה מישהי שדומה לקים, אבל הם לא רצו להגיד שהם מחפשים מישהי שדומה לקים כי אז אנשים יבינו שתהיה בסדרה כפילה לקים, או שקים תהיה כפילה של מישהי. לכן הם הודיעו שהם מחפשים שחקנים שנראית כמו קריסטין דאנסט (מכיוון שהם הגיעו למסקנה שקים דומה לקריסטין דאנסט).

../images/Emo58.gif דוקא היה פרק טוב

אני חושב שאתם אומרים שהיה בינוני בגלל 318, אבל היה אחלה פרק. העלילות לא משעממות בכלל (זה יותר מעניין מכל סיפורי המיליקן שהיו קודם) והיו התפתחויות חשובות. סוף סוף קים עושה משהו. מה שמעצבן זה שהם ממשיכים למשוך את העניין הזה עם מישל כמו גומי לעוס. אינפקטד? לא אינפקטד? מה קורה איתה? לדעתי, כמו שמישהו אמר כאן, יש מצב שהיא חפרפרת או משהו, ומחכים לסוף כדי להגיד לנו את זה. זה כבר בטוח שהיא לא אינפקטד, כי כל מי שאינפקטד כבר הראה סימנים... אני פשוט חושב שבגלל שדוחים את זה כל כך הרבה, בפרק הבא תבוא התפתחות משמעותית בנושא מישל. לא נראה לי שמשכו את זה כל כך הרבה בשביל שבסוף לא יקרה כלום. מה אתם אומרים? נראה שthere's no way out לגבי התפשטות הוירוס... איך אפשר למצוא ולבודד כל כך הרבה אנשים, שאפילו אין זיהוי שלהם? בלתי אפשרי. נראה מה היוצרים יעשו עכשיו, כי הם עשו לעצמם חתיכת מלכוד בקטע הזה.

mishmesh

New member
שמעתי תיאוריה ../images/Emo58.gif 319

שמעתי תיאוריה (שלא מבוססת עד ספוילרים עתידיים, למקרה שחששתם) שאולי מישל בהריון ולכן היא מחוסנת מהוירוס-שיעבור לתינוק ויהרוג אותו. מצד אחד זה לא עניין כזה מותח, אבל מצד שני אם התסריטאים יעשו דיאלוג טוב בין מישל לטוני כשהיא תספר לו שהיא תחיה, אבל התינוק ימות-זה יהיה קטע ממש מרגש בתור אחת הסצנות האחרונות. אבל אני מניח שהסיבה העיקרית שהם מושכים את העניין עם מישל זה כדי למשוך זמן ולהוסיף עלילות משנה.

יש לי שאלה של מפגרים אבל בכל זאת

איפה אתם מורידים את הפרקים המתקדמים? מצאתי רק את 18 ואת 19 מצאתי אבל מאד קצר נראה לי חשוד. תודה!

למעלה