פרקי השבוע, ארה"ב

../images/Emo41.gif שאלה ../images/Emo58.gif 319../images/Emo41.gif

קודם כל- ראיתי את הפרקים והם היו בסדר, אבל לא יותר מזה לדעתי, ה"איכות" של הפרקים קצת ירדה. לא משנה, מחכה לפרקים הבאים (ומתקשה לקלוט שעוד חודש וזהו... :() בכל מקרה, שאלה- איך זה שפרסקוט שוב פעם בקבינט?!? פאלמר לא הכריח אותו להתפטר בעונה הקודמת?!?

AlonLaudon

New member
../images/Emo58.gif319

על איזה פרקים את דיברת? ב318 האיכות ירדה?! בקשר לשאלה, פאלמר פיטר את מייק בעונה שעברה, אבל החליט ב224 לא לפטר את פרסקוט ואת שאר השרים שהצביעו נגדו. מזכיר לי את הפתגם "Keep your friends close, and your enemies closer".

nitzan9

New member
אני לא חושב שהוא אויב ../images/Emo58.gif

מה שמייק ופרסקוט עשו לא היה מתוך רוע(כמו מה שסטנטון למשל עשה), אלא מתוך חשיבה מנוגדת לזאת של דייויט.

AlonLaudon

New member
../images/Emo58.gif

פאלמר לא רואה את זה ככה. הוא אולי לא אוייב כמו שסונדרס אוייב שלו, אבל הוא בהחלט אוייב פוליטי. כל סגן-נשיא שכמעט מצליח להפיל את הנשיאות של הנשיא הוא אוייב של הנשיא, לא חשוב מה המניעים שלו היו. זה קצת מזכיר לי, אם יורשה לי, את היחסים בין שרון לביבי. כרגע נראה לי שהסיבה שפאלמר עדיין מחזיק בפרסקוט כסגן-נשיא הוא שבתור סגנו פרסקוט די משותק פוליטית, למרות שאם זה נכון, זה לא הכי מאפיין את פאלמר כנשיא, כי הוא ללא ספק נשיא מאוד חלש. אותי מעניין אבל אם החזירו את פרסקוט רק בשביל האותנטיות (כמו שהחזירו את ניקול דאנקן, סאני מייסר, אז מילר ואייג'נט בייקר) או שיהיה לו תפקיד אחר.

nitzan9

New member
את לא זוכרת מה היה? ../images/Emo58.gif319

פרסקוט ושאר חברי הקבינט הודיעו שהם מתפטרים כשהמלחמה כבר תתחיל(או משהו כזה), ואחרי שביטלו את המלחמה פאלמר אמר להם שהוא סולח להם, אבל את מייק נוביק הוא פיטר.

למעלה