פרקי השבוע, ארה"ב

אבא אסא

New member
../images/Emo58.gifרק למי שראה את פרק 18 !!!!

הרגע גמרתי לראות אותו ואני כולי רועד ומשקשק !!!!! אני לא מסוגל לחשוב בהגיון עכשיו. זה הפרק היחיד בכל העונות שנגמר ואני בשוק. שוק אמיתי. לא האמנתי שזה יהיה ככה. ועוד חשבתי שכאשר גאייל קיבל את הוירוס לפרצוף היה קטע סיום חזק לא ציפיתי לזה !!!! אני כולי משקשק....... מה אתם אומרים ??????

Boran

New member
כשחושבים על זה ../images/Emo58.gif

יש נקודה במה שמישהו אמר איפשהו בשרשור הזה. ג'ק ירה בשאפל מול העיניים של השליחים של סאונדרס. למה? הרי, סאונדרס ביקש את הגופה של שאפל ותו לא. אני אומר: זה שג'ק ירה בשאפל מול העיניים שלהם היה במטרה שהם יאמינו שהוא מת, כאשר שאפל לא באמת מת. אולי זה היה אקדח הלם (יש כזה דבר?) או משהו כזה. עוקץ של ג'ק טוני וגאייל ז"ל. שאפל לא ידע ממנה ולכן יצאה ממנו כזו תגובה אמיתית. למולי אפשר להגיד, שאת השעון הדומם של סוף הפרק שמים רק כשדמות חשובה באמת מתה, ולא ישימו אותו אם שאפל לא באמת מת. ואז אני יכול לטעון, שהיוצרים בונים על זה שזה מה שאנחנו חושבים. עזבו, אין סיכוי...

AlonLaudon

New member
אתה מחפש את זה בכוח ../images/Emo58.gif

עוקץ של ג'ק, טוני וגאייל? אה? מה, ג'ק חושב שהאנשים בוואן לא יבדקו לו את הדופק? אין סיכוי, לא עושים פרק כזה, עם סצינה של חמש דקות עצובות, בלי תיקתוק של השעון, ואחר כך פשוט אומרים שהוא לא מת.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif318

היה פרק ממש טוב! כל הפרק היה מתח והיה אחלה! א-ב-ל לא נמאס להם כבר להרוג דמיות? קשה לפתח עלילה בלי להרוג דמוית כל הזמן?? ומילא דמות אחת מרכזית בעונה אבל כמעט כל פרק מת מישהו זה כבר מתחיל להמאס והסצנה האחרונה הייתה מזעזעת. גם הקרונות של הרכבת וגם התנוחה שהוא הרג אותו יותר מידי הביא לי אסוציאציות לשואה. וזה לא היה כל כך נעים לראות.

nitzan9

New member
מדהים ../images/Emo58.gif318

פשוט פרק מדהים, אין לי מילים לתאר אותו. אני כ"כ מסכים עם כל מה שנכתב פה, אז אין ממש טעם להרחיב, אבל בכל זאת אני ארחיב על שאפל
(פרק 8 מתוך ה-9 האחרונים שבו הורגים דמות חשובה). הסצנה האחרונה(כבוד נתנו לפוץ, גם בלי מסך מפוצל וגם בלי שעון? אפילו טרי לא זכתה לכזה כבוד) הייתה פשוט מדהימה. אמנם לא מותחת או מפתיעה, כי זה היה די צפוי שג'ק יהרוג אותו, אבל זאת אחת מהסצנות שכל חובב 24 שמכבד את עצמו זוכר לנצח. אפילו עשו את זה יותר טוב מסצינת הריגת נינה, זה היה כ"כ אנושי ואמיתי. בניגוד למייסון, שאחרי שהוצג בעונה הראשונה ושלושת הפרקים הראשונים של העונה השניה כבן אדם עם חרא אופי, ונהפך למלאך בחצי עונה שעברה בין הפרק שבו הוא נדבק ועד שהוא מת, שאפל המשיך להיות אותו חולדה מרגיזה שהוא היה בכל שאר הפרקים שהוא הופיע בהם והשינוי היחידי שהיה בו הוא המסכנות-מאדם שחצן ויהיר שבטוח בכל מה שהוא עושה, הוא הפך למישהו מסכן, פחדן(לא שאפשר להאשים אותו) שאין לו אף אחד בעולם הזה. אגב, עוד מישהו שם לב לאורך של הסצינה האחרונה? עד כמה שאני זוכר, זו אחת הסצינות הארוכות בסדרה שמתרחשת במקום אחד(בלי מעברים לאירועים אחרים יענו), כמעט 5 דקות.

haunter

New member
../images/Emo58.gif318 פרק טוב!

אחד הפרקים הכי מותחים שהיו ל-24, לדעתי. סוף סוף הסיפור של המלון קופץ קדימה, אחרי שתקופה מסוימת לא קרה בו משהו חריג במיוחד. הדד-ליין של גופת שאפל אצלהם בשעה 7 עשה את הפרק מותח במיוחד, גם עם צ'ייס בבניין ואחרי זה בסוף (זה היה חייב להתקע לכמה שניות בדיוק ברגע הזה??), חשבתי שראיין בכל זאת יברח... מסכן
ולפני כמה פרקים מישהו אמר שיש רצף של פרקים בהם דמויות מרכזיות מתות/נידונות למוות, וזה באמת לא נגמר עדיין. שכחתי - מתי זה התחיל? ב-310? מי מת בפרק 313, אם כן?

Nina Myers

New member
../images/Emo58.gifעד 318

זה התחיל ב-314 - נינה מאיירס וממשיך עם 318 - ריאן שאפל

cj20

New member
תתחדשי על

החתימה החדשה שלך - יו רילי רילי אפרישיאט איט? אני מתה על איך שג'ק אמר את זה לטרי.. המשפט מהדהד לי בראש לפעמים, במיוחד כי הראו את זה שוב בסצינה האחרונה של 124, כשנזכרים מה היה בתחילת היום...

Nina Myers

New member
../images/Emo3.gif .Thanks

את יודעת, גם לי זה קורה... הרבה. במיוחד המשפט הזה, אבל לא רק.

nitzan9

New member
אני חושב שזאת הייתה הסצנה

שבה באמת קלטנו שטרי מתה. יענו עד אז מי שראה את הפרק(ולא היה מספוילר כמובן) היה במין בלבול כזה, הכחשה, וכשג'ק ישב שם עם הגופה של טרי, ובצד ימין היה את הפלאשבק מהלילה הקודם(הפלאשבק היחידי בסדרה, אגב), הבנו שהם סוגרים מין סוג של מעגל, ושטרי באמת מתה. היוצרים של 24 תמיד יודעים להביא סצינות מוות משובחות. גם טרי, וגם מה שקורה בארה"ב כרגע.

AlonLaudon

New member
לא ממש ../images/Emo58.gif 318

זה הולך ככה: 310 - קלאודיה 311 - הקטור 312 - ראמון 313 - מיליקן 314 - נינה 315 - אף אחד 316 - אמאדור 317 - גאייל 318 - שאפל 319 - אלוהים

haunter

New member
אהה, נכון

טוב, אז נקטע קצת ב-315... אבל *כמעט* רצף נחמד
תודה!

Chandler Rulz

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

הקטור לא הורג את ראמון? איך הקטור מת לפני ראמון? (אני כבר לא זוכר..
)

haunter

New member
כן אבל זכרתי שגם

רמון, הקטור וקלאודיה נכללו ברצף הזה איכשהו - שכחתי שב313 מיליקן מת

AlonLaudon

New member
ספוילר 313 מעליי

למרות שזה שרשור של פרק מתקדם, עדיין כדאי לסמן סימן ספויילר.

למעלה