../images/Emo58.gifידעתי !!!!!!!!!!!! 318
אמרתי לכם !!!! אמרתי לכם !!!!!!!!!!!!!!! וכדי להוכיח... כנסו להודעה
הזאת מפרק 11 של עונה רצוי לציין שכמה פרקים אחר כך גם הוספתי שרייאן שאפל הוא ההימור היחיד שלי לדמות מרכזית שתמות. איזה נביא אני
ועכשיו לפרק עצמו אחד הפרקים הכי גדולים שהיו בסדרה למרות...ואני חוזר ואומר... למרות שצפיתי את כל הפרק הזה. ידעתי שסאונדרס לא יהיה בדירה. איך שרואים את צ'ייס מתחיל להתרוצץ בבניין ואת סאונדרס על המחשב, עברה לי בראש הסצנה המפורסמת מהסרט שתיקת הכבשים שהFBI מצלצל בפעמון של הבית ושהאיש הרע בא לפתוח את הדלת ל..........ג'ודי פוסטר בבית אחר. אומנם סצנה מאוד טובה ומותחת, המוזיקה הייתה מצויינת ושיחקה תפקיד חשוב, אבל ידעתי וציפיתי שהוא לא יהיה בדירה שצ'ייס פרץ אליה. וכמובן איך אפשר בלי סצנת שאפל... כבר אמרו כאן הכל, בהחלט אחת הסצנות הכי מרגשות בסדרה. היה גאוני לא לעשות את התיקתוקים בסיום הפרק כדי לא להוציא אותנו מההלם, למרות שגם כאן... הייתי בטוח מתחילת הפרק שאין מנוס מזה ורייאן חייב למות. הצורה שזה נעשה, היה פשוט מדהים !!!! הייתי רוצה לסיים כאן את ההודעה שלי, אבל לצערי הייתי חייב לקרוא קודם את ההודעות הקודמות ואני רוצה לומר שאני מאוכזב מאוד שאנשים כאן לא לומדים. אני מאוד מקווה שמה שנינה-מיכל כתבה כאן התברר כלא נכון, אבל אם זה כן נכון, חבל מאוד. מה שבטוח, יש לי טענה קשה מאוד למנהל הפורום השני, זה שכן רואה איתנו את השרשור הזה... איך זה יכול להיות שאני ניכנס לשרשור הזה יום אחרי שכולם כאן ראו את הפרק והודעת הספויילר של נינה-מיכל לא נמחקה ??????? למה גם אני צריך להידפק מזה ? זאת הטענה המקורית שלי... אנשים פשוט לא לומדים ! מזל שיש לי את ניצן באיי סי קיו, לפחות לפרק 19 אני אפנה אליו לפני שאני בכלל ניכנס לשרשור כדי שיגיד לי אם כבר הרסו לנו את פרק 22 ואף אחד לא חשב למחוק את זה. יום טוב לכולם