פרקי השבוע, ארה"ב

Nino Schibetta

New member
../images/Emo58.gifידעתי !!!!!!!!!!!! 318

אמרתי לכם !!!! אמרתי לכם !!!!!!!!!!!!!!! וכדי להוכיח... כנסו להודעה הזאת מפרק 11 של עונה רצוי לציין שכמה פרקים אחר כך גם הוספתי שרייאן שאפל הוא ההימור היחיד שלי לדמות מרכזית שתמות. איזה נביא אני
ועכשיו לפרק עצמו אחד הפרקים הכי גדולים שהיו בסדרה למרות...ואני חוזר ואומר... למרות שצפיתי את כל הפרק הזה. ידעתי שסאונדרס לא יהיה בדירה. איך שרואים את צ'ייס מתחיל להתרוצץ בבניין ואת סאונדרס על המחשב, עברה לי בראש הסצנה המפורסמת מהסרט שתיקת הכבשים שהFBI מצלצל בפעמון של הבית ושהאיש הרע בא לפתוח את הדלת ל..........ג'ודי פוסטר בבית אחר. אומנם סצנה מאוד טובה ומותחת, המוזיקה הייתה מצויינת ושיחקה תפקיד חשוב, אבל ידעתי וציפיתי שהוא לא יהיה בדירה שצ'ייס פרץ אליה. וכמובן איך אפשר בלי סצנת שאפל... כבר אמרו כאן הכל, בהחלט אחת הסצנות הכי מרגשות בסדרה. היה גאוני לא לעשות את התיקתוקים בסיום הפרק כדי לא להוציא אותנו מההלם, למרות שגם כאן... הייתי בטוח מתחילת הפרק שאין מנוס מזה ורייאן חייב למות. הצורה שזה נעשה, היה פשוט מדהים !!!! הייתי רוצה לסיים כאן את ההודעה שלי, אבל לצערי הייתי חייב לקרוא קודם את ההודעות הקודמות ואני רוצה לומר שאני מאוכזב מאוד שאנשים כאן לא לומדים. אני מאוד מקווה שמה שנינה-מיכל כתבה כאן התברר כלא נכון, אבל אם זה כן נכון, חבל מאוד. מה שבטוח, יש לי טענה קשה מאוד למנהל הפורום השני, זה שכן רואה איתנו את השרשור הזה... איך זה יכול להיות שאני ניכנס לשרשור הזה יום אחרי שכולם כאן ראו את הפרק והודעת הספויילר של נינה-מיכל לא נמחקה ??????? למה גם אני צריך להידפק מזה ? זאת הטענה המקורית שלי... אנשים פשוט לא לומדים ! מזל שיש לי את ניצן באיי סי קיו, לפחות לפרק 19 אני אפנה אליו לפני שאני בכלל ניכנס לשרשור כדי שיגיד לי אם כבר הרסו לנו את פרק 22 ואף אחד לא חשב למחוק את זה. יום טוב לכולם

cj20

New member
Thank You!! ../images/Emo58.gif318

יואו, זה שיגע אותי שלא זכרתי מאיזה סרט הסצינה של צ'ייס הייתה כ"כ מוכרת...

De fire

New member
אני מצטער, אהל אפילו בפורום לא היתה

תמימות דעים לגבי אם זה ספויילר או לא. חוצמזה, לי הספיקה ההודעה הזועקת של מיכל (CJ) ממש מתחת, כדי להבין שיש סכנת ספויילר כלשהי. הנוהל הוא לא למחוק בקלות יתר כל הודעה קטנה. לדעתי ה"זעקה" של מיכל, וכל הבלאגן שהתפתח מתחת להודעה היו הרתעה מספיקה. אני מאוד מצטער אם נהרס לך פרט כלשהו, ולו הקטן ביותר מהמשך הסידרה.

Nino Schibetta

New member
אז ככה...

קודם כל אני באמת מקווה שזאת דיעה ולא יותר אבל שנהיה כולנו חכמים לפעם הבאה... אני לא מבין מה קשור התגובה של מיכל CJ אני קורא הודעות לפי הסדר ולא מסתכל על התגובות של כולם לאותה הודעה. אני משער שכל ההודעות קשורות לפרק הנוכחי ולכן אני לא מתכוון להתחיל לקרוא כותרות של כל ההודעות והתגובות ואז מחליט מה לפתוח ומה לא.

De fire

New member
שורה תחתונה- כולנו החכמנו לפעם הבאה

(בתקווה שלא תהיה כזו) ואני באמת מקווה שלא נהרס לאף אחד כלום מההודעה ההיא זש"ב

De fire

New member
../images/Emo12.gif ממש לא לזה התכוון המשורר ../images/Emo6.gif

הלכתי על משהו הרבה יותר תמים.. זכרונה שנוי במחלוקת...

cj20

New member
הטילו עליי משימה לשוטט ברשת

ולחפש איפה הכי טוב לבלות ביום העצמאות. משומה כולם החליטו שנוסעים לת"א אבל אין שם כלום! ומישהו אמר שיש משהו באוניברסיטה אבל נכנסתי לפורום של אס"ט אצלכם ולא כתוב כלום!

קצת מעצבן... ../images/Emo58.gif

היה פרק די טוב, אבל נראה לי שאתם קצת מושפעים מהסיום החזק ולכן אתם מגזימים. הכל היה לי נורא צפוי כזה... כשהם נכנסו לבניין, לא היתה לי שניה של מתח, זה היה ברור שהוא לא שם. וזה גם היה לי ברור כל הזמן ששאפל הולך למות (הכי ברור זה היה אחרי ששאלו אותו בCTU אם לאשר את הפגישה בצהריים והוא אמר שכן). כשהיה את סצינת המתח עם צ'ייס בבניין, אני רק ניסיתי לחשוב אם זאת מלכודת והסוכנים הולכים למות או שלא יקרה להם כלום, אבל זאת היתה ההתלבטות היחידה שלי. סצינת הסיום היתה טובה, אבל החרטא הזה של "תן לי להרוג את עצמי ולמות בכבוד" היה ממש מאולץ. למה שהוא ירצה להרוג את עצמו? ולמה שג'ק יתן לו לעשות את זה (בהתחשב בכך ששאפל יכול לקחת את האקדח ולברוח, ואי אפשר לשלול את זה נוכח ניסיון הבריחה הקודם והפחד שהוא מפגין)? לדעתי כל הקטע הזה היה קצת מאולץ. את הסיפור של מישל במלון הזה אי אפשר למשוך יותר, די. זה כבר מעצבן. תגמרו עם זה. אני חייב לציין שפרק אחרי פרק תוך יומיים זה מצוין... לחכות שבוע כל פעם זה נוראי, הכי טוב זה לחכות כבר את הכל ואז לראות במרתון. הייתי עושה את זה, אבל אני יותר מדי במתח
נו, שיצא הפרק הבא כבר! זה לא אמור לצאת היום?

Nina Myers

New member
../images/Emo58.gif#318 - משהו שמאוד הפריע לי

בפרק - הדרך בה ג'ק הורג את שאפל - זה היה יותר מדי אכזרי, פשוט לירות לו כדור לראש ככה... למה לא יכלו לתת לו גלולת התאבדות [או ציאניד, או מה שזה היה] כדי שהוא לא ירגיש כלום?

תשובות לשאלה וגם הערה על שאפל ../images/Emo41.gif

יריה בראש מהזווית שבה ג'ק ירה בו היא הדרך הכי מהירה ו"לא כואבת" למות בה. מה שנקרא המתת חסד. גם תחשבי על זה...לא היה זמן להתחיל פרוצדורה של ציאניד ושות'. הוואן חיכה כבר בסיבוב... אני לפני הצפייה בפרק 19. מסכן שאפל. היתה מין שיחה כזו כשג'ק שאל אותו אם יש מישהו שהוא רוצה לדבר איתו לפני ש... פתאום ראינו כמה בודד הוא היה. בלי קשרי משפחה,בלי חברים טובים...אדם מנותק וערירי. עצוב לא?

למעלה