פרקי השבוע, ארה"ב

mishmesh

New member
../images/Emo41.gif שרשור 3x18 ../images/Emo41.gif

הודעה זו לא מכילה ספוילרים, אך מטבע הדברים, ההודעות הבאות בשרשור בהחלט יכילו ספוילרים לפרק 3x18. כרגע סיימתי להוריד את הפרק, אבל אני לא אוכל לראות אותו עכשיו. כנראה שרק בערב אני אראה אותו.

nitzan9

New member
שרשור פרק 319

סיימתי להוריד את הפרק, מהר מאוד יחסית לשאר ההורדות שלי. הכניסה להודעות הבאות באחריותכם בלבד.

AlonLaudon

New member
ראיתי את הפרק כרגע ../images/Emo58.gif 318

עוד אזהרה, למי שנכנס בטעות:
בפעם השלישית, יש צליל שקט בסוף הפרק (124, 215). שאפל המסכן. :( הזריחה הייתה מדהימה! ביצוע פנטסטי להפיכת התכנית לאור יום. סצינת האקשן עם צ'ייס ואייג'נט בייקר החביב הייתה מעולה, שקשקתי מפחד ברגע שהם הגיעו לקומה שבה סונדרס היה אמור להיות. אין מה להגיד, בכל מה שנוגע לסצינות אקשן ג'יימס באדג' דייל (צ'ייס) מעולה. שמתם לב מי חזר? אד מילר, שג'ק סימם בעונה השנייה במטוס עם נינה. הוא עכשיו במלון, בודק את טביעות האצבעות בחדר של הבחורה עם הסטוץ. גם סאני מייסר חזרה, זאת משלושת הפרקים הראשונים, שהגופה ב301 הופנתה אליה. יש עוד שישה פרקים לקראת הסוף, ובינתיים נראה שיהיה לנו סוף עונה מעולה.

nitzan9

New member
היא פשוט לא יכולה ../images/Emo58.gif319

להיות שניה אחת מחוץ למקום סופר מוגן בלי להסתבך. קים של עונה 3 מתה, יחי קים של עונה 2. סה"כ פרק די סביר, הרבה פחות טוב משבוע שעבר(אופס, לפני יומיים
) אבל לא מאכזב יותר מדי. זה אחד מאותם פרקים שאין כ"כ מה לעשות בהם(כמו למשל 311), ופשוט חייבים לתקוע בהם משהו. לצערי לא הרגו מישהו בפרק הזה, וחבל, כי היה נחמד שכל שבוע דמות חשובה מתה, ולא נראה לי שיחדשו את המנהג הזה עד 321 לפחות-פשוט אין מי להרוג. עוד דבר ששמתי לב אליהם-פרק שלישי ברציפות שבו העלילה היחידה היא הוירוס והמאמצים לעצור אותו. לפי דעתי יצטרכו לחזור לעלילת מיליקן בקרוב, אבל זה טוב שיש כמה פרקים שמתמקדים רק בדבר אחד.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif319

פרק נחמד.. היה יותר נחמד עם קים הייתה מתה. לא סתם, עוד איש אחד מת בסדרה הזאת וזה כבר יהיה מוגזם. ופרק נחמד... נראה מה יהיה בהמשך..

roy171

New member
צודקק ../images/Emo58.gif319 + שאלה

חחח אבל עכשיו הם בבעיה כי סנדרס יבין במוקדם או במאוחר שהאיש שצריך לשמור על הבת שלו לא בחיים ... ועוד יותר מעניין אם CTU ימצאו את האנשים שבאו במגע עם הדפוק שברח מהמלון דבר אחרון לא הבנתי כל כך מה סנדרס ביקש מהנשיא .. ? את השמות של המרגלים שלהם בארצות אחרות או משהו כזה ?

CTU Agent

New member
../images/Emo58.gifפרק סביר..

הפרק לפי דעתי היה סביר, לא משהו מיוחד. פרק 318 היה בהרבה יותר טוב. מעניין מה יקרה עכשיו עם סאונדרס והבת שלו, ועם הרשימה של המרגלים של ארה"ב שהוא ביקש.

nitzan9

New member
"ביקש"? ../images/Emo58.gif319

אה כן מיסטר פרזידנט, אם לא קשה לך מדי, הבא לי בבקשה רשימה של כל האנדר קברס שלך מחוץ למדינה"...
מעניין מה הוא יעשה עם הרשימה הזאת. אולי מה שנינה ניסתה לעשות בפרק של היום(313)?

Giladovich

New member
../images/Emo58.gif319../images/Emo58.gif318../images/Emo58.gif

חיכיתי שגם 319 יהיה ברשת. מזמן לא ראיתי שני פרקים ברציפות. היה שווה לחכות.
פרק 318
- מעולה. בדיוק מה שהעונה הזאת הייתה צריכה (עדיף מאוחר מאשר אף-פעם).
Poor Chapelle
פרק 319
- גם פרק טוב מאוד, בהמשך ל-318.
קים - אהבתי את השינוי בדמות.
- דבר קטן שלא ברור לי: מה המשפט האחרון שקים אמרה בפרק? לא ממש הבנתי אותו. זה נשמע כמו: "Saunders didn't know we have his daughter", אבל זה בטוח לא המשפט, מסיבות מובנות. נראה לי יותר הגיוני שהיא אמרה: "Saunders will now know we have his daughter", אבל אני לא סגור על זה, כי זה לא ממש נשמע ככה, ואני גם לא מוצא הגיון מאחורי המשפט. מישהו? גלעדוביץ'.

Nina Myers

New member
../images/Emo58.gif#319

Saunders is going to know we have his daughter.
זה מה שקים אמרה לג'ק בסוף הפרק.

AlonLaudon

New member
טוב, זה היה ברור ../images/Emo58.gif 319

שאחרי פרק כמו 318 יומיים לפני, כולם ישוו ויגידו שהוא פחות טוב. אין סיבה להשוות, אני חושב שהפרק היה מאוד קצבי, הזמן רץ במהירות אבל אף פעם לא היה משעמם אפילו טיפה. זה פרק מעבר, לעלילה הסופית האחרונה (לדעתי). הייתה סצינה ממש חזקה בין טוני וג'ק, ואחר=כך בין ג'ק וקים, ולמרות שמשפט אחד או שניים היו די משוחקים רע ע"י קאתברט, היה מעניין מאוד לראות את הדינמיקה בין האב ג'ק לבת קים, מעבר למה שהכרנו עד עכשיו (שזה היה עד עכשיו בעיקר "אני אוהב אותך" ושטויות כאלו). עימותים בין ג'ק וטוני תמיד מעניינים. ג'ק ממש ממש הפחיד אותי היום בפרק, גם עם טוני, גם עם קים וגם עם ג'יין (שחקנית די טובה, האמת). כל הקטע בסנטה ברברה היה די מותח. אני מניח שהוא היה משיג יותר עניין ממני אם ממש היה איכפת לי מקים. פשוט תהרגו אותה כבר. ונסיים בשלושה שאלות: מישהו הולך לקנות את הדומיין sylviaimports.com? איך לעזאזל הם יצליחו לצאת מהמצב של 75 האנשים שלא נמצאים? מישהו עדיין מפקפק במוות של שאפל?

Giladovich

New member
../images/Emo58.gif319

בקשר למה שאמרת על 319 לעומת 318. וגם
על sylviaimports.com וגם: שאפל - איזו סיבה יש לפקפק במותו?

nitzan9

New member
היו הרבה שטענו ../images/Emo58.gif318

שהוא לא מת, וג'ק רק עבד על האנשים בוואן.

nitzan9

New member
אין ../images/Emo58.gif מעלי!

שיו יא מפגר, איך הלחצת אותי. אל תעשה כאלה דברים בחיים שלך, אני סלחן אבל יש פה כמה שממש לא

haunter

New member
חח, סליחה ../images/Emo22.gif

רק הלצה קטנה ולא מזיקה! לא הייתי עושה משהו כזה באמת, אני עדיין רוצה לחיות

למעלה