פרקי השבוע, ארה"ב

nitzan9

New member
הלוואי שהייתי זוכר../images/Emo58.gif318

את המשפט מהפרסומת הזאת לחלב עם הסידן, היא מתאימה בול להודעה שלך
אחרי שהוא מת, גם אני חשבתי על איזה דמות יכולה להמשיך את המסורת ולמות. אולי הישועה תבוא מכיוון בלתי צפוי, נגיד שרי תחזור כדי להרוג את ג'וליה(שהיא לא ממש חשובה, אבל אני בטוח שנינה, שאפל והסלאזרס יסכימו לקבל אותה למועדון). ויש לי תחושה משום מה שווין ימות איכשהו. כמו שלא ציפינו ששאפל ימות, כי הוא לא היה במצב שהוא יכול למות בו(הרי מה כבר יכול לקרות כשאתה נמצא בלוט"ר, והשם שלך הוא לא טרי באוור?), ובכל זאת הוא מת. גם ווין נמצא בסביבה מוגנת, וזה עוד עלול לבוא לו בהפוכה.

Boran

New member
הימור: ../images/Emo58.gif

שרי תחזור בשתי השניות האחרונות של הפרק במיוחד כדי להידרס למוות ע"י משאית. (בערך כמו שהחזירו את גאייל מטיולו הנחמד בארץ רק כדי להרוג אותו)

cj20

New member
../images/Emo6.gif מראים את הפלוצה עכשיו בערוץ 3

הלוואי שזה מה שיקרה, ושתיקח איתה את בעלה לשעבר. אבל מה זה שרשמת על טיול בארץ? השחקן היה פה?

maya567

New member
../images/Emo58.gif 318 - ובקשר להערה שלך על

מישל. הפרק היה באמת מעולה. אפילו בכיתי פעמיים
פעם אחת כשהזקנים לקחו את הכדורים (עוד עם יום השואה היום והכל...), ופעם שניה כששאפל מת. מסכן. חוץ מזה, בקשר למישל - (ואני רוצה להבהיר כאן שזו דעתי האישית, וזה לא ספוילר או משהו מבוסס או משהו כזה) - אני חושבת שמישל היא בכלל מהבאד-גאיז
היא לא מפתחת סימפטומים, השיחת פרידה/התנצלות שלה לטוני היום, זה שהיא הגיעה בעונה 2, שזה אחרי כל הקטע עם הדרייזנים (מה שנתן לסאונדרס זמן לגייס אותה)... מצד שני, יכול להיות שאני גם סתם טועה - ניסיתי ללכת לפי ההגיון המעוות של הסדרה
לפי ההגיון הזה גם קים יכולה פתאום להיות חפרפרת

maya567

New member
נו - וזה כל הקטע ../images/Emo58.gif 318

אתה היית מאמין שג'ק יהרוג את שאפל בגלל שיש איזה מישהו שמאיים על הנשיא בכך שהוא ישחרר וירוס קטלני שהורג מליוני אנשים שכבר הורג מאות אנשים בלוס אנג'לס .....
GET MY POINT?

De fire

New member
חח.. נכון, זו סידרה קיצונית, אבל

אני לא רואה שום דרך שאפשר להצדיק איכשהו כזה מהלך איתה, בלי שהסדרה תלך לאשפתות גמרי מבחינת אמינות

cj20

New member
../images/Emo45.gif

היו דברים מעולם, אבל לא כאלו דברים. בעצם, אולי כן כאלו דברים (שיעול נינה שיעול)... סתם, גמני לא מאמינה שזה הגיוני...

AlonLaudon

New member
../images/Emo58.gif318

אז אחרי ששאפל מת, הצטצמה הרשימה של הדמויות שהיו בכל העונות עד עכשיו. אז אילו דמויות חיות שרדו את כל שלושת העונות בינתיים? ג'ק פאלמר טוני קים שרי אהרון פירס (המאבטח של פאלמר, בעונה 1 היה בארוחת הבוקר, בעונה 2 עזר לפאלמר להשיג טלפון ובעונה 3 גם הביא טלפון לפאלמר, אבל הפעם מסונדרס) יש עוד ששכחתי?

De fire

New member
היפני הזה ששיחק באנג'ל.. ../images/Emo58.gif?

היה לו לפחות פרק אחד בכל עונה..

Nina Myers

New member
../images/Emo58.gif318

דניאל דיי קים [Agent טום בייקר] היה בעונה 2, ובשלישית.

Nino Schibetta

New member
כוס עמק ערס טוב ?

למה כולם כאן כבר ראו ורק אצלי הזבל הזה יורד לאט ? אני רק על 48% והתחלתי להוריד ב7 בבוקר כנראה רק אני מוריד את גרסת ה420 מגה

nitzan9

New member
גם אני ככה

מהבוקר הספקתי להוריד רק 230 מגה, בלאחס. אני שונא את האינטרנט שלי.

nova

New member
318../images/Emo58.gif אין מילים בפי, חוץ מאשר

DAMN! DAMN! אה, וגם - DAMN! פרק מעולה, שלושת ההפרעות האלה ב-PDTV Release שיגעו אותי, קיוויתי כל הפרק שזה לא ייכנס לשניות האחרונות, וזה דווקא כן, אבל לא לרגע הקריטי.
אז מה אתם אומרים - אם טוני החליף את מייסון, ועברו כבר הרי 3 שנים, האם זה גם אומר שטוני יחליף את שאפל?
חוץ מזה, הסצינה בסוף היתה ממש טובה, כפי שרובכם כבר ציינתם, וקצת מאכזב שאין שום התפתחויות עם סאונדרס. למעשה, אם עד עכשיו בכל פרק של העונה היה לנו למה לצפות שיקרה בפרק הבא - הפעם אנחנו בכלל לא יודעים מה הולך להיות בפרק הבא. הנושא היחיד שנשאר פתוח הוא האם מישל תשרוד. ובמסגרת זו אני גם מעוניין להודות לגאונים שכתבו את BitTorrent. נראה לי שכל הכותבים בשרשור הזה ביחד צריכים להרים בשבילם איזה מזבח קטן..

AlonLaudon

New member
יש עוד נושא אחד ../images/Emo58.gif 318

פתוח: האיש שעזב את המלון ב4:02.

roy171

New member
איזה טירוף ../images/Emo58.gif 318

ואני עוד חשבתי שהם יעצרו את סאנדרס לפני שג'ק יהרוג את ראיין... מסכן ראיין יאללה הסצינה האחרונה כל כך עצובה נשארתי המום איזה 5 דקות אחרי סוף הפרק. מעניין יהיה לראות מה ייסגר עם הטמבל שברח מהמלון. ולא לשכוח שהפרק הבא זה עוד יומיים אז אין הרבה זמן לחכות :)

למעלה