פרקי השבוע, ארה"ב

nitzan9

New member
בטוח?

אני לא זוכר בכלל שהיה מסך מפוצל בפרק הזה. אולי יכול להיות שגם פה הוסיפו, בדומה ל-315? ואם כבר, מה היה בסצנה שראו את קארי?(אחת הדמויות המיותרות בהיסטוריה של 24)

AlonLaudon

New member
215, אתה מתכוון

לא, לא הוסיפו, זה היה בפרק המקורי. המסך המפוצל ב215 היה כתוספת סצינה, לא בתוך הפרק עצמו בדי.וי.די, פשוט בגלל שראיתי אותו לא זכרתי אם הוא היה חלק מהפרק הרשמי או לא. פשוט הראו את קארי מסתכלת במבט חשוד על מישל וטוני, או משהו.

nitzan9

New member
אתה מתכוון (אולי ../images/Emo58.gif318)

לעניין עם זריחת השמש?

maya567

New member
הכוונה היא ש../images/Emo58.gif

לא היה את ה"טו טו טו טו" בסוף. וד"א אני חדשה כאן

cj20

New member
ברוכה הבאה מאיה

אני לא שמה אייקונים שמחים כי אני בעצבים, אז בטח מישהו אחר יעשה לך קבלת פנים שמחה יותר... אבל רשמתי ביומן: "לשים אייקון של חיבוק למאיה מחר".

De fire

New member
הרשי לי.. ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אז מי אמר שפירסום לא עובד?

De fire

New member
בפורום של ירון.. ראיתי את מאיה ועוד

בחורה שרשמו שהן אוהבות "24", אז קפצתי על ההזדמנות..

Boran

New member
אלוהים אדירים ../images/Emo58.gif 318

מיי גאד... איזה פרק מדהים מייסון -> הפרקים האחרונים בחייו הפכו אותו לגיבור שאפל -> ב-5 דקות האחרונות לחייו ניסו להפוך אותו לגיבור, ואני לא אומר שלא הלך להם. וואו איזה סוף חזק ומדהים נראה לי שבחיים שלי לא הייתי כ"כ במתח מסצנה של 24 כמו בסצנה האחרונה בפרק הזה. למרות שזה נראה לי די פאר-פצ'ד, אני בספק אם זה מציאותי. וואו אני בשוק

AlonLaudon

New member
אה? ../images/Emo58.gif 318

ניסו להפוך את שאפל לגיבור? בדיוק ההפך, הראו אותו הפרק כמו כל פרק אחר, וזה מה שהיה טוב ומציאותי. הוא עדיין היה פחדן ("My legs are shaking", לא יכל לירות בעצמו), עדיין היה מנייאק (ניסה לברוח) ובכל זאת פתאום היה איכפת לנו ממנו. מישהו באחד הפורומים שאני קורא אמר שזאת הייתה סצינת המוות הכי מפחידה ב"24" עד עכשיו בגלל שהיא הייתה כל כך מציאותית, בניגוד למוות של מייסון שהיה הוליוודי, לדעתו. אני די מסכים איתו, זה לא היה נוגע ללב כמו המוות של ג'ורג' בגלל שלמדנו לאהוב את מייסון כל העונה השנייה, ואת שאפל הכרנו כדמות תלת-מימדית רק פרק אחד, אבל זה בכל זאת היה נוגע ללב כשהוא אמר שאין לו למי להתקשר. השנייה האחרונה של הפרק, כשהרכבת שורקת (זה היה מצמרר!), והשוט המרוחק של ג'ק יורה בשאפל, יהיה אחד מהזכורים בסדרה, בשבילי.

Boran

New member
לזה התכוונתי ../images/Emo58.gif

לא התכוונתי גיבור = כמו מייסון, שמקריב את עצמו למען האומה התכוונתי גיבור במשמעות של שאכפת לנו ממנו. זה היה כ"כ יפה אבל בסוף הפרק השעון לא ציפצף, ובשבילי לפחות החוסר-צפצוף הזה היה מאוד מאולץ.

Boran

New member
והכי קטע ../images/Emo58.gif

שבסוף אנחנו אפילו לא יודעים מה זה ששאפל ידע שגרם לסאונדרס לרצות שהוא ימות.

Guy24Gold

New member
אנחנו כן יודעים ../images/Emo58.gif

אחרי שאמרו לסאונדרס שמישהו עוקב אחרי המכספים שלו הוא אמר להרוג את מי שעושה את זה (שאפל)

nitzan9

New member
לא נכון ../images/Emo58.gif318

ג'ק אמר לטוני שסונדרס יודע שזה שיהרגו את שאפל לא יעצור את החקירה, ושיש קשר אחר בין שני האנשים שגרם לסונדרס לרצות ששאפל ימות.

Chandler Rulz

New member
אה...../images/Emo58.gif318

אם אני זוכר נכון, שאפל אמר את זה לג'ק, משהו בסגנון: If you kill me, you won't kill the investigation.. בכל אופן, אני לא חושב שסונדרס רוצה את שפאל מת מסיבה אחרת (אלא אם כן זה משהו שקשור ב"Night fall"..)

למעלה