מי זה הם?
שלא אמורות להיות שונות? מה שכתבת בכותרת. "אתן לך רמז:- מבחינה מתמטית, זה אמור להיות אותם קבוצת בקורת, כי אם למשל היחס של ה-7 הינו 10% עם תופעות לוואי ושל ה-13 הינו 12% עם תופעות לוואי, הייתי מצפה שביניהם יהיה יחס של 20%" - מה זאת אומרת אותן קבוצות ביקורת? אתה מדבר בין ניסוי ישן לחדש? בין קבוצות ביקורת באותו ניסוי? באמת שאני לא מנסה להיות עוקצני, אבל תשקיע עוד 3 שניות ותשתדל להימנע מ "הם" וכאלה. סה"כ זה פורום באינטרנט, ולא תמיד ברור למה מתכוונים. - אתה מציע לי לעשות את הבדיקה או להשתתף בניסוי. כנראה שזה לא יקרה. לא הבנתי מה הבעיה שלך להגיד לי מהם רעשי הרקע? מי מתחמק עכשיו? מעניין אותי, אתה בבדיקה או בניסוי כזה השתתפת? אתה לא כותב בהינף המקלדת הרי, כי נראה שגם אתה חושב שאתה יודע הכל. לזכותי אני יכול להגיד שעובדים איתי מספר סטטיסטיקאים שהיו מוערבים בניסוי תרופות (ברמת האקדמיה). שאלתי אותם על צורת הניסוי כאן וזה נראה להם טבעי לחלוטין. ולא, לחברה שאני עובד בה אין שום קשר לתעשיית התרופות או הרפואה בכלל. - אני לא יודע איך ה-FDA קובעים את הרף, אני לא חושב שזה משנה לגבי האם הניסוי נכון או לא. - קבוצת הבקורת הנוכחית בוצעה באופן חובבני, כי .. אתה אומר? - "היציאה" שלי הייתה לגבי זה שאתה אמרת שזה לא יפגע ברווחים שלהם. אני חוזר - שזה לא יפגע ברווחים שלהם. זה לא עובדתי. בדיוק על זה הייתה היציאה שלי, זה לא עובדתי. אם זאת עובדה, אם אכן זאת עובדה אתה יכול לגבות אותה בבקשה? תוכל בבקשה לציין בבקשה מה הצפי להפגיעה ברווחים של חברות התרופות על כל שבוע תוספת בניסוי. (זה לא רק עלות הניסוי אתה יודע, זה גם ירידה מרווח כי התרופה תשווק מאוחר יותר, זה אומר עיכוב במערך הייצור, וכו'). והנקודה האחרונה שלך, שוב, מאוד עובדתית. "הראתם לי שלא" .. אני עדיין לא ראיתי כלום (בטוח לא מהדיון איתך), אבל אתה יודע מה, בוא נגיד שכן ונסיים את זה פה. מה שחשוב זה שתרגיש טוב עם עצמך .. פנק את עצמך באיזה ממתק על ההישג ..