עם הודו בלי הודו

רוןבלב1

New member
אני יכול לדבר רק בשמי..

את דעתי גיבשתי על סמך מידע מוצק ועל סמך פרשנות הגיונית וסבירה לגמרי של התנהגות אנושית.

השרשור הזה כמו פצצה בפורום...

כבר מזמן לא ראיתי כזה שרשור ארוך.... כשהקטן שלי נולד החלטתי שחצי שנה לפחות הוא לא יקבל חיסונים, אם כן אז לפחות ניתן למערכת החיסון להתחזק לבד. ,עברה חצי שנה ומשהו בי לא הסכים עדיין לחסן. היום הוא בן שנה וחצי כמעט ועדיין לא מחוסן בכלל. הוא ינק עד גיל 8 חודשים, מתוכם חצי שנה ללא תוספת הילד בריא, מלא שמחת חיים, ומתפתח כראוי. היה לי מטופל שהילד השלישי שלו הפך אוטיסט בעקבות החיסונים. וזה ודאי כי הוא פשוט ראה התדרדרות מיד לאחר מתן אחד החיסוינים. מאז הוא הפך פעיל בכל מה שקשור בהנחיית הורים לילדים אוטיסטים. ואני התחלתי לקרוא חומרים בנוגע לחיסונים, ונוכחתי לדעת שכמו עם תעשיית התרופות, גם בנושא החיסונים יש מערכת כלכלית משומנת היטב בשמן מיוחד שמקורו בפוליטיקה. תכנסו לאתר חסון ותקראו שם קצת אודות "מאחורי הקלעים". ככל שקוראים יותר מבינים כמה שטויות מעמיסים על הציבור. למה לא מפרטים בכל חיסון מהן תופעות הלוואי כמו בתרופות? למה לא כותבים ממה הם עשויים? איזה חומרים רעילים מכניסים בהם? ועד כמה החיסונים יעילים? לכמה שנים? חיסון טבעי טוב לכל החיים, בניגוד לחיסון שמקבלים בזריקה וגם, כמה מהחולים האחרונים במחלות שחזרו היו מחוסנים, את זה מישהו יודע? צריך לברר טוב טוב לפני שיוצאים בהצהרות. לפעמים הרבה יותר נוח להיות כמו כולם, ולתת את החיסונים, ואז יש שקט נפשי להורה, בערך כמו להוריד חום לילד עם אקמולי... זה השקט להורה, זה לא באמת טובת הילד. אני מאמינה שעם תזונה טובה, ולא חטיפים, דניאלה, או אפילו שניצל טבעול אפשר לחזק מערכת חיסונית עם חשיפה לחוויות חדשות, להתערבב קצת באדמה ולתת לילד להתלכלך, שכלב ילקק אותו, זה מה שיבנה את מערכת החיסון שלו. ההפך מלשמור אותו נקי מול הדי.וי.די. והמחשב בבית. גם בבית הילד שלנו גדל בתמיכה נוספת של מוצרי חברת "ניקן": הוא ישן כשברקע מערכת לטיהור אויר פועלת בצורה שקטה, הוא ישן על מזרן ובו מגנטים שתומכים במערכת החיסונית, והמים שהוא שותה הם מי מעיין - מים חיים. ואת זה כל אחד יכול לאפשר לעצמו. ברוך השם שיש לנו מערכת רפואית שיכולה לסייע במקרי מחלות, ולכן אין צורך בכל כך הרבה חיסונים למחלות שאינן מסכנות חיים.

רוןבלב1

New member
מהרושם שלי, ילדים לא-מחוסנים הרבה יותר בריאים

מאשר ילדים מחוסנים. וזה גם מאוד הגיוני, כיוון שמגיל אפס מפציצים את הגוף שלהם בחומרים זרים, חלקם רעילים באופן מוכח, ומוציאים את המערכות שלהן מאיזון. כפי שכבר הראיתי - החיסונים אפילו לא עוברים בדיקות בטיחות מינימליות. אז בטח יהיו אלו שיגידו לי - הבא לנו מחקר שמראה שבריאות ילדים לא מחוסנים טובה מבריאות ילדים מחוסנים. אז אני אומר - מצוין! אני אשמח לראות מחקר כזה. רק שמחקר כזה מעולם לא נעשה. הייתם מצפים מרשויות הבריאות וחברות התרופות שממנות כ-95% מהמחקרים ברפואה (ואולי אף יותר בתחום החיסונים) שיממנו מחקר כזה. הרי הן טוענות כל הזמן שבריאות הילדים רק משתפרת עם עוד ועוד חיסונים. ומחקר כזה הרי יספק תמיכה משמעותית לטענתן. מעולם לא נעשה. והרשויות ממשיכות להתחמק מלערוך את המחקר הזה. ומה הסיבה? מי שקורא מספיק בתחום החיסונים מבין את הסיבה: ההבדל בין בריאות הילדים הלא-מחוסנים לילדים המחוסנים כ"כ גדול, שלא ניתן ל"יישר" אותו ב"קסמים" סטטיסטיים, ולכן המחקר מעולם לא נערך (או יותר נכון - לא פורסם).

0 אור 0

New member
וכאן אנחנו חוזרים לשאלת הביצה והתרנגולת

קראת פה את דברי רביד: היא לא רק לא מחסנת את הילד שלה, היא גם הניקה אותו 6 חודשים באופן בלעדי (פרמטר ידוע מאד לבריאות התינוק), האוכל שהם אוכלים בבית בריא פי 10 ממה שאוכלים אצלי בבית ובטח מתזונת התינוק הישראלי הממוצע, מקפידה על מים נקיים, והזיהום היחידי הילד הזה נחשף אליו הואזיהום האויר של חיים בעיר (אבל בפירוש לא העיר המזוהמת ביותר בארץ) אני מוכנה להמר שאוכלוסית ההורים הלא מחסנים ברובה בעלת מאפיינים דומים של מודעות גבוהה והשקעה בחיים בריאים - אז האם הסיבה לבריאות הילד היא אי החיסון או מכלול אורח החיים, ואיך אתה מפריד פרמטר כזה? וזו, אגב, הסיבהשקשה לי מאד להוכיח אפקטיביות של רפלקסולוגיה בפני עצמה - גם שם הרי אנו עוסקים בשיפור אורח חיים וחשיבה ועוד פרמטרים שגם להם יש אפקט מסייע (למטופל אגב זה ברור - הבעיה היא רק עם אלו שרוצים מחקרים עם קבוצות בקרה וכאלה)

רוןבלב1

New member
עוד יותר טוב

אם יתצמע מחקר כזה ויראה שילדים לא-מחוסנים אכן יותר בריאים, בהחלט אפשר להמשיך במחקרי נוספים ולבדוק האם זה התזונה, וכו'. בנוסף, אני מניח שבארה"ב אפשר למצוא אוכ' ילדים מספיק גדולה שאינה מחוסנת ושההורים "נורמטיביים" ביחס לפרמטרים אחרים. כך או כך - זה בטח לא תירוץ לא לעשות את המחקר הזה, כיוון שכבר נעשו מחקרים סטטיסטיים הרבה יותר "חלשים" שתעשיית החיסונים נפנפה בהם כאילו הם מוכיחים שאין קשר בין חיסונים ונזקיהם.

0 אור 0

New member
אני לא נגד

אבל אני לא שייכת לאף אחד ממעגלי ההשפעה על עריכת מחקרים, כך שאין סיכוי שאני אזום מחקר על הנושא הזה, וגם לא על נושאים אחרים שחשובים לי לא פחות. אני מניחה שאם היתה לי השפעה כזו , לא הייתי ממקדת את המחקר דוקא בחיוסנים אלא יוזמת מחקרים מקיפים על אוכלוסיות שלמות, שדוגמים כמה שיותר פרמטרים, ואז לקבל תוצאות על הגורמים שנראים כמשפיעים בדיעבד ולא מתוך איזו הנחת מחקר התחלתית (לדעתי יתגלו כך כמה גורמים מפתיעים - אם בכלל יצליחו להתגבר על שפע הפרמטרים)

slepax

New member
קשה לי להבין איך אפשר לשמור ילד מזיהום

ילדים מסקרנות טועמים קקי, ואם כלב השתין על צעצוע ילד עדיין יכניס אותו לפה. יש עוד מליון דרכים שזיהומים יכולים להגיע לילדים, אני רואה את זה יום-יום עם הילד שלי וזה יכול לקרות בלי שההורים בכלל שמים לב. אפשר לטעון גם נגד הגישה הזאת, שכביכול לא "מלמדת" את מערכת החיסון והופכת את הגוף לתלותי כלפי סביבה סטירלית. בלי כל קשר לאם אפשר לשמור על ילד או לא, ונגיד במידה וההורים מצליחים לשמור על הילדים בסביבה יחסית סטירלית. מה יקרה אם איכשהו וירוס היסטורי אלים יתפרץ? זה פשוט יהפוך להיות שריפה בשדה קוצים..

0 אור 0

New member
הכוונה שלי בזיהום לא היתה לוירוסים וחידקים

(ותקרא מה רביד כתבה על חשיפה לאדמה) - הכוונה היתה לזיהום מיותר של רעלים וקרינה - לא הייתי אצלה בחדר התינוק , אבל אני מוכנה להתערב שאין שם מטען של טלפון סלולארי, טלויזיה עם שלט או הנתב של רשת המחשבים של הבית למשל. הילד הזה לא אכל מקופסת שימורים בחיים, ומן הסתם בשבילו מיץ פטל זה סיפור על ארנב חמוד ולא משהו שהוא שותה זאת לועמת תינוקות אחרים שנחשפים לעישון של ההורים, לפלאפונים, לצבעי מאכל וכימיקלים אחרים.

רוןבלב1

New member
מי שרצה דוגמא לטיוח של מש' הבריאות שלנו - הנה

הנה, חדשה טריה מהיום - באתר כיכר השבת: http://www.kikarhashabat.co.il/פרשת-השפעת.html חרדית חוסנה נגד שפעת; לא התעוררה בשבת בבוקר גילה דבורה רפאלוביץ ז"ל, חרדית שהתגוררה בב"ב, התחסנה בסוף-השבוע שעבר נגד שפעת, בעקבות קמפיין של משרד הבריאות, הקורא לבני 60 ומעלה להתחסן. בבוקר יום השבת גילה אבי המשפחה לדאבונו כי רעייתו אינה נושמת. "אירוע מצער אך מקרי", אומרים ל"כיכר השבת" במשרד הבריאות (חדשות, בריאות) מומלץ לקרוא ולראות במו עיניכם את הטיוח העלוב של משרד הבריאות. הנה הפרטים העיקריים של מה שמופיע בכתבה: - אישה מבני-ברק שקרוביה דיווחו שהיתה בריאה לגמרי. - התחסנה לשפעת לקראת סוף השבוע שעבר. - שעות לאחר החיסון דיווחה לקרוביה שהיא חשה ברע. - נפטרה בלילה שבין שישי ושבת. - בשבת ב-06:00 פרמדיקים אישור את מותה. - במוצאי אותה השבת היא נקברה. ומה תגובת משרד הבריאות? "חיסון השפעת והשפעותיו הבריאותיות נחקרו לעומק בעשרות מחקרים רפואיים, שבחנו את חיסון השפעת והשלכותיו, כולל מחקרים שבוצעו בישראל. לא נמצא כל קשר בין החיסון לשפעת ותמותה או תחלואה". וגם - לגופו של עניין, אומרים במשרד הבריאות: "פרטי המקרה הקשה נבדקו וככל הנראה מדובר בארוע מצער אך מקרי, ללא קשר לחיסון שקיבלה האישה". אם מקרה כזה אינו נבדק לעומקו על מנת לראות האם יש קשר בין החיסון והמוות אז משרד הבריאות משקר לנו בלי בושה. ואין מצב בעולם שב-12 שעות בין המוות לקבורה - ועוד בשבת! - היא נבדקה בצורה רצינית. בדיקה פתולוגית אורכת מספר ימים. אין שום אינדיקציה שיש איזהי סיבה למוות - מלבד החיסון. אז איך לעזאזל מש' הבריאות יכול להגיד שאין קשר בין החיסון ותמותה כשלאשה - שיש חשד כבד שמתה מהחיסון - אפילו לא נערכה בדיקה פתולוגית בסיסית? שימו לב לטכניקה: לא בודקים מקרי מוות כמו זה (או מקרי נזק קשים לאחר החיסון) ואח"כ אומרים בנון-שלנטיות: "לא נמצא כל קשר בין החיסון לשפעת ותמותה או תחלואה". האשה הזו כבר נקברה וכבר לא תבדק לעולם. הנה טיוח מבית המדרש של ה-FDA וה-CDC ומש' הבריאות שלנו. השקר לא יכול להיות יותר ברור מזה, למעט בממצאי חקירה פלילית או חקירת מבקר המדינה.

אשכר

New member
תגובת משרד הבריאות מצחיקה מאד

בקורס צבאי שהייתי בו בסדיר, קיבלה כל המחלקה שלי חיסון שפעת. 25% מהחיילים בקורס קיבלו את השפעת שממנה הם היו אמורים להתחסן, בערך 20% מהחיילים קיבלו 2-3 ימי מחלה בבית. אני סירבתי לקבל את החיסון וניצלתי... אני רוצה לחדד משהו שנאמר כאן בחצי פה: רשימת הרכיבים של החיסון! אתם הולכים להכניס חומר זר ומוזר ישירות למערכת שלכם או של הילד שלכם, בלי שום בקרה. אפילו האחות והרופא לא ידעו להגיד לכם מהם הרכיבים של החיסון או מה משמעותם. כשאני קונה משהו במכולת, אני מחפש תמיד את רשימת הרכיבים. אפילו תמרים תמימים למראה מקבלים תוספת גלוקוז בלתי צפויה, ואני רוצה לדעת על זה. אני רוצה את היכולת לבחור גבינה עם או בלי חומרים משמרים. שקיפות -- אם יש בעית שקיפות, היא מדליקה אצלי סימן אזהרה.

רוןבלב1

New member
מסתבר שאפילו היצרנית לא יודעת לפעמים מה יש

בפניםץ לפני כמה חודשים התגלו חלקיקי דנ"א של ווירוסי חזיר בזני חיסוני הרוטה-וירוס לתינוקות. שתי היצרניות טענו שאין להן מושג איך החלקיקים האלו הגיעו לחיסון. אני כבר לא יודע מה יותר גרוע: או שהן שיקרו (והן כן יודעות, אך לא הצהירו על החלקיקים האלו מראש) או שהן באמת לא יודעות, ואז אני לא רוצה לחשוב מה נכנס שם עוד שהן לא יודעות עליו. בכל מקרה, ה-FDA טייח את הענין תוך חודשיים, והפרשה הסתיימה לה. בארץ, משרד הבריאות בכלל לא גילה לציבור בערך חצי מהפרשה הזו (ודווקא את החצי היותר מדאיג). אפשר לקרוא על הפרשה המעציבה והמדאיגה הזו פה: הוירוס, החיסון והחזירים http://vaccinesinc.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html

למעלה