השרשור הזה כמו פצצה בפורום...
כבר מזמן לא ראיתי כזה שרשור ארוך.... כשהקטן שלי נולד החלטתי שחצי שנה לפחות הוא לא יקבל חיסונים, אם כן אז לפחות ניתן למערכת החיסון להתחזק לבד. ,עברה חצי שנה ומשהו בי לא הסכים עדיין לחסן. היום הוא בן שנה וחצי כמעט ועדיין לא מחוסן בכלל. הוא ינק עד גיל 8 חודשים, מתוכם חצי שנה ללא תוספת הילד בריא, מלא שמחת חיים, ומתפתח כראוי. היה לי מטופל שהילד השלישי שלו הפך אוטיסט בעקבות החיסונים. וזה ודאי כי הוא פשוט ראה התדרדרות מיד לאחר מתן אחד החיסוינים. מאז הוא הפך פעיל בכל מה שקשור בהנחיית הורים לילדים אוטיסטים. ואני התחלתי לקרוא חומרים בנוגע לחיסונים, ונוכחתי לדעת שכמו עם תעשיית התרופות, גם בנושא החיסונים יש מערכת כלכלית משומנת היטב בשמן מיוחד שמקורו בפוליטיקה. תכנסו
לאתר חסון ותקראו שם קצת אודות "מאחורי הקלעים". ככל שקוראים יותר מבינים כמה שטויות מעמיסים על הציבור. למה לא מפרטים בכל חיסון מהן תופעות הלוואי כמו בתרופות? למה לא כותבים ממה הם עשויים? איזה חומרים רעילים מכניסים בהם? ועד כמה החיסונים יעילים? לכמה שנים? חיסון טבעי טוב לכל החיים, בניגוד לחיסון שמקבלים בזריקה וגם, כמה מהחולים האחרונים במחלות שחזרו היו מחוסנים, את זה מישהו יודע? צריך לברר טוב טוב לפני שיוצאים בהצהרות. לפעמים הרבה יותר נוח להיות כמו כולם, ולתת את החיסונים, ואז יש שקט נפשי להורה, בערך כמו להוריד חום לילד עם אקמולי... זה השקט להורה, זה לא באמת טובת הילד. אני מאמינה שעם תזונה טובה, ולא חטיפים, דניאלה, או אפילו שניצל טבעול אפשר לחזק מערכת חיסונית עם חשיפה לחוויות חדשות, להתערבב קצת באדמה ולתת לילד להתלכלך, שכלב ילקק אותו, זה מה שיבנה את מערכת החיסון שלו. ההפך מלשמור אותו נקי מול הדי.וי.די. והמחשב בבית. גם בבית הילד שלנו גדל בתמיכה נוספת של מוצרי חברת "ניקן": הוא ישן כשברקע מערכת לטיהור אויר פועלת בצורה שקטה, הוא ישן על מזרן ובו מגנטים שתומכים במערכת החיסונית, והמים שהוא שותה הם מי מעיין - מים חיים. ואת זה כל אחד יכול לאפשר לעצמו. ברוך השם שיש לנו מערכת רפואית שיכולה לסייע במקרי מחלות, ולכן אין צורך בכל כך הרבה חיסונים למחלות שאינן מסכנות חיים.