סיפורה של הפרה

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך

אינקה

New member
שטויות

אתה פשוט לא יודע להפסיד בכבוד. ועכשיו ביי לך חביבון, ולא להתראות.

DawnCaster

New member
למתבונן מהצד.....

יחסית לקבוצה של אנשי זן ואנשי מדיטציה, אני רואה שמישהו פה הדחיק הרבה דברים ממש ממש עמוק, אבל נשארו כמה חריצים לא מטופלים, כמה חורים קטנים בסכר. סכר שנוצר בגלל שבמקום לפתור כעסים, רק החזיקו אותם חזק, אבל חזק ככל שהחזיקו אותם, ממש, אבל ממש לא פתרו אותם. מישהו צריך פקק????

barak001

New member
מת על ההודעות האלה :)

זה נורא מצחיק איך שכל פעם נכנס מישהו חדש עם הגישה הפטרונית הזאת..."חשבתי שבפורום מדיטציה אנשים צריכים להיות רגועים" וכו' אני חושב שהדגש צריך להיות על שחרור ואי הדחקה, ולא על הצבת מחסומים והתניות נוספות. מדוע שלא תתבונן בעצמך, ובמה שגורם לך להציב הודעה מסוג זה? (רמז - אני טוב, אתם רעים)

שרוף על ההודעות האלה ../images/Emo13.gif

אבל הן בסך הכל די טבעיות, כשחושבים על זה תכניס עצמך לנעליו, קח חמש שנים אחורה, ו...

lightflake

New member
פורום מדיטציה או פורום ויכוחי-אגו?

אני רק צופה מהצד, עד אתמול לא ידעתי שקיים הפורום הזה ודווקא חשבתי לבקר בו יותר, אבל אני חייב לומר לכם ולמנהלים את דעתי, אם כך נראה פורום מדיטציה, כנראה שמשהו מקולקל במדיטציה שלכם, אולי צדק אושו שטען, שהאדם המערבי לא מסוגל לשבת בשקט ולמדוט כמו בויפאסנה, הוא פשוט עלול להשתגע! נראה שזה מה שכבר קורה כאן

jongler

New member
אם תתבונן טוב טוב

אתה יכול לשים לב שבסך הכל כמה חברים עושים מלחמת כריות חפש את המבט השובב בעיניים או את חצי החיוך בזוית הפה. אפשר לומר שעושים פה גם מיני זובורים לחדשים כמיבחן כניסה כי רק הטובים למדיטציה!

alissa

New member
חמוד אתה ג'ונגלר ../images/Emo13.gif

אגב, מה מצב הפציעות?

jongler

New member
תעזבי, הם משחקים אותה

ברגע שמרחמים עליהם הם מיד מכניסים לך כרית בראש.

alissa

New member
מי זה הם? ../images/Emo13.gif

חוץ מזה אני משחקת עם יריות בכדורי דום דום (נו אלה שלא הורגים) אבל חודרים יפה יפה מבעד לכל כרית.

אוי

כדורי דום דום אסורים על פי אמנת ז'נבה (או שמא זה הסכם ז'נבה?) הם מיוצרים כך שיגרמו לסבל נוסף לבשר החשוף אולי התכוונת לכדורי פינג פונג? או כדורי פרוזאק?

alissa

New member
אויש ידעתי שעשיתי פדיחה ../images/Emo163.gif

מאחר ולא שירתתי בצבא , אין לי מושג מה זה כדורי דום דום או בום בום. לא יודעת למה התכוונתי אבל אני יאמץ את כדורי הפינג פונג ברשותך

אני מאוד מקווה

שאף אחד כאן לא יודע מה זה דום דום רק כי היה בצבא הם אסורים לשימוש איך אני יודע.. זאת כבר סוגיה אחרת שהשתיקה יפה לה
חחחחחחחח

אולי

ביקור בקומונה של האנשים הטובים יעזור לכמה פה
ואולי.. המממ.. אולי לא כדאי להעלות את ההצעה הזו, כי הם עוד עלולים לפשוט על הקומונה ולחסל אותה? בכל מקרה, לדעתי תוכל ללמוד כאן המון. בצורות שיפתיעו אותך, כי אתה כנראה מצפה דברים מסוימים ממצבים ומקומות מסוימים (כמו "פורום מדיטציה" הדמיוני
) אושו די פופולרי במחוזותינו, אז איך תסביר את מה שעיניך רואות?

lightflake

New member
וואו אינקה מאיים שיהפכני לטרול

ועכשיו את מאיימת ש...תחסלו לי את הקומונה?? כמה אלימות יש פה...

נו פרובלמו

זה כבר שייך לעבר
מה דעתך על התכונה האנושית לנסות "לתקן" את האחרים סביבנו? לרצות שאחרים יראו את הדברים בדיוק כפי שאנו רואים אותם? הרצון להיות צודקים?

למעלה