סיפורה של הפרה

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך
צרי מוחין

זה פגם גנטי או מה?
אתה יכול להרחיב? כי בחרת במילים די חזקות

lightflake

New member
ההרחבה שאתה מבקש היא

שאני לא מנסה לשכנע מישהו בראיית העולם שלי, אלא רק לפקוח את עיניו למודעות לגבי מה שעובר האוכל שלנו לפני שהוא הופך לשניצל עם פירורי לחם. בקשר לראיית העולם שלך, אם אתה מוכן להיות מודע למה שקורה במלוא מובן המילה ועדיין תחליט לאכול בשר אני האחרון שיאמר לך מה לעשות, אבל אם אתה מתאמץ לסגור את עיניך מותר לי להתאמץ להראות לך שאתה עיוור. אם יבוא אלי אדם ויאמר לי ישבתי וראיתי את כל הסרטים, או ביקרתי בלולים ובמשחטות, ראיתי את הדם, שמעתי את הצרחות, ועדיין לא מזיז לי ואני ממשיך לאכול. אני אז אסתום את פי, האמן לי, אין בי כל רצון לשנות אף אחד, אבל הבורות היא מסוכנת והיא נובעת מחוסר מודעות, את זה בודאי אתה יודע, אז זה כל מה שאני עושה למען אותם מסכנים שנשחטים בעבור בשרם ועורם, רק מעלה את המודעות. ובכח המודעות לשנות את הכל, גם את זה אתה ודאי יודע. אם אתה רוצה לדעת עוד משהו תשאל יותר ספציפי, כי "אתה יכול להרחיב" זה מאוד כללי...

drall

New member
אוקיי

ראינו שמענו אותי זה לא מעניין. אפשר שקט , כמו שהבטחת?

lightflake

New member
לא דיברתי אליך, כפי שאתה יכול לשים

לב, אני משוחח בכבוד ובאהבה רבה עם מר בדיחהקוסמית ששאל שאלה ואני עונה לו אז אנא ממך, לא ביקשנו את עזרתך כרגע, עסוק בעניינך ואל נא תפריע. כשנדרש לעזרתך אני מבטיח שנדע היכן למצוא אותך. תודה מראש.

lightflake

New member
מדוע אתה ממציא המצאות אח שלי?

האם ניסיתי לשכנע אותך לאכול או לא לאכול משהו? מדמם או לא? שצרח פעם או לא? ... אתה התפרצת לדיון שלא הוזמנת אליו, ועוד בא אלי בטענות שאני מדבר אליך, אני לא, תתעורר, תסתכל למי הגבתי, זה לא היית אתה.

../images/Emo13.gif

השאלה נגעה לך, לי, ולכולם בעצם ענית לגביך, איך אתה רואה את הפעולה שלך. ואני מקבל את התשובה כפי שהיא
מי ייתן וכל היצורים לא יידעו עוד סבל

lightflake

New member
לא ידעו סבל זה בלתי אפשרי

הנמר צריך להמשיך לצוד את האנטילופה, אך מי יתן שכל היצורים לא ידעו עוד סבל לשווא, זה אפשרי, אגב, שמעת שהכסאות שהוזמנו לחברי הכנסת החדשים (ויש הרבה) מרופדים בעור של צבי? איזה יופי, איזה עם חכם הוא עם הספר, מדינה שמשתמשת בסמל הצבי לשירותי הדואר שלה גם משתמשת בעור שלו בשביל שיהיה נעים בתחת של חברי הכנסת שלה... יבוא יום בעתיד שאנשים ילמדו בהלם מוחלט על מה שקרה בתקופתינו.

drall

New member
תתעדכן אצל החברים שלך

לגבי הטרמינולוגיה של דני גליקר אולי הם יעדיפו שלא תישמע כ"כ דומה לו.

drall

New member
גם וגם

קודם כל הניצוץ הראשון ההשתלשלות שלו היא הפרה החיה. הוא לא קשור לפרה המתה. הפרה המתה היא השתלשלות של ניצוץ אחר. ברגע שהפרה מתה אין כבר השתלשלות לניצוץ של הפרה החיה. ברגע שמישהו אוכל את הפרה הזאת , הניצוץ הזה (כלומר שהייתה לו השתלשלות לפרה החיה והשתלשלות הזאת אינה קיימת ) מצטרף אל הניצוץ שממנו קיימת השתלשלות לאדם האוכל. ההשתלשלות של הניצוץ של הפרה המתה , עובר את כל התהליכים שעובר הבשר , אם חותכים את הגופה של הפרה , הוא נחתך.....ומתחלק וורד הצלע , אנטריקוט , ראש , גב , צלעות וכן הלאה. כל צ'וריסו לגופו , כמו שאומרים.

אינקה

New member
וכשהתולעים אוכלים גווית אדם?

הם מעלים את האדם לרמת תולעת?

drall

New member
כאן הקטע היפה

האדם החי הוא השתלשלות של ניצוץ אחד הגופה של האדם המת הוא השתלשלות של ניצוץ אחר לגמרי. ברגע שהאדם מת הניצוץ שממנו השתלשל האדם החי יכול לעבור כמה תהליכים ולמה שקורה להשתלשלות של הניצוץ השני , זאת אומרת לגופה שלו , אין קשר לתהליכים האלו. אבל התולעים שאוכלות את הגופה של האדם , מעלות את הניצוץ שלה לרמתן שהיא יותר גבוהה מהרמה של הניצוץ של הגוויה.

drall

New member
זאת הסיבה שאצל היהודים קוברים

את הגוויות . רוצים לאפשר את התהליך הזה של התיקון גם אצל הגוויה.

בארס

New member
אני זוכר את...

...השרשור ההוא בפורום שלך על רבי מהשמו ששחט את רבי מהשמו אחר בערב פסח על שולחן הסדר. מעשיה שנשמעת על פניו כמפלצתית ביחוד שמדובר בשני רבנים מגדולי התנאים באותה תקופה...וההסבר שהכוונה בביטוי "שחט" היא בדומה לשחיטה של בע"ח לצורך אכילה שבעצם מעלה אותו רמת קיום.

נו אם כך

מסביר הרבה על מנהגי קניבלים
כנראה הקבלה מקורה בהודו, וההודים הפליגו בימים, חלקם נחתו בחופה המזרחי של אפריקה וגם באיי הודו המזרחית - וכך קיבלנו קניבליסטיים

gulon58

New member
זה דווקא ברור

הפרה החיה מלחכת עשב ירוק שלידו יש תולעים עם ים בניצוצות. מרוב ניצוצות יש אש שמבהילה את הפרה והיא או מתה (ואז הבנו שהיא מקבלת ניצוץ) או בורחת לרפת ואז נבעלת ע"י הפר. אבל היא לא יודעת לקרוא ולכן חושבת שהיא נבהלת ושוב מתה

למעלה