סיפורה של הפרה

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך

drall

New member
ברור

הניצוץ שלה שהשתלשלות שלו הייתה בדרגת חי , התעלה והגיע לכך שההשתלשלות שלו בדרגת מדבר. הוא קרוב יותר לאלוהים.

אינקה

New member
אבל זה רק הניצוץ של הגוויה לא?

הפרה עצמה אמרנו נמצאת בניצוץ אחר?

drall

New member
ההפך

זה הניצוץ של הפרה החיה שנדבק לניצוץ שממנו משתלשל האדם.

gulon58

New member
חזרת איזה יופי !

החלטתי שלהגיב למר אינקה גובל בהתעללות בבעלי חיים- למרות שאני לא מכיר אף פרה שהייתה מוכנה להתחלף איתו(כולל פרות עם ניצוץ או מה שכתבת שם) אני בטוח שאתה לא האמנת ששטות כל כך נהדרת כמו לזלול פרה כדי שהיא תעלה בדרגה זכתה לכל כך הרבה תגובות. אגב היום חבר שלי זרק על עמיתו לעבודה טוש, האם זה העלה את העמית לדרגת לורד ?

drall

New member
אמרתי לך בסבלנות

כך הקבלה רואה את התהליך. מי שזה לא נראה לו , זכותו. אין כפיה ברוחניות.

gulon58

New member
בסדר

ומאיפה אתה יודע שזה מה שהקבלה רואה את התהליך ? איפה זה כתוב \ נאמר ?

drall

New member
זה מה שהבנתי ממה שאמרו לי

כשלמדתי קבלה. קבלה אי אפשר ללמוד דרך ספרים . חייבים ללמוד ממורה בשר ודם. יש כמובן ספרי קבלה ויש להם שימוש , אבל לפי שיטת הלימוד של הקבלה לא ניתן להסתמך עליהם להסקת מסקנות. כל הנושא של לימוד קבלה , שיטת העיבורים , שיטת הפה אל פה ,שיטת המוחין, הם מורכבים מאוד ואני לא רואה מה הקשר שלהם אל הדיון שלנו.

L i z a r d

New member
שאלה

על פי המודל הזה הגוף החי הוא השתלשלות של אותו ניצוץ כמו הגוף המת..? או כשאתה אומר "האדם החי" או "הפרה החיה" אתה מתכוון גם לגוף שלהם בעודו בחיים.

אינקה

New member
זה סוג של תרגול מנטרה?

כי מנטרה ובכלל חזרה על מילים משפיעה בעוצמה על המיינד של הדובר. מילים כמו "תירוץ" ו"רצח" אלו באמת לא מילים שכדאי להפוך לחלק מהיומיום שלך. מכל המילים הללו אולי "מושלם" אפשר לעשות איתה משהו חיובי, אבל את השאר אני ממליץ לך לזנוח כמה שיותר מהר.

lightflake

New member
ולך אני ממליץ לזנוח את קשריך עם

תעשיית הרציחות והעינויים ולהפסיק להכניס גופות מתות לגופך אם אתה באמת רוצה איזושהי התקדמות רוחנית בחייך.

בארס

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאזעקת טרול../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אינקה

New member
טרחת לקרוא מה שכתבתי?

כ 20 שנה הייתי צימחוני/טבעוני. בחלק מהן הטפתי נגד אכילת בשר באופנים וטיעונים שאתה יכול רק לחלום עליהם. יום אחד משהו בי אמר די. הלכתי ואכלתי בוריטו. זה לא היה טעים, אבל הגוף אמר תודה רבה, זה מה שאני צריך. מאז אני אוכל בשר בלי בעייה. עכשיו ממרומי 20 שנות הצמחונות שלי אני מסתכל עליך ורואה כמה מטומטם ומגוחך הייתי. באיזו צדקנות אגואיסטית הטפתי לאחרים. אתה מדבר איתי על התפתחות רוחנית? מאז שאני אוכל בשר אני אדם יותר טוב, פחות מודחק, יותר בריא, ובכלל הרבה יותר שמח בחיים. אם יש לך מדדים יותר טובים להתפתחות רוחנית אז אתה לא יודע מהחיים שלך ובטח לא מטיף לאדם הנכון. כל זה ויחד עם היותי היותי בודהיסט מוצהר בבטח אינו מונע ממני להכיר בצורך להגן על החיות ולהפחית את הסבל והכאב כמה שניתן. אבל באמת, תחסוך ממני את הטיעונים הכל כך רדודים שלך שאתה חוזר עליהם בחדגוניות. זה הרבה יותר גרוע מהפגיעה בבעלי החיים - זה פוגע באינטליגנציה ובלעדיה אין אפשרות לתפקוד אנושי סביר.

lightflake

New member
אינטיליגנציה הקימה את אוושוויץ

אז צריך להזהר בקשר אליה. ולעניין, דווקא אתה מכולם, אחרי שאתמול הפגנת בהמון תגובות כמה שאתה פרנואיד שמא מישהו תיכנן איזה אמבוש מתוכנן מראש על הפורום שלכם, צריך לחשוב, האם רגשות הפראנויה שמציפים אותי לא נגרמים מהאנרגיה המפוחדת של הפרה העומדת לפני הרצחה, במקום בו דם וברזל וצרחות אחיותיה נפגשים, האם העובדה שאני מכניס את האנרגיה הזו אל גופי משפיעה עלי וגורמת לפחדים והפרנויות שלי? תחשוב על זה, אני לא יודע מה פה דעתכם על אושו, אולי גם הוא "מוקיון" כמו הר ציון, אבל את מה שכתבתי פה קראתי בספר שלו. נסה למדוט על זה.

אינקה

New member
ודאי שצריך להזהר

ואני בהחלט ממליץ לך להזהר. עכשיו תגיד, באת לכן לעשות לובינג או לדון בענייני מדיטציה? כי אם כל הודעה שלך תתייחס רק לנושא הזה מייד נקיע אותך בתור טרול. עניינית, לאנשים שונים יש אפשרות ויכולת שונה להתמודד עם אנרגיות שונות. יש כאלו שהם פגיעים מראש והאנרגיה ההגולמית הזו אינה טובה להם, יש כאלו שזה לא משנה להם. איך יודעים מה טוב? אם יש לך נסיון במדיטציה אתה יכול לדעת האם אכילת מזון מסויים יוצרת לך הפרעות, והפרעות יכולות להיות גם פליטת גזים בחדר הדהרמה או בכלל. אם בניסיון מתמשך במדיטציה אין לך הפרעות אתה כבר יודע זאת בעצמך ולא צריך המלצה של אחרים.

lightflake

New member
תציץ בהודעה הראשונה בשרשור...

פשוט אולי שכחת על מה השרשור הזה מדבר, לא אני העלתי את הנושא אז אולי הטרול שלך זה דרול? אתה שם לב לפראנויה?

אינקה

New member
תשמע, אתה טרול

האיש מדבר על האופן בו הקבלה מסבירה גלגול נשמות ואתה הופך את זה לאג'נדה פוליטית. עוד מעט מישהו יספר על זה שהוא הולך לעוף מאיזה קורס ואתה תזדעק "עוף?! למה צריך לשים עוף על קרס?! זו התעללות בבעלי חיים!" יש לי את הרושם שאתה חושב שאם תנצח בכל הויכוחים כאן בעיית סבל בעלי החיים תיפטר, וזה פשוט לא נכון. אז בבקשה תירגע מעט, לא תהפוך אותנו לצמחונים בהטרדות בלתי פוסקות.

lightflake

New member
קרעת אותי מצחוק.. עוף על קרס../images/Emo6.gif

אתה רואה, שאתה רוצה אתה יכול...

למעלה