סיפורה של הפרה

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך

אינקה

New member
זו הרוח :)

עכשיו אספר לך איך בצורה הכי טובה תתרום למטרות שלך דרך השתתפות בפורום הזה. מה שאני מציע לך זה לא לעסוק בזכויות בעלי החיים אלא פשוט להשתתף בפורום כאחד מן המניין. קוראים שיתרשמו מן האיכויות הרוחניות האמיתיות שיתבטאו בכתיבה לך לא יוכלו להתעלם מן החתימה ובאופן טבעי יתעניינו בפעילות הזו. בניגוד ללחץ אלים של לוביסטים זוהי דוגמה אישית של מנהיגים, ובסופו של דבר היא הרבה יותר מכובדת, אינה מעוררת התנגדויות, ולכן גם יותר יעילה.

lightflake

New member
אבסורד שאתה אומר את זה, קרא שניה

מה היה אתמול, קרא את השלוש ארבע תגובות הראשונות לשרשור על הקומונה לתמיכה נפשית, אני לא פציתי פי על אפרוחים או טבעונות וראה מה קרה, אז נראה לי שמה שאתה כותב עכשיו פשוט אבסורדי. אבל עזוב, אני באמת לא כאן כדי לריב עם אף אחד, אין לי ספק שהמודעות לנושא התעוררה ומי שיעשה עם זה מה שיעשה עם זה כבר לא בשליטתי.. אני באמת מקווה שתגלו רחמים כלפי היצורים המופלאים הללו שהם אחרי הכל, אחינו לכדור הארץ הזה, על זה אתה לא יכול להתווכח, הם חיים כמונו, הם מנסים לשרוד ולהביא צאצאים כמונו, הם רוצים חופש תנועה וחופש מכאבים בדיוק כמונו... אז נכון שאנחנו שונים מהם אבל זו לא סיבה להתנהגות הפראית שלנו כלפיהם. אפרוח ועגל הם יצורים מופלאים לעומת סטייק או חביתה שאפשר להכין מהם. ולגבי העניין הבריאותי, הרי גם אם נגיד שבבשר יש מרכיבים בריאים לא רוצה להכנס לזה עכשיו, בתהליך הייצור של היום, עם כמויות ההורמונים והאנטיביוטיקה... אתה לא באמת חושב שזה טוב לגוף יותר מאשר אוכל שכולו מן הצומח... ואם זה טוב לגוף אז כנראה גם לנפש... אבל באמת עזוב, בוא לא נכנס לזה, זה לא נושא השרשור הזה, כל אחד הולך לישון עם המצפון שלו בסופו של יום ויעשה את השיקולים האישיים שלו. שיהיה טוב לכולם.

אינקה

New member
גם אני מאחל לכם הצלחה

למרות הדרך הכוחנית בה התפרצתם לכאן זהו נושא חשוב ואני מאחל לכם שתצליחו לסייע במניעת סבל מיותר של בעלי חיים. אני גם מאחל לכם שלא תאבדו את צלמכם כבני אדם ולא תרמסו את אחיכם בדרך.

lightflake

New member
אל תדאג, לאחינו האנושיים אנחנו,

אני בכל אופן, דואג יותר מלאחינו שבבתי המטבחיים, לכן אני מנהל קומונת תמיכה בפגועי נפש, אבל אני רואה אפרוחים כתינוקות קטנים, יצור שרק יצא מהביצה ומתבונן סביבו בעולם, קשה לתפוש כמה אכזריות צריך בשביל לקחת אותם באלפיהם יומיום ופשוט להשמיד אותם כי הם "תוצר לוואי" של התעשייה, אגב, משמידים רק את הזכרים, הנקבות הולכות לחיי עבדות ועינויים, זה כל כך מזכיר את ציווי פרעה "היאורה תשליחון"... תבין, שקשה לי לראות שאנשים שאני באמת תופש מהם נבונים ובעלי מודעות רחבה ומתרגלים מדיטציה פשוט מדברים בכזו חוסר אכפתיות מינימלית למה שאני רואה אותו כמו שואה, שואה אמנם לא של בני אדם אבל אכזרית לא פחות ופוגעת בהרבה הרבה יותר פרטים. לילה טוב לך.

אינקה

New member
אמפטיה זו תכונה חשובה

ואני שמח שאינך רק מצקצק בלשון אלא גם עושה, ושגם אחיך בני האדם חשובים לך. אני רוצה לעשות ניסיון אחרון כדי להסביר את הקשר של הנושא הזה למדיטציה, מה שהתפספס בשרשור הקודם מרוב עצים. יש כמה אספקטים של העניין: א. האם אכילת בשר מפריעה למדיטציה עצמה? כאן הנסיון הברור הוא שיש אנשים שזה מפריע להם אך לרוב האנשים לא הם מצליחים למדוט ללא בעיה למרות אכילת בשר. ב. האם הזדהות, כל הזדהות, היא מטבע האמת או האשליה? לא אכנס כאן שוב לסוגיה הזו אבל כמי שלמד אצל מורים רוחניים שונים אני מניח שאתה יודע את התשובה. ג. האם פעולה נכונה היא פעולה ספונטאנית בהכרה צלולה או תוצאה של רגש, הנמקה והגיון? גם על השאלה הזו אני מניח שתוכל להשיב על סמך לימודיך. יש גם נושאים אחרים שאינם קשורים ישירות במדיטציה אלא במוסר ואמונות וביחס של האדם אל סביבתו. אני ואחרים כאן רואים אותם כעוברים קודם כל דרך סעיפים ב' וג' שציינתי. בכל מקרה יש מורים ואסכולות שגורסות לכאן ולכאן ומפני שאנשים מגיעים למדיטציה והארה בכל אחת מהאסכולות לא ניתן לטעון שהאחת עדיפה על השניה. אני מאחל לך שוב הצלחה, הארה ולילה טוב. :)

lightflake

New member
אתה צודק אך מפספס..

הרי לפי ב' וג', אפשר גם לראות מישהו מתעלל בילד ולתת לו, למה לא? אפשר לתת לפדופילים ולרוצחים לבצע את זממם... למה לא? למה להזדהות? למה לא לפעול ספונטאנית? והרי איך תפעל ספונטאנית אם אתה לא נמצא ליד כל רוצח ואנס שאתה יכול לראותם במעשיהם, אז למה לפעול נגדם בכלל? וזה הרי כל המסר שלי שלא הבנת, שאם היינו יודעים מהיכן הגיעו החביתות והסטייקים, אם לידך היו שוחטים עגלים ומוחצים אפרוחים האם גם אז היית יושב בשקט בתנוחת הלוטוס שלך? האם גם אז לא היית קם ועושה מעשה של פעולה ישירה וספונטאנית של הכרה צלולה? אז למה עכשיו לא? בגלל שבתי המטבחיים מוסתרים מעינינו? וצרחות האפרוחים מושתקים מאזנינו? הו, כמה נוח המצב הזה לתעשיית הרצח... כמה נוח.

אינקה

New member
זו שאלה שווה התייחסות

אתה אומר שאילו הייתי רואה את הסבל התגובה הספונטאנית שלי היתה כמו שלך. אבל מה ששכחת בדרך זה שקודם כל כדי להגיע לפעולה ספונטאנית יש להשיל את ההזדהויות הכוזבות, את הדעות הרעיונות וההנמקות. אז באותו המצב הטהור - מה שאתה עושה זה מה שאתה עושה ללא שיפוט או עכבה. הטענה שלך שבאותו המצב הייתי פועל כמוך אין לה בסיס מכיוון שאינך פועל מאותו המצב. לא השלת הזדהויות, להיפך. לא טיהרת את ההכרה והגעת לכך שהרגשות שלך הם רק רגשות אמתיים. ארוכה היא הדרך, אבל אתה לדעתך כבר הגעת למסקנה על הפעולה הנכונה ועל סמך מה? על סמך טיעונים רגשיים והגיוניים שיוצרים שיפוט מקיף ומורכב לא של אדם אחד אלא של כל מי שמתנגד לדרכך. לא רק זאת שבהזדהויות, רגשות, אמונות ושיפוט (אפליה) עסקינן, אלא שיש לכם העוז לדרוש מכולנו להסכים עם רגשותיכם ומסקנותיכם ולפעול כמוכם. איני יודע מה בדיוק מלמדים המורים שאצלהם למדת, במקומות שאני למדתי קוראים להלך מודעות ופעולה כזה (ללא שום כוונה לפגוע) בורות. לפיכך איני יכול לקבל את הדרך שלכם בשום אופן. מה שכן, בסופו של דבר גם אתם מבצעים תפקיד במארג הכולל, אז נשאר לאחל שתבצעו אותו נאמנה ומתוך ראייה מפוקחת ומקיפה עד כמה שניתן. לילה טוב.

lightflake

New member
לא ענית לשאלה...

אז למה לרדוף פדופילים ורוצחים? למה למנוע את זממם מראש? אולי נחכה שנגיע כולנו להשלת ההזדהויות וההארה המיוחלת עד שנבין מה האמת הספונטאנית בהכרה צלולה ומה לא? למה למנוע את זה כבר עכשיו? אז מה שאתה אומר זה שאם מחר מישהו נכנס לך הביתה ושודד את אמא שלך אתה תשב לך בלוטוס שלך כי אתה לא רוצה לפעול מתוך הזדהויות ורגשות... עד מתי תחכה עד עוד עשרים גלגולים? לא הגיע הזמן לפקוח עיניים כבר עכשיו? וכן, אתה יודע מה, אני פועל מתוך רגשות, מתוך הזדהות עם רגשות אני מודה באשמה, כי אני בן אדם, אני לא מנסה לברוח מזה על ידי הסתכלות מהצד כאילו שאין לי רגשות אני להיפך רוצה לחיות ולבטא את כל מה שיש בי בלי ההדחקות הפילוסופיות הללו, שכרגע רק מתירים את דמם של החפים מכל פשע. סלח לי, זו פשוט תשובה מגוחכת (ובו זמנית גם עצובה מאוד).

אינקה

New member
עניתי לשאלה

ררק שלא עניתי מה שרצית לשמוע. אני מבין שזה יכול להמשך כך עד שתגיע לסיפוקך, אז בוא פשוט נעצור. לילה טוב.

lightflake

New member
שוב, הגענו לנקודה אמיתית ועמוקה

סוף סוף בתוך כל הויכוחים... ומה אתה בוחר לעשות? לברוח. לילה טוב איש יקר.

jongler

New member
כמו שנאמר(ציטוט לא מדויק מהגשש)

"זאת השאלה, מה הפינה?" איש חביב ומלא מצוקות, כאן מדברים על מדיטציה או על טוהר הדרך שאינה קיימת, או על שבירת מסך האשליות. אני בטוח שלכל אחד כאן ישנה דעה או רגש בנוגע לאכילת בע"ח , התאכזרות, המתה וכו' אבל לא כאן המקום. זכותך להביע את עמדתך וזכות המשתמשים כאן בפורום להקיא אותה. דעות, גישות, שיפוטים, עמדות - הן מילים מתות בדיוק כמו סבל, התאכזרות והתעללות והנה אני עוד אמשיך: הארה, ערות, אהבה, חמלה - גם הן מילים מתות. הבן נא איש יקר, זה לא הפורום המתאים, ואולי בשבילך כן אבל אני מסופק אם אתה רואה את זה כרגע... המשך קריאה מהנה

lightflake

New member
אתה מסתכל על האצבע לא על הירח

ציטוט: "...הן מילים מתות בדיוק כמו סבל, התאכזרות והתעללות" הבעיה שהנך מעדיף להשאר עיוור למציאות, מעדיף להשאר "מודט" "מתרגל" "סניאסי"... עוד הרבה גלגולים... אבל האמת היא שסבל, התאכזרות והתעללות הן רק אצבעות שמצביעות על מה שבאמת קורה כל יום, וכל יום יש לך עדות לכך ברגע שאתה לועס רגל או כנף או לשון או כבד... אלו לא האיברים שלך, אלו איברים שנחטפו מאחרים ואתה מעדיף את העיוורון שישרת על תאוות החיך שלך... בהצלחה לך במדיטציות.

אני חושב שירית....

לכיוון הלא נכון

מלי10

New member
נראה שאינקה

אינו מפוחד לבד.. יש פה לפחות עוד אחד ונדמה לי שהוא אינו אוכל בשר סורי

n e r o1

New member
אינקה צא אל השמש

יש ניצוץ של טירוף בפורום. כמו האינקה שבטירופו שחט אנשים והעלה אותם כקורבן לבורותו

אינקה

New member
זו השאלה הבאה שלי לדרול

מה דעת הקבלה על אכילת אנשים כדי להעלות אותם רמה. אין הרי איסור על אכילת בשר אדם וכמדומני שגם הרמב"ם פסק בסוגיה שמותר.

drall

New member
אני לא מתכוון לענות לשאלה הזאת

בוודאי שהעניין מופרך

למעלה