סיפורה של הפרה

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך

בארס

New member
גם אתה אח שלי...

אבל תקשיב, לא כל דבר דורש "דיון מלומד". יש דברים שהבנאדם צריך לראות בעצמו להקשיב למצפון שלו ולבדוק אם משהו לא בסדר ופשוט להתעדכן, בלי לתת דין וחשבון לאף אחד. כי ביסודו של עניין זה אמור להיות האינטרס הפרטי שלו ולא של אף אחד אחר. הביקורת המסויימת שיש לי על ההתנהגות שלך במקרים מסויימים ועל ההשפעה שלה על אלו שמאזינים לדבריך...זה לא שום דבר שבא לי לדבר איתך עליו, כי באמת, מבחינתי...אם אתה לא קולט את זה בעצמך אז הערך הפוטנציאלי לפירות השיח בינינו הוא מתחת לרף של מה שאני שש להשקיע בו את זמני ומרצי. אז במקרה הזה כתבתי כאן באופן "מקודד" את הביקורת שלי (בהודעה הקודמת) ויש בה את היסודות (הפשוטים) לכוון אותך אל מהות הביקורת שלי. נמסטה.

dharmax

New member
הבנתי...

1. נשמע שאתה מרמז שיש משהו ממש רע בהתנהלות שלי, של המבקרים בקומונה וכו'. 2. אתה לא רוצה לומר מה. 3. אתה אומר אומר שאם אני לא מבין או רואה מה, אז אין לך מה לדבר איתי. אז מאחר ואני לא מבין או רואה מה - אני מניח שלא אזכה להבהרות מצדך... חבל. כי אני דווקא הייתי רוצה לתקן משהו, אם יש מה. יש בי המוני פגמים, אבל לא ברור לי ספציפית על מה אתה מדבר. ברכות, בכל מקרה :)

אינקה

New member
מתחסד ומיתמם, תודה ששאלת

אני יודע שלא אותי שאלת, אבל אני מופרע כמו שבארסי אומר, כך שאני מתנדב להדביק לך את המסטיק ל***. אז התכונות הללו נמצאות שם ברשימת הפגמים שלך והן ממש לא לבד. את האלימות שלך אתה מסווה היטב כמו שכולנו יודעים והיא יוצאת רק מעמדת כוח, מה שמעיד על פחדנות רבה. אני יכול להעיד זאת מנסיון אישי וגם להוכיח אם רק תבקש. לעניין הספציפי סימנתם את דרול כמסוכן וגמרתם אומר לסתום לו את הפה. תרדו מזה ומהר כי במלחמות כולם מפסידים כפי שהבודהיסטים יודעים היטב.

בארס

New member
זה לא בשמיים

ואם אתה באמת רוצה זה יגיע. בהצלחה. ואם בכל זאת אתה באמת אובד עיצות אז יש לך לפחות משאלה אחת להביע...
כאן בשביל לעזור לאנשים שרוצים לעזור לעצמם:) הכללים כתובים כאן באיזה שרשור (אחזור עליהם אם תבקש) תודיע לי אם בחרת כשסיימת להביע את המשאלה

dharmax

New member
אתה עדיין מקודד...

למה לא לדבר כמו בן אדם אחד לאחר? אתה מוזמן להשתמש במסרים, כמובן, אם אתה חושב שזה לא מתאים פה. או שאינקה כבר הביע את מה שמציק לך? ברכות, איש

אינקה

New member
באמת למה לא לדבר כמו בן אדם?

למה לסמן מישהו בתור מסוכן ולרדת עליו בקומונה סגורה כשהוא לא יכול להגיב? למה להתערב בכל מקום שהוא כותב כדי לסתום לו את הפה? באמת למה דהרמקסון חביבון? למה אתה לא בנאדם?

drall

New member
אני כנראה מאוד תמים

לא חשבתי שחבורת דארמה נמה - דארמה למה עשויה להתנהג כמו אורי ודני , אך מסתבר שהקנאות , משעה שלוחצים אותה לקיר , מאבדת את עשתנותיה ולא משנה איזה אידיאלים היא מתיימרת לשרת.

alissa

New member
אינקה, אנא ממך התכנס נא לסדר

ממש לא רוצה ולא מעוניינת להכנס לפוליטיקת הפורומים שלכם אבל כאן קצת נסחפת. אם דרול סומן כמסוכן זה בשל התבטאויותיו הפרועות שאינן הולמות מורה רוחני. זהו פורום חופשי וכל אחד מביע בו את דעתו (ואתה הרי בין הראשונים שנלחמו על כך). ה"עליהום" הזה והקריאות לאנארכיות, מהפיכות ושאר שטויות הן לא לעיניין. חוץ מזה..תגיד..מה קרה לך? איפה הקואנים החביבים שלך? היכן סיפורי הזן היפים? לא אזלה לה התחמושת? לי לא נשארו הרבה כדורים. הפסקת אש. בבקשה.

אינקה

New member
גם אני מביע את דעתי

דעתי היא שדהרמקס הוא אדם מסוכן הרבה יותר מדרול. מסוכן באמת, לא כמו סתם התבטאות פרועה. עכשיו מה נעשה אליסה יקירתי? נפתח מלחמה? ועם מי עושים כאן הפסקת אש? עם מוסוליני של הגלימות הכתומות?

alissa

New member
איזה מלחמה אח שלו? אני בקטע של שלום

די למלחמות! לא בגלל שאני רודפת שלום אלא סתם כי זה מתחיל לשעמם. הפסקת אש עושים קודם ביננו לבין עצמנו. חוץ מזה אתה תמיד יכול להתחיל בסיפור זן.

אינקה

New member
גם את בקומונת הנכאים?

את נראית נשמה חופשית, ואללה לא הייתי מאמין עלייך. בכל מקרה סיפור זן יבוא באופן ספונטאני. זן או לא?

alissa

New member
לא. הצצתי פעם או פעמיים

וכתבתי מילה או שניים. קומונה חביבה למדי אם כי אקדמית ודתית מידי לטעמי. אבל זה עניין של התאמה וחיבור ואין להסיק מכך על אופיה של הקומונה. חוץ מזה, יש התקדמות בעיניין הנהלת הפורום? ואני מחכה לסיפור.

אינקה

New member
זה גם מה שאני שואל

מה פתאום דהרמקס פועל באלימות כזו? מה פתאום הוא מגדיר את דרול כמסוכן ומתנכל לו? מדוע הוא סותם פיות בקומונה שלו? איפה היא החמלה? איפה תשומת הלב? האם הן מתקיימות מן הפה ולחוץ בלבד?

annandi

New member
אבל שאלתי אותך, לגבי ההתנהלות הזו

שלך, שכל כך מלאה טינה. למה אתה מסית את השאלה למישהו אחר, במה זה קשור אליך?

אינקה

New member
אענה לך בכל זאת

זו לא טינה כמו עצב, כעס וחוסר הערכה לאדם שזכה בכך בצדק בשל מעשיו הבלתי ראויים. כמובן שמעשים כאלו יוצרים קארמה שלילית והיא זו שמקשרת בינינו.

annandi

New member
אני מבינה שנפגעת, אבל אני לא מצליחה

להבין את ההודעות הכל כך חריפות שנראה כאילו הן מנסות לפגוע כמה שיותר. היופי של המדיום הזה, בעיקר בהקשר של התפתחות רוחנית, הוא שהוא מאפשר "לפעול במקום להגיב" (act instead of react). יש את האפשרות להתבונן איך ומה כתבנו, מאיפה זה נובע, והאם זה תורם לי ולאחרים בדרכינו אל החופש? כך שלפי הבנתי, אין זה משנה אם מישהו צודק במעשיו, משנה איך אני מגיבה. וכמו שכבר כתבתי לך, בעיני צורה ותוכן קשורים אחד בשני ומשקפים אחד את השני. לתת "מכת זן" למישהו לדוגמא, יכול להיעשות רק כ"שהמכה" יודע את מצבו הרוחני של "המוכה". במקרה של אינטרנט, זה מאוד מאוד קשה לדעת מה הבנתו של האחר, ולכן בעיני, חשוב שתהיה התנהלות בה כל אחד מביע את דעתו, אך זה נעשה בצורה שמאפשרת שיח, ולא הופכת אותו להתנצחות שבמרבית המקרים לא מובילה לשום מקום חוץ מההיתנצחות עצמה.

אינקה

New member
מה פתאום לפגוע?

רק להבהיר את המצב וליצור מאזן אימה שימנע ממנו להמשיך את מעשיו הרעים כלפי חלק מבאי הפורום. אבל אם מדברת על האירוע בקומונה בו התגלו פניו השפלים, במקרה זה נפגעתי דווקא ממך. פניתי אליך לעזרה ואת לא נענית לי. עכשיו את רוצה להמליץ לי כיצד להתבטא כלפיו, כמה אירוני הדבר.

למעלה