סיכום שבועייייי :)

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח זה כזה קורע לראות אותך דופקת

איברי גוף בקיר XDDD אני ממש חברה טובה, אה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גורי אלפי.
ואיזה מפגר הבוס שלה חחחחחחחחחחחח

Emergency Exit

New member
.D: ../images/Emo204.gif

שם: ליאור גיל: 16 אזור: השרון שיר השבוע: Lady gaga - Beautiful dirty rich Metro station - seventeen forever Flo rida - Sugar להקת\אמן השבוע: Flo rida
סדרת השבוע:
ליפסטיק, עקרות בית, אקסטריים מייקאובר גרסת הבתים. ספר השבוע: "רוקדת בתחתונים" - לואיז רניסון. משהו טוב שקרה השבוע: חופשששש \ עבר הטיול חניכים \ היתי עם אמא קצת משהו רע שקרה השבוע: איןכסף
\ מלא שיעורים לחופש דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: בטיול על הצעד הראשון שלי נתקע לי קוץ בתוךהנעל תמונת השבוע:
ציטוט/י שבוע: "כן הוא בנאדם נורא נחמד. ויש לו פורש *במבטא אנגלי*!!" הפיג'מות
ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4? הא?

עונהההההההה

שם: טל גיל: 14 אזור: מרכז שיר השבוע: Evanescense - Call Me When You're Sober הצלצול שלי
וגם Damien Rice - Delicate להקת השבוע: אממ... הדג נחש אומשהו. סרט/סדרת השבוע: סמולוויל
ואבודים
סיימתי עונה ראשונה סוףסוףףףףף אני כולי במתח XD ספר השבוע: BD. אומיגאאאד קראתי אתמול איזה שלוש שעות בלילה. וזה מלא בהתחשב בכושר ריכוז שלי
משהו טוב שקרה השבוע: אמממ.. בגדים חדשים לפסח? משהו רע שקרה השבוע: ריבים עם ההורים... כרגיל......
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: ---- תמונת השבוע:
ציטוט/י שבוע:
BD
"From upstairs, there was a new sound. The only sound that could touch me in this endless instant. A frantic pounding, a racing beat... A CHANGING HEART"
"I was rather hoping that i'd be able to hear your mind, now that it is more similar to my own," he murmured. "And here i am, as frustrated as ever, wondering what could possibly be going on, inside your head.
שבוע טוב אווריבאדי

noam270

New member
../images/Emo99.gifהציטוטים שלך כל כך טובים!!!~!~!

תמונה חמודה

orale12345

New member
השבוע שלי../images/Emo13.gif

שם: אור גיל: 19 אזור: מרכז שיר השבוע: ain't no sunshine-Leonard Cohen להקת השבוע: the Beatles ,תמיד ולנצח
סרט/סדרת השבוע: מארלי ואני(בכיתי בסרט הזה רק בגלל הסוף בתור אוהבת כלבים מושבעת שהכלב שלה כבר בן 11 והשבוע שבר/נקע את הרגל
) ספר השבוע: לא היה
משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לעבודה , סכימתי עם אמא שאני טסה לניו יורק בדצמבר משהו רע שקרה השבוע: דפקתי את האוטו ממש קשה דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:כל כך הרבה דברים הזוים קורים במכון מאז השגיע הקורס החדש, שיש פשוט יותר מידי. תמונת השבוע: ---- ציטוט/י שבוע: אני: נו את באה לדילן?" אלינה:"לא יודעת תלוי" אני"מה תלוי זה דילן!, לא הכלתי לפול אין מצב שאני מפספסת את דילן" אלינה:" על פול אני לא סולחת ולא שוחכת!" אני:"גם אני לא !"

vampire girl1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: תמר גיל:12 אזור:מרכז שיר השבוע: Smashing Pumpkins- Disarm Flyleaf- all around me להקת השבוע: Smashing Pumpkins סרט/סדרת השבוע: שנות ה-70. ספר השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: קניתי איפוד חדש.
משהו רע שקרה השבוע:
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: שמעתי מוזיקה, פתאום קפצה לי עלילה לסרט לראש, התחלתי לכתוב אותה. קיצר, המצאתי סרט אימה, וכולם אומרים שהוא ממש טוב והם מחכים לראות אותו על המסכים.
תמונת השבוע:
ציטוט/י שבוע: "KILLING ME IS KILLING YOU" "CUT THIS CHILD FROM ME" (משפטים מהסרט)

Orange Sky

New member
../images/Emo125.gifI'm young, and I love to be young

I'm free, and I love to be free To live my life the way I want To say and do whatever I please.
שם: ניצן<:
אזור: חיפה
שיר השבוע: מריקוד מושחת
- You don't own me She's like the wind Yes THE SOURCE FT CANDI STATON - You_ve Got the Love
להקת השבוע: לא להקות, סאונדטארקים של ריקוד מושחת וברידג'יט ג'ונס 2:)
סרט/סדרת השבוע:
נשות קבע
גאדד זה מושלם
כריסטין הישנה 4 איך פגשתי את אמאDDD: (ראיתי בשלושה ימים את כל העונה ה1 וכמעט כל ה2
) ועוד מעט עונה 4 ביס.^^
ריקוד מושחת
, ברידג'יט ג'ונס עובדות החיים
, לשמור אמונים (עם בן סטילר ואדוארד נורטון
)
ספר השבוע: אני רוצה לקנות את "החוקים הלא כתובים של רעיות בצבא" (הספר שנשות קבע מבוסס עליו)
משהו טוב שקרה השבוע: שופינגגגD: התחיל החופש:) אני נרשמת כנראה לפסיכומטרי ביולי<:
משהו רע שקרה השבוע: ניתקתי קשר עם חברה שהייתה הכי טובה שלי..(אחת משתיים הכי טובות)
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: קרה לחברה שלי, אתמול הם יצאו לאנשהו והיו אח"כ בבית של מישהו, וחבר של חברה שלנו כל הלילה נמרח על חברה שלי וניסה להתחיל איתה בנוכחות חברה שלו...דפוק..(וחברה שלי חצי לילה ניסתה להעיף אותו ממנה>< בסוף היא פשוט הלכה הבייתה)
תמונת השבוע: פראנק
ודניס, מנשות קבע (מישהי פה בכלל רואה את זה?
)
ציטוט/י שבוע:
ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא מנהלת

orw93

New member
נשות קבע../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

העונה הראשונה היתה מעולה, בשנייה פרשתי באמצע

Orange Sky

New member
../images/Emo99.gif

אף פעם לא עקבתי ממש אבל באמצע העונה ה2 חזרתי לראות כמעט תמיד=] פספסתי את הפרק ה1 בעונה ה2, אחרי הטרוריסט בבר ואני לא ראיתי מה קרה

orw93

New member
הוא לא היה טרוריסט../images/Emo205.gif

הוא היה חייל עם הפרעות נפשיות שהרס את הסדרה

../images/Emo221.gif סופ"ש!!

שם: מישל גיל: עוד מעט 19 אזור: קנדה->אונטריו->טורונטו שיר השבוע: adam lambert track of my tears בחיים לא שמעתי גבר עם קול כזה!! lady gaga - paparazzi beyonce - halo rob - let me sign mayday parade - i'd hate to be you when people find out what this song is about MGMT - kids !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להקת השבוע: MGMT סרט/סדרת השבוע: אמריקן איידל \ גוסיפ גירל וסרט i love you man אחד המצחיקים ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 90 בספרות אנגלית וזה הדבר הכי משמעם בעולם משהו רע שקרה השבוע: אחים.... 3 פאקינג אחים גדולים! תמונת השבוע: אחת ההופעות הטובות באיידול EVER
ציטוט/י שבוע: מפיו של בארני סטינסון האגדי
God? It`s me Barney. What up? I know we don't talk much,though a lot of girls call out your name because of me. Awesome.But, God... if you could get me out of this,I swear I will never ever,ever, ever, ever, ever, ever...I...Ooh, hang on, bro.

xXx Lilo xXx

New member
אדםםםםםםםםםםםםםםםםם#$%^$@../images/Emo29.gif

כפרע עליו XD איזה מכוער חבר שלו. גאד. ביזבוז.

למעלה