סיכום שבועייייי :)

orw93

New member
הוא שיחק במכושפות!../images/Emo58.gifבעלזבוב../images/Emo205.gif

כל הסרט אני צ'רלי שין וינס ווהן צ'רלי שין ווינס ווהן ובסוף זה לא זה ולא זה
בקטע שפיגי מת ישבתי מול הטלויזיה בהלם, הייתי לבד בבית וישבתי בחושך, וזה גמר לי את כל התמימות. ג'ק בן של זונה תרתי משמע. מה נראה לו?!! מה הם עשו לסיימון בני זונות?#$@ הוא ילד! איך הם התעלמו?#
ואמיל הירש הכי שווה בגיבורים דמיוניים. זה הסרט שאני הכי אוהבת, ועד קצה העולם רק גרם לי להעריך אותו עוד יותר

shaharory

New member
../images/Emo221.gif גיבורים דמיוניים?

איך זה נקרא באנגלית? אני יראה!

UnReAcHaBle 12

New member
איכ, לא, אל תקראי בעל זבוב!

|אחת שהוכרחה ללמוד את הספר שנה שעברה בספרות| זה אחד הספרים ה-נוראיים. ובלי ללמוד אותו אני חושבת שהייתי מפספסת חצי מהפואנטה שלו, שהיא גם ככה לא משהו. רוע ;_____________; (אני בטראומות מזה מאז שנה שעברהXD)

orw93

New member
אני יודעת מה הפואנטה שלו../images/Emo205.gif

קראתי בויקיפדיה, וזה רק צימרר אותי עוד יותר, אבל בגלל זה אני רוצה לנסות לקרוא אותו. יותר גרוע מnight זה לא יכול להיות

shaharory

New member
../images/Emo221.gif הפואנטה היא לא..? ../images/Emo58.gif

שיכוים לקרות דברים כאלה גם לילדים שמגיעים אפילו לרצח וזה? זה מה שהבנתי.. והשם של הספר! ה"לורד\בעל" זה הראש של החזיר כאילו נכון? עם הזבובים? אבל בעצם דימוי לזה שכולם נמשכו למנהיג כמו הזבובים לחזיר? חח נכון בספר באנגלית אז יש כזה kill the pig, cut his throat, spill his blood!!! התחלנו לשיר את זה בדוברי אנגלית חחחח וגם שקראנו "הנחשול" לפני שנתיים אז עשינו את כל ההצדעות כשהמורה באה חחח דוברי אנגלית זה פאןןןןן :) טוב, חפירה על הדוברי אנגלית! אנחנו מגניבים, יש לנו קפסולת זמן >< , לא לומדים חצי מהשיעור, מורה שמאחרת כל פעם שנמלה מפעילה לה את האזעקה בבית, ויש לנו מילון משל עצמנו! ספייס גואט- scape goat צ'יקן נייף- kitchen knife thingy שזאת מילה אמיתית שאפילו במילון!! טוב לא זוכרת אבל יש עוד >< ואנחנו עושים תפקידים כשקוראים ספרים!! ואני הייתי קרוקס ב"על עכברים ואנשים" חעחע עכשיו אני גוונדולין ב"חשיבותה של הרצינות"! טוב אני צריכה לישון.. >< הכוכבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UnReAcHaBle 12

New member
כל הפואנטה של הספר../images/Emo58.gif

זה על הרוע של האדם, ולאן דברים נגררים בלי הגבולות של היום יום, גם אצל ילדים. וזה למה גם בכל תיאור חיובי- יש משהו שלילי. ואצלנו במסיבת סיום היה קטע שמישהי דופקת שניצל ועושה כזה "הרוג שניצל!! דקור אותווו! שפוך דמו!" כי נתפסנו על הקטע של ה"הרוג חזיר, דקור אותו, שפוך דמו~" חזקXD

UnReAcHaBle 12

New member
את לא מבינה כמה זמן לוקח להוציא את זה מהראשXD

אחרי שנשפכים מצחוק מזה בהתחלה

../images/Emo221.gif אמיל הירש ../images/Emo47.gif הוא ממש

דומה לכריסטופר האמיתי. ראיתי את הסרט מזמן אבל נראה לי שגם אני הייתי בטראומה. ובעל זבוב הספר הרבה יותר טוב מהסרט. הסרט כאילו בהילוך מהיר כזה.

orw93

New member
וואי כלכך../images/Emo205.gif

התחרפנתי בקטע של יום לילה יום לילה בדקה

shaharory

New member
../images/Emo221.gif כן שראו את התמונה לא הבנתי..

שזה לא הוא! זה מבוסס על ספר שמספר סיפור אמיתי או רק על הסיפור האמיתי? יודעות ששון פן חיכה 10 שנים לאישור מהמשפחה של כריס כדי לעשות את הסרט?

orw93

New member
סרט שמבוסס על ספר../images/Emo205.gif

על ילדים שנתקעו על אי בודד בלי מבוגרים והם מנסים לשרוד

NotFamous

New member
אנחנו קוראים את בעל זבוב באנגלית עכשיו,

דוברי וזה. אוח, זה נורא, אנחנו נרדמים. ההתחלה כלכך מייגעת. זה ספר ממש קשה לקריאה
איזה גרסא של הסרט ראית, בריטית או אמריקאית?

orw93

New member
את זאת מ1990../images/Emo205.gif

נראלי אמריקאית. אם אני אקרא אותו זה יהיה בעברית..כמה אפשר לקרוא אנגלית?XD

UnReAcHaBle 12

New member
|משתתפת בצערך|

למרות שבכיתה שלי זה היה מצחיק. כל הזמן הסטנו את הנושא להישרדות (נשבעת ששנה שעברה פשוט היינו כיתת הישרדות) השוונו את ראלף לדן ונועם והמורה (שהייתה המחנכת שלנו) זרמה עם זה חופשי
זה היה גדול
(ואז קיבלתי אחריזה 100 במבחן על זהD:) למרות שאני למדתי את זה בעברית~

UnReAcHaBle 12

New member
כן, למדתי את זה בספרות

אבל לא נראה לי שזה לא לבגרות. (אני עכשיו כיתה י', למדתי את זה בט') הלוואי שזה היה בבגרות!

orw93

New member
אה באסה../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif

כבר התחלתי לקוות שאני אצטרך ללמוד אותו לבגרות ואני אקבל 100 בספרותXD

למעלה