סיכום שבועייייי :)

shaharory

New member
../images/Emo221.gif אעע גמאני שנה עברה! איזה כיתה את?

ראיתי אמריקאית.. מה-1990 איזה חתיך פיגי הא?? חחחחח יואו לא הבנתי כלום שקראנו את זה אז הכוכבים!!!!!!!!! (מי שהבינה שתשרשר תשובה חחח)

NotFamous

New member
כיתה ח' ../images/Emo9.gif

ואנחנו הולכים לראות את הבריטי משנת 60 לפני הספירה אומשו, זה בשחור לבן ;;

מסכמ"שת P: ../images/Emo187.gif

שם: נויצ' D: גיל: 13 אזור: רמת גן P-: שיר השבוע: Dear God-Avenged Sevenfold להקת השבוע: אוונג'ד וסאם 41 סרט/סדרת השבוע: נמנמ ---------- ספר השבוע: ניו מון ^^ חזרתי P: משהו טוב שקרה השבוע: השלמתי עם חברה טובה,אם זה היה בכלל השבוע :-O והכנתי לי שרשרת של גיטרה חשמלית מאגניבה כזאת מפימו D: משהו רע שקרה השבוע: הרגשות מוזרות כאלה
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: נמנמנממ לא זוכרת |מסמיק| תמונת השבוע:
D: ציטוט/י שבוע: זה לא מהשבוע אבל סתם נזכרתי XD *אליה-ילדה מהכיתה מרימה מחק בצורה כלשהי*:"יוו מה זה? זה גולגולת? וואי ישלזה צורה של גולגולת,זה גולגולת,נכון? זה בטוח גולגולת,זה גולגולת.אין,אין,זה חייב להיות גולגולת,זה נראה כמו גולגולת,זה כזה וכזה...זה גולגולת,נכון?" נופר-ילדה אחרת:"אליה זה פיל" O_________________o ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא מנהלת פורום

אויי התמונה XDD ../images/Emo187.gif

מכונית חתונה שאני וחברה שלי ראינו בדרך מביה"ס ושמנו להם ברכת "מזל טוב!@!#$@" על הווישרים ><

adi dion

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 20 אזור: ת"א שיר השבוע: ממממ White Flag- Dido להקת השבוע: סלין דיון נחשבת?
סרט/סדרת השבוע: על טבעי!!!!
ספר השבוע: BD משהו טוב שקרה השבוע: התמכרתי לעל טבעי משהו רע שקרה השבוע: שבוע מעצבן קצת.. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: - תמונת השבוע: ג'וני
ציטוט/י שבוע: - ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא מנהלת

ספירצ

New member
אין לימ ושג אי לא רואה ><

אתמול היה בסביבות 12-13 אני חושבת...

ויינק

New member
מסכמת :)

שם : מאי גיל : 13 אזור : מרכז שיר השבוע : teardrops on my guitar - taylor swift להקת השבוע : סרט/סדרת השבוע : דמדומים - ראיתי שוב :) , כמעט מלאכים ספר השבוע : סיימתי את NM והתחלתי את E משהו טוב שקרה השבוע : היה לי טיולשנתי הכי כיפי בעולם, P: משהו רע שקרה השבוע : דברים הזויים/ מצחיקים/ מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע : כל מיני קטעים מהטיול שנתי D: תמונת השבוע : ציטוט השבוע : חגג שחייייח, חופששש נעיים ושבוע טובב P:

אףפעם

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

שם: נטע גיל: 16 אזור: רעננה שיר השבוע: SOS זה הצילצול של התזכורות שלי בפלאפון ככה שאני שומעת אותו המון. להקת השבוע: אמ... אין. סרט/סדרת השבוע: על טבעי והג"ש. ספר השבוע: התחלתי את טוויליט שוב. משהו טוב שקרה השבוע: (זה אומנם משבוע שעבר אבל לא נורא) קנו לי את טוויליט, וסמסונג טאצ' מהמהם
, היה אתמול בראנץ' ממש כיפי בפארק, הייתה לי שיחה ממש טובה עם מישהי שגרמה לי להבין כמה החברות שלי מדהימות, והיה כיף אצל ליאן בריאן וגסטין כל כך מושלמים
. משהו רע שקרה השבוע: היו השלמות ככה שלא היה חופש כמו שצריך, וקיבלתי בריבית על שבוע שעבר ככה שדפקתי את הראש, המרפק והגב בקיר של ליאן. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אני לא זוכרת שום דבר... תמונת השבוע: ליאן הדביקה אותי, ג'נסן
אגב יש לכן רקעים של על טבעי? בא לי. ציטוט/י שבוע: ילדה מהכיתה שלי בזמן שלמדנו על המלחמה הקרה: מה הם הפציצו? המורה שלי: מה אנחנו ליברמן? לא על כל דבר מתחילים מלחמה. גורי אלפי באיזה תוכנית שלו: אני לי יש דרישות מאודש גבוהות מהחברה שלי, מאוד חשוב לי שיהיה לה דופק. הסברים כדי שתבינו את הבא: אבט"ש זה שבוע בצבא בו יוצאים לאבטחת ישובים ככה שעוברים מהקרייה לאיזשהו חור ליד הגבול לעשות שבוע של שמירות. כל פעם יש מישהי שיוצאת ומישהי ש כוננית ככה שאם היא חולה או משהו היא מחליפה אותה. אז חברה של אחותי מהצבא: יו נתן שמו אותי כוננית לאבט"ש כל פסח. נתן, הבוס שלה: באמת? אני פעם הייתי מדף כל סוכות. שבוע טוב

חחח בהחלט קיבלת ריבית, בפעם הבאה תשבי

על הריצפה או משהו XD הציטוטים האחרון מצחיק חחחח ותמונה
תגידי, קיבלת את התמונות ששלחתי לך של ג'נסן שהוא קטן שלשום?

למעלה