מסכמת../images/Emo13.gif
שם: נטע גיל: 16 אזור: רעננה שיר השבוע: SOS זה הצילצול של התזכורות שלי בפלאפון ככה שאני שומעת אותו המון. להקת השבוע: אמ... אין. סרט/סדרת השבוע: על טבעי והג"ש. ספר השבוע: התחלתי את טוויליט שוב. משהו טוב שקרה השבוע: (זה אומנם משבוע שעבר אבל לא נורא) קנו לי את טוויליט, וסמסונג טאצ' מהמהם
, היה אתמול בראנץ' ממש כיפי בפארק, הייתה לי שיחה ממש טובה עם מישהי שגרמה לי להבין כמה החברות שלי מדהימות, והיה כיף אצל ליאן בריאן וגסטין כל כך מושלמים
. משהו רע שקרה השבוע: היו השלמות ככה שלא היה חופש כמו שצריך, וקיבלתי בריבית על שבוע שעבר ככה שדפקתי את הראש, המרפק והגב בקיר של ליאן. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אני לא זוכרת שום דבר... תמונת השבוע: ליאן הדביקה אותי, ג'נסן
אגב יש לכן רקעים של על טבעי? בא לי. ציטוט/י שבוע: ילדה מהכיתה שלי בזמן שלמדנו על המלחמה הקרה: מה הם הפציצו? המורה שלי: מה אנחנו ליברמן? לא על כל דבר מתחילים מלחמה. גורי אלפי באיזה תוכנית שלו: אני לי יש דרישות מאודש גבוהות מהחברה שלי, מאוד חשוב לי שיהיה לה דופק. הסברים כדי שתבינו את הבא: אבט"ש זה שבוע בצבא בו יוצאים לאבטחת ישובים ככה שעוברים מהקרייה לאיזשהו חור ליד הגבול לעשות שבוע של שמירות. כל פעם יש מישהי שיוצאת ומישהי ש כוננית ככה שאם היא חולה או משהו היא מחליפה אותה. אז חברה של אחותי מהצבא: יו נתן שמו אותי כוננית לאבט"ש כל פסח. נתן, הבוס שלה: באמת? אני פעם הייתי מדף כל סוכות. שבוע טוב