סיכום שבועייייי :)

MeItOsH

New member
I guess so

זה היה מזה הזוי.. ראיתי אתזה אתמול עם ההורים שלי.. וכאילו כל האפקטים של המחשב,אין אותם..זה נראה כמו משחק מחשב.. וכל פעם שהם כביכול עפים באוויר או קופצים..רואים את החוטים שלהם. אבל ככה זה אחלה סרט.

בדיוק אתמול התלבטתי אם להוריד או לא..

אבל נראה לי אני יחכה שזה ייצא בקולנוע. לסרט כזה צריך רמקולים בפול ווליום ומסך ענקי, כדי שאני יוכל לראות יו ג'קמן עם גופיה צמודה בגדוללל

באיחור קל... ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: עוד מעט 16. אזור: מרכז. מי שבעד לגנוז את הקטע הזה מהסכמ"ש, raise your hand.
שיר השבוע: כל מה שקשור לאמריקן איידול. [מצאתי אתר גדול עם הורדות של גרסאות סטודיו.
] David Cook-Decleration, Lies, Come Back To Me, Life On The Moon. כל רדיואקטיב של מקפליי. להקת השבוע: מקפליי!
סרט/סדרת השבוע: סרט-Bring It On, סיפור סינדרלה. ~נוסטלגיה~ D: סדרה-גריק, בנות גילמור [
], אמריקן איידול,חברים, הירוז. ספר השבוע: הקתדרלה ליד האי-אילדפונסו פלקונס.
שם מסובך. משהו טוב שקרה השבוע: חופש. סיימנו לנקות. ^^ משהו רע שקרה השבוע: נקיונות!!! מתמטיקקה.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הממ הייתי בהופעה של להקת מחול הזויה מארה"ב. XD היה מצחיק כשחיקינו אותם אח"כ.
תמונת השבוע: - ציטוט/י שבוע: אמריקן איידול:
"David, I Love You!!!!!" David: "Not as much as I love you8-(."
חברים:
Ross: "You can't hire a male nanny! It's like a woman being a... a..." Rachel: "A what, Ross?
" Ross: "A... a king?"
Joey: "That's weird. It's like a woman being a..." Ross: "A what? What is the end of that sentence?" Joey: "A penes model!"
מ"החיים עם ג'ים": ~התינוק מחזיק מברג~ ג'ים: "No no, that's sharp." ~לוקח את זה ומביא לו פטיש~ "That's Ok."
ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? נופ, לא מנהלת.

sweet shir

New member
יו, בא לך לשלוח לי במסר או משהו את האתר? :)

מקפליי.
חחחחחחחחחחחחחחח והציטוטים. חברים.

chenw3

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif

שם: חן גיל: 16 אזור: אשדוד שיר השבוע: Taking Back My Love - Enrique Iglesias feat. Ciara Love Story - Taylor swift Broken Strings - James Morrison feat. Nelly Furtado להקת השבוע: אממ.. אין :) סרט/סדרת השבוע: קייל XY (שנקטעה באכזריות
), על טבעי
, הלבוי 2 (נחמד
) ספר השבוע: נעלמים / הרלן קובן משהו טוב שקרה השבוע: הכרתי אנשים מגניבים
משהו רע שקרה השבוע: תגבורים
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אחד האנשים המגניבים שהכרתי סיפר איך ההורים שלו הכירו ואז שאל את חברה שלי: "איך ההורים שלך הכירו?" חברה שלי ענתה: "את מי? אותי?" XD חח אני יודעת, חלש, אבל זה מה שאני זוכרת XD תמונת השבוע:
(
ליתר ביטחון) ______________________________________________________________ אני לא יודעת אם זה ספוילר אבל אני גם לא רוצה להרוס לאנשים אחרים שעוד לא הגיעו לעונה הרביעית בעל טבעי ואני רק אגיד שהוא פשוט שחקן משנה שהצטרף לסדרה ושהוא עושה את תפקיד המלאך בצורה מדהימה. נכון? שהוא מדהים *-* (בלי שום קשר לג'נסן וג'ראד- שהם ליגה אחרת לגמרי
...) ______________________________________________________________ קוראים לו מישה קולינס (Misha Collins)
תודו שהוא פשוט חתיך בטירוף
ציטוט/י שבוע: לא זוכרת
, אז תתייחסו לדבר המצחיק עם החברה שלי כציטוט
ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא באה למפגש
, פעם הבאה

chenw3

New member
אוי, שכחתי, ה../images/Emo58.gif הוא לעל טבעי-עונה 4 ../images/Emo41.gif

טיפשה שכמוני XD

chenw3

New member
עוד משהו טוב שקרה השבוע >< ../images/Emo41.gif