סיכום שבועייייי :)

וואי זה היה פרק טוב!

זה קרע אותי שהם גילו שיש עליהם סלאש XD ויש לי תחשוה ממש רעה עכשיו בגלל שהוא לא סיפר להם והוא היה נראה ממש מודאג

Sacred Lie

New member
סיכום שבועייייי :)

שם: גיל: אזור: שיר השבוע: להקת השבוע: סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע: ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ?
מזכירה לחדשים ולמי שלא קרא את חוקי הפורום - לקרוא אותם!

../images/Emo220.gifחח איזה מצחיק../images/Emo58.gif

שהילדה שמה על דין פלסטריםXDD וכן גם לי יש תחושה רעה אבל לא נראה לי שיקרה להם משהו... ואם כן הם בטוח ינצלו. כל פעם יש מישהו אחר שמציל אותם. וגם זכריה הזה.. מה הוא קשור פתאום

נכון XDD ../images/Emo58.gif

גם אם משהו יקרה להם הם תמיד חוזרים לחיים XD כאילו דין מת כבר כל כך הרבה פעמים והוא כל פעם חזר לחיים ורק היום עליתי על זה שסאם מת רק פעם אחת והייתי בשוק XD באמת מה זכריה הזה קשור?!?

../images/Emo220.gif../images/Emo58.gif הוא ממש מעצבןXD

הוא מנסה להוכיח לדין שהוא צריך להמשיך להלחם כדי לעצור את האפוקליפס.. כאילו שדין כבר לא יודע את זהXD

Emergency Exit

New member
חחח נכון../images/Emo45.gif

הם לא מתים אפעם XD דאמט סאם יותר פוסי, אבל אני אוהבת אותו באותה מידה

elina002

New member
אני

שם: אלינה גיל: 21 אזור: צפון שיר השבוע: DEPECHE MODE - WRONG להקת השבוע: דפש מוד סרט/סדרת השבוע: לא יצא לי לראות סרטים אבל סדרה סופר! ספר השבוע: אני קוראת את E שוב משהו טוב שקרה השבוע: המון שופינג מועיל ויעיל משהו רע שקרה השבוע: לא יצא לי לישון מספיק דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לא משהו מיוחד תמונת השבוע: אין ציטוט/י שבוע: אין לי משהו כרגע ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? סורי אני עובדת

Galuush

New member
אני

שם: גל גיל: 19 אזור: מרכז שיר השבוע: כל מיני להקת השבוע: scorpions סרט/סדרת השבוע: אין ספר השבוע: Eclipse משהו טוב שקרה השבוע: שבקושי הייתי במשרד בגלל סיורים מהצבא
משהו רע שקרה השבוע: משהו שמישהי אמרה לי לגבי מישהו שאני מחבבת... דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע:
ציטוט/י שבוע: אין ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4? לא מנהלת פורום

מסכמת :)

שם: ליאן גיל: עוד חודש 17 אזור: השרון שיר השבוע: So Contagious - Acceptance להקת השבוע: A Day To Remember סרט/סדרת השבוע: על טבעי והג"ש ספר השבוע: קול למתים משהו טוב שקרה השבוע: היה מרתון של עונה הראשונה [והמושלמת] של על טבעי והיה פרק ממש טוב בעונה הרביעית D: משהו רע שקרה השבוע: גיליתי שיש עוד שתי פגרות בעל טבעי והפרק האחרון ישודר ב 21.5 במקום בעוד חודש
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אתמול בערב כששיר ונטע היו אצלי והפיק המקסים שאני ושיר כתבנו XD תמונת השבוע: תמונה מושלמת *-* אבל אם מסתכלים עליה יותר מידי מגלים כמה הגוף מעוות חחח (וכמובן שהיא לא אמיתי חח) ציטוט/י שבוע: הפיק שנכתב על הקוף של נסטיה: היו היה פעם קוף שקראו לו שימי שימי לא היה יפה אבל גם לא מכוער כמו דני. שימי אהב למצוץ אצבע. אולי זה מעיד על כך שהוא הומו כי הוא אוהב למצוץ דברים XD כמו אמטוש שבריאן אמר לו משהו שאנחנו לא זוכרות על פה פתוח או משהו.. ואז צ'ארלי מבאסטד הגיע והגבות שלו באו אחריו ומאוד הפחידו את הקוף המסכן אבל אז לאחר מבט נוסף נוצר אצלו חשקוק למצוץ אותן! שכן שימי הקוף מאוד אהב למצוץ ויצא לו כדור פרווה ואז מרוב מציצות הקוף הפך להיות דראג קווין כמו מייקי המהמממממממממת עם פיאה ורודה ושמלה נוצצת והכל וזהו כאן נגמר הסיפור כי צריך ללכת לראות הגש XD ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא מנהלת פורום ^^

אףפעם

New member
הפיק על הקוף ממש מצחיק

חבל שנרדמתי אז... אגב, את צריכה להיות כותבת פיקי-נסטיה מקצועית את ממש טובה בזה.

XDD אני אחשוב על זה

בכית שקראת אותו? כי אם לא אז הוא לא משהו חח את הכלי מדידה שלי לפיקים מצחיקים XD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ADTR ועל טבעי ../images/Emo99.gif

בקטן התמונה נראית כל כך אעהאהעה
אבל בגדול רואים שזה לא אמיתי.. הגוף שלו יותר רחב

חחח הגוף שלו לא רק רחב יותר,

הבטן שלו הרבה פחות שרירית והידים שלו יותר שריריות במציאות חח

למעלה