סיכום שבועייייי :)

Emergency Exit

New member
נכון../images/Emo45.gif ../images/Emo204.gif

לא הבנתי מה נסגר ולמה הוא כ'כ רזה פתאום פחחחחחחח

שכחתי לכתוב במשהו הזויי את המשהו הכי הזויי חח

בשיעור תנ"ך השבוע קראנו פרק שבו מספרים שחם(הבן של נוח) אנס את נוח XDD ואחר כך שספרתי את זה לאמא שלי הסברתי לה שנוח לא יכל לקלל את חם בגלל שהוא בירך אותה לפני (חוק של התורה..) אז הוא קילל את הבן שלו, כנען, וזה סיפור אתיולוגי (סיפור שמסביר תופעה מסוימת) ללמה כנען היו עבדים ואז היא שאלה אותי מה זה סיפור אתיולוגי ושהיא הבינה מה זה היא שאלה אותי עם זה סיפור אתיולוגי להומואים XDDD היא הרגה אותי XD אחר כך אח שלי יצא עם החוכמה שלו ואמר: " שם חם על יפת" XDDD [למי שלא הבינה אלה כל הבנים של נוח חח]

בגלל שאתם לא מגניבים כמו הכיתה שלנו!

או שבגלל שהמורה שלכם אף פעם לא מגיע חחחח

sweet shir

New member
חחחחחחחח הוא אמר לנו שלמדנו את כל החומרO:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמת את ^@^ בחתימה.XD יו תשימי ליד טויילייט אייקון ירוקXD

../images/Emo220.gifאוקייייייי

מה זאת התמונה הזאת
! רוצים להרוג אותי פה עם כל התמונות של ג'נסן
פתאום הפרקים בעל טבעי נהיים ממש יפים כאלה ומצחיקים והזוייםXD

../images/Emo220.gifחח כן די שמים לב לזהXD

אבל בכל זאת יש לו גוף יפהD: ואהבתי את הציטוטD-: , רק שאני לא זוכרת איזה פרק זה היה

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif בחתימה?

3.5 - Bedtime Stories היו לי כלכך הרבה לשים שכבר לא ידעתי מה

../images/Emo220.gifבפרק 18 עונה 4

עם הנביא. הוא חלם מה יקרה לסאם ודין והוא לא אמר להם.. לאאאאא

shaharory

New member
../images/Emo221.gif moi

שם: שחר גיל: 14 אזור: כפר סבא שיר השבוע: Eddie Vedder - Guaranteed להקת השבוע: זמר- אדי ודר סרט/סדרת השבוע: ראיתי הרבה סרטים: תסמכי עליו פוקס פייר לשמור אמונים ילדים באמריקה בעל זבוב (אולי עוד, אני לא זוכרת..) אבל ה-סרט שראיתי היה - עד קצה העולם into the wild. זה הסרט האהוב עליי, היחיד שגרם לי לבכות לכל אורך הקרדיטים, סרט מרגש על כריס שעוזב את כל הדבר החומריים יוצא למסע אל הטבע במטרה להגיע לאלסקה. ספר השבוע: ניו מון משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי הרבה סרטים :) ואני צובעת את החדר עכשיו משהו רע שקרה השבוע: קרה משהו מאוד רע שאני מעדיפה לא לדבר עליו S: דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הדבר הרע די הזוי.. תמונת השבוע: לא מצאתי את זאת שרציתי אז שיהיה רלוונטי לפורום לפחות.. http://www.catholicexplorer.com/explore4325/bm~pix/into-the-wild~s600x600.jpg ציטוט/י שבוע: הראשון בחתימה החדשה :) ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא מנהלת

hadas cullen

New member
עונה

שם: הדס גיל:13 אזור:השרון שיר השבוע: This Ain't A Scene, It's An Arms Race להקת השבוע:Muse סרט/סדרת השבוע:נימו- ראיתי היום אחרי כמה שנים טובות שלא ראיתי ספר השבוע:BD משהו טוב שקרה השבוע:הייתי בלונה פארק, והפלגתי פעמיים משהו רע שקרה השבוע:לא סיימתי את זה דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:זה יותר מדי מוזר כדי שתבינו... XDD תמונת השבוע:של רוברט בעירוםP: ציטוט/י שבוע: "הם לא מכורים של קייטי פרי?? אולי, אבל זה מגניב נכון- בעצם גם אני כן נכון שיחה עמוקה"- זה היה השלב שהתפוצצנו מצחוק ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? אני לא- אני לא יכולה

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם: אור גיל: 16 אזור: יקנעם שיר השבוע: Come Together-The Beatles להקת השבוע: The Beatles סרט/סדרת השבוע: בעל זבוב-אני חושבת שאני עדיין בטראומה ממני. עכשיו אני צריכה לקרוא את הספר. עד קצה העולם-אעא אמיל הירש הזה כלכך מוכשר. היה לי קשה להרדם בלילה
ספר השבוע: Breaking Dawn והתחלתי את Night עוד פעם. אני הולכת לשנוא אותו כלכך משהו טוב שקרה השבוע: הורידו לי את הגשרD: יומולדת לחברה-היה מצחיק. עשיתי את המבחן במתמטיקה אחרי כולם והוא נתן לי את אותו אחד וידעתי את כל התשובות. אני מזה מקבלת 100 חח 96 בהסטוריה. אני כלכך חכמה. מי היה מאמין שפעם נכשלתי?XD עשיתי פסח בחדר. עכשיו רואים חדר ואבא ישים לי מחשבD: משהו רע שקרה השבוע: כל הזמן רק תגבורים, ואיכשהו יוצא שלמרות שאמור להיות לי פחות עמוס כי זה רק תגבורים ואין באמת שיעורי בית וכאלה הרבה יותר עמוס לי ואני לא מוצאת זמן לכלום. ורבתי עם אימא כי ישנתי
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הייתי פעמיים רצוף בצופים!!!!! גן פעמיים וגם רצוף זה הזוי לגמרי אימא התעצבנה עלי כי ישנתי אחרי ששבוע אני נרדמת בשיעורים והיא החליטה שהיא לא לוקחת אותי לת"א. כן בטח. הורדתי קילו$%# עליתי וירדתי מלא מדרגות בבהאייםXD תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע: לא זוכרת ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא מנהלת

shaharory

New member
../images/Emo221.gif דיי גם את ראית.. (../images/Emo58.gifבעל זבוב)

עד קצה העולם? את לא מבינה, בכיתי כל הקרדיטים ואז גם ראיתי "הר ברוקבק" והיה לי בראש את האימאג' של הפנים שלו בסוף והתחלתי לבכות שוב! אמיל כזה טוב! תראי אותו גם ב"מילק", שון ואמיל זה שילוב מנצח! ונכון בעל זבוב? אז גם עם כל העצב על פיגי, הקטע שהוא מת היה מגוחך, אבל זה מ-1990 אז סלחתי להם.. אבל ג'ק חתיך חחח זה היה קורע שהוא אמר לפיגי: listen, tits! חחחחחח עם כל זה שזה עצוב!! את יודעת שהשחקן של ראלף ב"אחים ואחיות"? משחק את טומי, לא שאני רואה ><

למעלה