סיכום שבועייייי :)

../images/Emo63.gif איימי../images/Emo99.gif

לא שכחתי את המלכה של הלב שלי, הזמרת הכי מדהימה בכל העולם, זו ש"הכניסה" את הרוק אצלי לנשמה. איימי תמיד הייתה ותמיד תהיה במקום ה-1 מבחינתי.

הסכיום שלי

שם:יעל גיל:27 אזור:צפון שיר השבוע:Broke להקת השבוע:muse סרט/סדרת השבוע:twilight בפעם המיליון ספר השבוע:Breaking Dawn משהו טוב שקרה השבוע:גילית את הפורום הזה משהו רע שקרה השבוע:יותר מדיי דברים קרו דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:?? תמונת השבוע:robert ציטוט/י שבוע:You have the most beautiful voice in the universe. Who wouldn’t love it? Bella Cullen, Breaking Dawn, Chapter 16, p.327

adi dion

New member
כל כך!!!! ../images/Emo6.gif

איכס, סורי אחת התמונות המכוערות שלו. לא אוהבת אותו ככה... הוא גם דומה קצת לאייקון הזה לא?

אני דווקא אהבתי

תאמתשזאת אחת התמונות האוהבות עליי אני אוהבת אותם ככה כנראה חח

ספירצ

New member
חחחחחח דווקא מעטים הבנים שאני אומרת

שיותר יפה להם בלי זיפים ובמקרה הזה זקן XD ורוברט הוא אחד מהמעטים ><"

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif Show me what this life is all about

שם: קארין
אזור: אשדוד
שיר השבוע: Atreyu - Honor Avenged Sevenfold - The Wicked End Avenged Sevenfold - Almost Easy Crossfade - Invincible Disturbed - The Game Disturbed - Sons of Plunder Hinder - Use Me Muse - Ashamed Thousand Foot Krutch - This Is A Call Thriving Ivory - Unhappy
להקת השבוע: Avenged Sevenfold.
סרט/סדרת/ספר השבוע:
- החופשה של בין, הכי דומה לאהבה.
- על טבעי 1.
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
חופשD::
לא הלכתי להופעה של שחר חסון, נגמרו הכרטיסים.
אימא. וכל מילה נוספת מיותרת.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: חלמתי שסבתא שלי ואחותה משתתפות באח הגדול O_______O
תמונת השבוע: שיעמום של חברה
ציטוט/י שבוע: ענבל רואה תמונה ישנה של ג'נסן אקלס (עם הבלורית O_O ) "אומייגוד, מזה הבמבה הזה?!" היינו בקניון והן נדלקו על איזה אסייתי ביאטריס: "אוי לאסייתים יש קטן" ענבל: "יופי לא יכאב לי" והתמונה בצד ששלחתי לחברה שלי, ואמרתי לה שבריאן נראה כמו חננה, ואיזו דוגמנית זאקית
אז היא אמרה שג'ימי נראה כמו בחורית.. ונורא שיעמם לה אז זה מה שהיא כתבה XD
ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא מנהלת..

xXx Lilo xXx

New member
הם ניראים לי מוכרים ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

התמונה כאילו... מי אלו? Hinder - Use Me
את שומעת הינדר ^^

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כן.. אחלה להקה ../images/Emo13.gif

אבל לסולן שלהם יש בעיות עם היד O_ם

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כן חח

ראיתי את הקליפים שלהם והוא מזיז את היד כאילו יש יתוש שמציק לו או משו XD

דינדש

New member
מסכמש"ת

שם: דניאל גיל: 18 אזור: ראשון שיר השבוע: Danny Gokey- Jesus Take the Wheel להקת השבוע: כוורת סרט/סדרת השבוע: אין ספר השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: קנינו 3 דיסקים של להקת כוורת. קיבלתי ת'רשיון, נהגתי לראשונה באוטו של אמא XD משהו רע שקרה השבוע: אממ... יום מיון תעסוקתי? (זה לא רע- אבל זה פחות טוב מהאחרים XD) דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אין תמונת השבוע: אין לי כוח
ציטוט/י שבוע: ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ?

MeItOsH

New member
:]

שם: מיתר גיל:16 אזור:צפון שיר השבוע:הסאונדטרק של הסרט
להקת השבוע:פארמור. סרט/סדרת השבוע:מארלי ואני,סיפורים לפני השינה,יס מן,וולברין. גוסיפ גירל,בטי,על טבעי,בונס ספר השבוע:the winner - david baldacci משהו טוב שקרה השבוע:היה לי קצת חופש משהו רע שקרה השבוע:ימים מרוכזים דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע:עשינו ביום מרוכז המחזה לאנטיגונה.היה מעולה! תמונת השבוע: ציטוט/י שבוע:כל אנטיגונה. במיוחד אהבתי את "אחת גילתה כעת שהיא טיפשה,והשנייה נולדה כזאת." קראון.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אומיגאאאאאאאאאאד הורדת את הגרסא הלא גמורה של וולברין?!?!?1?1?1

למעלה