../images/Emo214.gifמסכמשת שבוע רגוע../images/Emo214.gif
שיר השבוע: my heart will go on לסלין יש אחלה קול. armin van burren ft sharon de adel- in & out of love within temptation- forgiven, the howling, bittersweet nightwish- walking in the air k's choice- everything for free
להקת השבוע: נגוון ונגיד nightwish
סרט/סדרת השבוע: Meteor garden ומכסחי המיתוסים. אה וגם השורד האולטימטיבי, הישרדות 2 ועוד כמהXD
ספר השבוע: breaking dawn פרק 7 תקועה חח. משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי ברייקינג דוון חחח. משהו רע שקרה השבוע: הפסקתי באמצע הספר ואני במשבר חחחח
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הייתה לי ולשיר הארה מפתיעה במסנג'ר אתמול: עדן: הכל בסדר, איתךך?

שיר: אומיגד,

ממש קריפי XD עדן: מה קריפי?:| שיר: האייקון '

' (המחייך של המסנג'ר) שיר:הוא נראה פדופילי כזה חחחחח עדן: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר: תודייייי עדן: כן הוא לא הכי חתיך XD שיר: תודי שזה נכון! XD עדן: חח יש בזה משהו XDDD עדן: באמת לא חשבתי על זה אבל יש לו חיוך רציני כזהXD תמונת השבוע: תמיד אהבתי את התמונה הזו שלירן שלחה לי, כי פשוט המכנס שלו חצי למטה ונראה כ"כ קל להפשיט אותו פה
חתיךךךךך ציטוט/י שבוע: עוד שיחה והפעם עם עדי (עדי דיון, נוווו אחות של סלין) עדן: "אז תגידי, יש לך חברוס?" עדי: לא. אני מחכה לאדוארד קאלן עם הוולבו XD עדן: "אההה גם את running after silver volvos screaming "bite mee!!!!" ? חחח היה כיף מצחיק
ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? חחח כבר דיברנו על זה בטלפון לאXD אוךךך איך אני מקווה שאני אצליח להגיעעעע..אני מתה לבוא!