סיכום שבועייייי :)

פחח אדם?! קריס! ../images/Emo47.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

הוא כזה תותחחח. שמעת את Ain't No Sunshine?
מדהים! ואדם חמוד, אבל השבוע הוא היה די מעפן... אהבתי את The Tracks Of My Tears בשבוע של Mowtown. :)

sweet shir

New member
קריס חמוד ושר יפה, אבל אין מה להשוות לאדם

לדעתי.. חח הוא בליגה אחרת. וגם אליסון. כל שבוע הוא מפציץ לדעתי. מה שפאולה אמרה עליו בווול מה שאני חושבת חח D:

אליסון מעולה. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

זה מפחיד לחשוב שהיא בגיל שלי
. ראית את דיוויד קוק שבוע שעבר?
"David, I love you!!!" "Not as much as I love you." #$@!%!@%^%@!%

sweet shir

New member
לגמרי מפחיד, במיוחד בגללל שהיא נראית בת 30 XD

מסכנה.. חחח ברור שראיתי! הוא כזה מתווווווקי!

Kawaii Me

New member
../images/Emo214.gifמסכמשת שבוע רגוע../images/Emo214.gif

שיר השבוע: my heart will go on לסלין יש אחלה קול. armin van burren ft sharon de adel- in & out of love within temptation- forgiven, the howling, bittersweet nightwish- walking in the air k's choice- everything for free
להקת השבוע: נגוון ונגיד nightwish
סרט/סדרת השבוע: Meteor garden ומכסחי המיתוסים. אה וגם השורד האולטימטיבי, הישרדות 2 ועוד כמהXD
ספר השבוע: breaking dawn פרק 7 תקועה חח. משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי ברייקינג דוון חחח. משהו רע שקרה השבוע: הפסקתי באמצע הספר ואני במשבר חחחח
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: הייתה לי ולשיר הארה מפתיעה במסנג'ר אתמול: עדן: הכל בסדר, איתךך? :) שיר: אומיגד, :) ממש קריפי XD עדן: מה קריפי?:| שיר: האייקון ':)' (המחייך של המסנג'ר) שיר:הוא נראה פדופילי כזה חחחחח עדן: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר: תודייייי עדן: כן הוא לא הכי חתיך XD שיר: תודי שזה נכון! XD עדן: חח יש בזה משהו XDDD עדן: באמת לא חשבתי על זה אבל יש לו חיוך רציני כזהXD תמונת השבוע: תמיד אהבתי את התמונה הזו שלירן שלחה לי, כי פשוט המכנס שלו חצי למטה ונראה כ"כ קל להפשיט אותו פה
חתיךךךךך ציטוט/י שבוע: עוד שיחה והפעם עם עדי (עדי דיון, נוווו אחות של סלין) עדן: "אז תגידי, יש לך חברוס?" עדי: לא. אני מחכה לאדוארד קאלן עם הוולבו XD עדן: "אההה גם את running after silver volvos screaming "bite mee!!!!" ? חחח היה כיף מצחיק
ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? חחח כבר דיברנו על זה בטלפון לאXD אוךךך איך אני מקווה שאני אצליח להגיעעעע..אני מתה לבוא!

adi dion

New member
../images/Emo3.gif

אחח אני כזאת מצחיקה
יווווו כן התמונה הזאת כל כךךךךך

ספירצ

New member
חח בקשר למשברון שלך XD

תמשיכי לקרוא, לי היה משברון של חמש דקות XD תמשיכי זה יעבור..

adi dion

New member
יאללה תמשיכי כבר! חחחח

אני חייבת לחפור לך על הספר הזה!

Galuush

New member
בהחלט יש לה אחלה של קול!

ואני מוכנה למכר אותך אליה, ולמליץ לך על שירים שלה
. אני מאמינה שגם עדי תצטרף למטרה

adi dion

New member
דברי איתנו בעברית! XD

היי ואני לא הסכמתי לזה- אני לא אמכר אותך לסלין בכוח, זה שאת אומרת שהיא שרה מדהים מספיק בשבילי

Galuush

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק!!

עדי, איפה אחוות הסליניות שלנו?!?! מה תאמרנה הבנות בפורום?!

Kawaii Me

New member
אי אפשר בעיברית, הבחורה הולנדית

אני חושבת. וכן היא באמת שרה מדהים
אבל אל שרון אני אוהבת הכי בעולם, היא מלאך !!

למעלה