סיכום שבועייייי :)

xXx Lilo xXx

New member
זה לא כזה כואב.../images/Emo29.gif

וזה לא מפחיד בכלל. אני מתה לעוד חורים אבל לא מרשים לי (לכי תביני אבא שחושב שזה לא לפי ההלכה או מה שזה.. ישלי חברות דתיות יותר ממני ויש להן אפילו בגבה) בעיקרון, גם לאחותי אין, ורציתי לקחת אותו בגיל 18 שתעשה סוףסוף אבל היא לא רצתה בסוף X_X" חחח זה היה מצחיק כי הבחור בחנות כזה כבר מכיר אותי והוא כזה "שוב נסתם?" ואני כזה "לא תודה לאל" XD כשנסתמו ל -2 החורים, אז ביקשתי אם הם יכולים לעשות לי בו זמנית את החורים (כאילו שאחד יעמוד משמאל והשני מימין ויחוררו יחד עם האקדח) והם שאלו למה, אז אמרתי להם שנימאס לי להרגיש את הכאב לשניה בימין ואז אחרי שזה עבר ששמאל תרגיש תדקירה. ככה שאם עושים יחד בו זמנית זה כואב לשניה בשניהם יחד XD ואם אמרו לך שאי אפשר לישון על הצד חודש... בגלל האוזניים, שיקרו לך XD אני ישר נרדמתי על הצד
ואם ממש כואב לך יש חומר כזה לבן ששמים על החור וזה מרגיע. בהצלחה XD

Kawaii Me

New member
זו המנגה של בליץ'? גדול ../images/Emo6.gif

לפחות זה נראה לי כמו איצ'יגו

UnReAcHaBle 12

New member
ני חושבת שזו המנגה/נובל/משזלאיהיה של טויילייט

שמעתי שככה עשו את זה ביפן..נובל או מנגה או משזלאיהיה כי יפנים לא כזה קוראים ספרים בצורה הנורמלית

xXx Lilo xXx

New member
התמונה: מצאתי באתר של סטאפני..../images/Emo29.gif

זאת המנגה של טווילייט. לפני כמה זמן העלתי תמונות לפורום של המנגה, ולא חשבתי שזה אמיתי בכלל, אבל עכשיו מסתבר שכן
גאד באלי

Emergency Exit

New member
אוי גאד../images/Emo99.gif

מנגה של טווילייט? גם מנגה וגם טווילייט? אהאעהההההההה
יפנים ארורים

Kawaii Me

New member
אבל זה הרבה יותר טוב מבליץ' מסתבר../images/Emo6.gif

אני חייבת להניח ידיים על המנגה הארורה הזו!!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבא שלך. XDDD

אני ממש רוצה את הטיוטה של הספרים החתומים שיש לה שם.

xXx Lilo xXx

New member
יווווו כןןןןן../images/Emo29.gif

אבל לא הבנתי ממש איך קונים/משיגים את הדברים שיש לה באמת. למרות שהתיק מכוער אני לא אתנגד לאחד כזה

xXx Lilo xXx

New member
בואי ניתפלל שיתרגמו לאנגלית XD../images/Emo29.gif

ואז אנחנו גם נוכל לקנות
~מתפללת~

Nuriel13

New member
*כותרת*

שם: נוריאל גיל: עוד חודשיים 16 אזור: י-ם שיר השבוע: Almost lover - a fine frenzy להקת השבוע: הביטלס, כרגיל XD סרט/סדרת השבוע: SPN! *מאוהב* מרתון של העונה הראשונה יז דה באסט! והתחלתי את השלישית D= ספר השבוע: אנקת גבהים, למרות שאני רק בפרק השלישי משהו טוב שקרה השבוע: קניות! :] משהו רע שקרה השבוע: ידיד הבריז לי ולחברה למרות שהוא זה שהציע שניפגש <.< דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אני וחברה היינו במסעדה. והמלצר...ובכן, היו לו ציצים. תמונת השבוע: ... (אם הייתי על המחשב שלי בטח הייתי מוסיפה משהו של SPN. D=) ציטוט/י שבוע: ... ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? ...

למעלה