../images/Emo79.gif ,It's the way that he makes you cry"
It's the way that he's in your mind, It's the way that he makes you fall in looove."
שם: שירוש המפהימה. XD
אזור: רעננה.<:
שיר השבוע: Fuck You - Lily Allen Hold Me Now - The Polyphonic Spree We Are One - Jamie Burke Pretty Girl (The Way) - Sugarcult
להקת השבוע: פאניק אט ד'ה דיסקו, שוגרקולט ואסקייפ ד'ה פייט.
סרט/סדרת השבוע: הכי גאים שיש!!
, האולפן השקוף של ערוץ 24 חח, האח הגדול (דודיייי
), גריק, 90210, המשרד ואמריקן איידול (אדם
).
ספר השבוע: לא ממש קראתי ספרים השבועXD אני קוראת פיק ממש חמוד, זה נחשב?
משהו טוב שקרה השבוע: המון הג"ש, בראנץ' וגיי אטאק מטורף שגורם לי להרגיש giddy. D:
משהו רע שקרה השבוע: מבחן בכימיה.
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אמ חחחחח הפיק המקסים שאני וליאן כתבנו (בסיכום שלה) חחחחחחחחחחחחחחח
תמונת השבוע: אני רוצה לראות את העונה ה3!!
ציטוט/י שבוע: קטעו את האח הגדול לפני הראיון של המנצח בגלל בנימין נתניהו: אני: "בשביל זה?? בשביל זה לא דיברו עם דודי מליץ? בשביל הממשלה שלנו?" אמא שלי: "פשוט בושה וחרפה. ביזיון!" והקטע ששתינו הייתי רציניות לחלוטיןXDDDD
~מתוך האולפן השקוף של ערוץ 24 שהנחו ג'ייסון דנינו הולט ודפנה לוסטיג:~ (03:32) . Shir: שג'ייסון ראה את הקליפ איף איי וור אה בוי של ביונסה הוא בכהXDDDDD הBF של דפנה לוסטיג שולח לה אסמס באמצע שידור: "מאמי תחליפי בגדים תכף רואים לך את העדי נוימן." XD
~מתוך האולפן השקוף של ערוץ 24 שהנחו גורי אלפי ויובל מנדלסון:~ מישהו: "מה איתך יובל, יש לך כוח רצון?" יובל: "לא, אבל אני חומס כוח רצון של אנשים אחרים." גוריל: "יש לו כישרון של אמפת כמו בהירוז, הוא נוגע במישהו וחומס את הכוח רצון שלו." גורי: "אם הייתי מקפיד לעשן רק אחרי סקס, הייתי מעשן כמה? 5-6 פעמים בחיי." חחחחח משהו משעשע שמצאתי:
My mother taught me RELIGION. "You better pray that will come out of the carpet." My mother taught me LOGIC. "Because I said so, that's why." My mother taught me the CIRCLE OF LIFE. "I brought you into this world, and I can take you out." .My mother taught me about JUSTICE. "One day you'll have kids, and I hope they turn out just like you!"
חברה אומרת לחבר שלה: "Goodbye my lover, goodbye my friend. You have been the one." אני: "לאן הוא הולך?" היא: "לשירותים." אני: "אוי, נפל לי הציצי." משפט מפיק שממש חבל שבלה לא אמרה לאדוארד בטוויילייטXD
"Stop staring at me like a freak, that is impolite."