סיכום שבועייייי :)

Midnight Show

New member
~

שם: גיל: אזור: שיר השבוע: Razolight - America להקת השבוע: The Verve~ סרט/סדרת השבוע: על טבעי, נו ספר השבוע: הפואמות של אדגר אלן פו.
קניתי אותו עם הראשון בסאגה של טווילייט ואני כל כך אוהבת אותו
משהו טוב שקרה השבוע: אחת החברות הכי טובות שלי באה לבקר עד יום רביעי!D::: וחופש! DD: משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת, אין Oם דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אני רציני לא מצליחה לחשוב על משהו מצחיק שקרה לי O_O היה שבוע יבש.
תמונת השבוע: כולן מעל 500KB, מצטערת >>" ציטוט/י שבוע: היה יבש >> ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? ס.ס"

sweet shir

New member
../images/Emo79.gif ,It's the way that he makes you cry"

It's the way that he's in your mind, It's the way that he makes you fall in looove." שם: שירוש המפהימה. XD גיל: 16. אזור: רעננה.<: שיר השבוע: Fuck You - Lily Allen Hold Me Now - The Polyphonic Spree We Are One - Jamie Burke Pretty Girl (The Way) - Sugarcult להקת השבוע: פאניק אט ד'ה דיסקו, שוגרקולט ואסקייפ ד'ה פייט. סרט/סדרת השבוע: הכי גאים שיש!!
, האולפן השקוף של ערוץ 24 חח, האח הגדול (דודיייי
), גריק, 90210, המשרד ואמריקן איידול (אדם
). ספר השבוע: לא ממש קראתי ספרים השבועXD אני קוראת פיק ממש חמוד, זה נחשב? :) משהו טוב שקרה השבוע: המון הג"ש, בראנץ' וגיי אטאק מטורף שגורם לי להרגיש giddy. D: משהו רע שקרה השבוע: מבחן בכימיה. דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: אמ חחחחח הפיק המקסים שאני וליאן כתבנו (בסיכום שלה) חחחחחחחחחחחחחחח תמונת השבוע: אני רוצה לראות את העונה ה3!!
ציטוט/י שבוע: קטעו את האח הגדול לפני הראיון של המנצח בגלל בנימין נתניהו: אני: "בשביל זה?? בשביל זה לא דיברו עם דודי מליץ? בשביל הממשלה שלנו?" אמא שלי: "פשוט בושה וחרפה. ביזיון!" והקטע ששתינו הייתי רציניות לחלוטיןXDDDD ~מתוך האולפן השקוף של ערוץ 24 שהנחו ג'ייסון דנינו הולט ודפנה לוסטיג:~ (03:32) . Shir: שג'ייסון ראה את הקליפ איף איי וור אה בוי של ביונסה הוא בכהXDDDDD הBF של דפנה לוסטיג שולח לה אסמס באמצע שידור: "מאמי תחליפי בגדים תכף רואים לך את העדי נוימן." XD ~מתוך האולפן השקוף של ערוץ 24 שהנחו גורי אלפי ויובל מנדלסון:~ מישהו: "מה איתך יובל, יש לך כוח רצון?" יובל: "לא, אבל אני חומס כוח רצון של אנשים אחרים." גוריל: "יש לו כישרון של אמפת כמו בהירוז, הוא נוגע במישהו וחומס את הכוח רצון שלו." גורי: "אם הייתי מקפיד לעשן רק אחרי סקס, הייתי מעשן כמה? 5-6 פעמים בחיי." חחחחח משהו משעשע שמצאתי:
My mother taught me RELIGION. "You better pray that will come out of the carpet." My mother taught me LOGIC. "Because I said so, that's why." My mother taught me the CIRCLE OF LIFE. "I brought you into this world, and I can take you out." .My mother taught me about JUSTICE. "One day you'll have kids, and I hope they turn out just like you!"​
חברה אומרת לחבר שלה: "Goodbye my lover, goodbye my friend. You have been the one." אני: "לאן הוא הולך?" היא: "לשירותים." אני: "אוי, נפל לי הציצי." משפט מפיק שממש חבל שבלה לא אמרה לאדוארד בטוויילייטXD
"Stop staring at me like a freak, that is impolite."​

Charley XD

New member
XDDDDDDDDDD

הציטוטים כאלו קורעים ! אהה וכבר הזכרתי את זה שבנוסף לזה שאת חסרת חברים את גם חסרת מוח ? מיי דיר, (ולא לאב, לא חזירים) "נפל לי הציצי" ? צקצק ממך הייתי מצפה למשהו עם יותר קלסה למשל התמונה הזאת ! זה קלאסה |ריר|
איזה מושלמים .. אני צריכה לראות כבר את העונה ה - 5 ><" אדם
שירק

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח למה שאני אחשוב חזירים? אני לא

גרה ברפת כמוך XDDD ומתרוצה, הוא נפל מהחזיהXDDDD לגמרי קלאסה! די את לא מבינה איזה כיף זה לראות את העונה ה2 שוב. הפרקים בהתחלה כאלו מושלמים!
את באמת צריכה!!!!!!! ממש ממש! אם לליאן יש צורב אני אצרוב לך חחחח יש לה הכל באיכות טובה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדם.
אורטליק.

Charley XD

New member
את גרה ברפת !

אהה סליחה. את צודקת .. יש הבדל בין נחשים לפרות. את גרה בחוות נחשים ? איכסססססססססס איך אני אמורה לבוא עלייך לעזאזל ? XD נפל מהחזיה ? מה זה כמו הילדות הקטנות ששמות שם תפוזים ? ואז התפוז בטעות נפל ? את חייבת לצרוב לי את זה אחרת אני בחיים לא אראה את זה XD שירק

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגרת XDDDDD

איך קוראים למקום הזה בגן חיות שהארי (פוטר, לא ג'אד) פוגש שם את הנחש ההוא בספר הראשון? משהו עם זוחלים? חח קיצר זה הגיוני שתאמרי. XD לא אבל הכתפיות של החזיה גדלו וכתוצאה מכך החזיה נהייתה גדולה וקרה מה שקרה. XDDDD חחחחחחחח נקווה שלליאן יש צורב.

sweet shir

New member
לא חחחחחחחחחחח אורטל סתם מפגרת. לה באמת יש

רפת! היא גרה בקיבוץXD

ספירצ

New member
חחחח לא הייתי רצינית XD

יאו אני שונאת ריח של קיבוץ XD תמיד שאני עוברת ליד גבעת חן אני סותמת את האף XD

Charley XD

New member
סליחה ? חצופה אחת ! ממש סבלת שהיית פה

נכון ? לא פשוט הבית כל כך קרוב לרפת שאיך שיצאת ממנו נתקעת בפרה נכון ? אמן תדרסי על ידי אוטובוס. אחרי היחס היפה שנתתי לך ? זהו. את לא נוגעת בתופים יותר ! זונה. מאוד חשוב להדגיש דרך אגב XD כולי כזה "נחשים ? OO" הארי ? מה הוא קשור ? הוא בטח סיסי ונגעל מהם"

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

לקחת קשה. קוקי זה הכל מאהבה. 3> ואני שונאת ריח של פרות מתרוצה. והיי, את רצית לקחת אותי לרפת ולדיר של החזירים! XDDD אז תמותי. ולא אמרתי שהבית שלך מסריח.. בבית שלך (ברוך השם) אין ריח של פרות!

שירוש המפהימה? XDD

מאמי תחליפי בגדים תכף רואים לך את העדי נוימן הרג אותי XDD איפה מצאת את הציטוט של My mother taught me ? קראתי אותו איפשהו ואני לא זוכרת איפה חחח יכול להיות שאת שלחת לי?
וכמובן שהתמונה שלך מושלמת

sweet shir

New member
בטח, מה לא ידעת? אני שיכרון חושים מעלףףף ../images/Emo98.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אותי זה קרעXDDDD אני שלחתי לך חחחחחחחחחחחחחח גאון. ברור! לקח לי שעה לבחור תמונה. ואז זה אומר שהסתכלתי על מלא תמונות! יואו זה מושלם.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחחחחחחחחחחXD

כל הציטוטים (באתי לכתוב ציצים XDDDDD) מצחיקים
הג"ש*-*

למעלה