../images/Emo162.gifמסכמת ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif
שיר השבוע: Flo Rida - Right Round התמכרתי קשות XDDD
להקת השבוע: אין אחת ספציפית
סרט/סדרת השבוע: איך פגשתי את אמא. שני גברים וחצי. כריסטין הישנה. חף מפשע. מחשבות פליליות. על טיבעי. דול האוס
ספר השבוע: המממ עדיין BD
משהו טוב שקרה השבוע: הסתפרתייייייי
יציאה עם חברות. הייתי מלא עם חברה שלי השבוע והיה כיף ^^" (אפילו התנחלתי אצלה עד ממש מאוחר והיה קורע). ראינו את כל הפרקים של חצי המנשה
משהו רע שקרה השבוע: הלכנו אתמול לראות את הסרט "מהיר ועצבני 4" אבל לא נישארו כרטיסים. וממש ממש התבאסתי
. אבל היינו בסוף במקס ברנר ויצאתי עם סכרת XD נסתמו לי החורים באוזניים אז דחפתי עגילי זהב ממש ממש חזק והתחיל לרדת לי דם אז אבא שם לי אלכוהול והתחלתי לצרוח מכאבים. (כבר הכנתי את עצמי שכניראה אני אצטרך שוב לחורר תחורים. X_X)
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: שיעורי מת' אחרי הצהריים ובחופש XD
תמונת השבוע:
ראיתי את זה באתר של סטאפי מאיירררררררררררר @#%@#^@^@$^@ אני רוצה
ציטוט/י שבוע: אבא: "ליאת! צילצלו אלי מהבצפר שלך! למה לא היית היום בשיעור?" אני: "אה?" אבא: "אני לא מאמין שלא הלכת. ואמרו שהרבה תלמידים לא היו." אני: "אבל לא היה היום שיעור
" ~התחלתי לבכות XD~ ~נופל האסימון... 1 באפריל מזורגג~ אני: "אבאאאאאא#$#@#@# זה לא מצחיק!!!!!" ~מנתקת תטלפון~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~אבא מנסה לעזור לי לפתוח את החור באוזן~ אני: ,אם האוזניים עושות בעיות, אז אני אוותר על הליקס" אבא: "ואוו האסימון נפל" אני: "אבל אני עדיין יכולה לחורר סיידליפ נכון?" ~אבא דוחף לי צמרגפן מלא אלכוהול לחור~ ~צרחות~ XDDD
ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא מנהלת