סיכום שבועייייי :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ברנייייייייייייייי ../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

לג'נדרי! XD זה אדם?!
וואי שמעתי עכשיו את השיר עם נועה ופאק זה ממש יפה O: ידעתי שבסוף אני יאהב אותו

noam270

New member
Hello, hello, is anyone home

שם: נועם גיל: 14 ושבעה חודשים
אזור: מרכז
שיר השבוע: Paramore - For a pessimist I'm pretty optimistic להקת השבוע: paramore , עוד לא נגמלתי
סרט/סדרת השבוע: אממ... מולאן 2... היי! זה אחלה סרט! ספר השבוע: "הכוכב של אינדיגו", ספר חמוד...
משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי!!
, החברים קראו את הסיפור ונחשו מה, היה תגובות לא רעות בכלל
משהו רע שקרה השבוע: מממ.... לא נראה לי שהיה משהו כזה...
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: טיול שנתי!! צריך להוסיף?? תמונת השבוע: אין...
ציטוט/י שבוע: כל מיני ציטוטים מBD....
ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא מנהלת פורום

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo162.gifמסכמת ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע: Flo Rida - Right Round התמכרתי קשות XDDD
להקת השבוע: אין אחת ספציפית
סרט/סדרת השבוע: איך פגשתי את אמא. שני גברים וחצי. כריסטין הישנה. חף מפשע. מחשבות פליליות. על טיבעי. דול האוס
ספר השבוע: המממ עדיין BD
משהו טוב שקרה השבוע: הסתפרתייייייי
יציאה עם חברות. הייתי מלא עם חברה שלי השבוע והיה כיף ^^" (אפילו התנחלתי אצלה עד ממש מאוחר והיה קורע). ראינו את כל הפרקים של חצי המנשה
משהו רע שקרה השבוע: הלכנו אתמול לראות את הסרט "מהיר ועצבני 4" אבל לא נישארו כרטיסים. וממש ממש התבאסתי
. אבל היינו בסוף במקס ברנר ויצאתי עם סכרת XD נסתמו לי החורים באוזניים אז דחפתי עגילי זהב ממש ממש חזק והתחיל לרדת לי דם אז אבא שם לי אלכוהול והתחלתי לצרוח מכאבים. (כבר הכנתי את עצמי שכניראה אני אצטרך שוב לחורר תחורים. X_X)
דברים הזויים/מצחיקים/מוזרים ברמות שקרו לכם השבוע: שיעורי מת' אחרי הצהריים ובחופש XD
תמונת השבוע:
ראיתי את זה באתר של סטאפי מאיירררררררררררר @#%@#^@^@$^@ אני רוצה
ציטוט/י שבוע: אבא: "ליאת! צילצלו אלי מהבצפר שלך! למה לא היית היום בשיעור?" אני: "אה?" אבא: "אני לא מאמין שלא הלכת. ואמרו שהרבה תלמידים לא היו." אני: "אבל לא היה היום שיעור
" ~התחלתי לבכות XD~ ~נופל האסימון... 1 באפריל מזורגג~ אני: "אבאאאאאא#$#@#@# זה לא מצחיק!!!!!" ~מנתקת תטלפון~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~אבא מנסה לעזור לי לפתוח את החור באוזן~ אני: ,אם האוזניים עושות בעיות, אז אני אוותר על הליקס" אבא: "ואוו האסימון נפל" אני: "אבל אני עדיין יכולה לחורר סיידליפ נכון?" ~אבא דוחף לי צמרגפן מלא אלכוהול לחור~ ~צרחות~ XDDD
ולשאלה המתחלפת: מי ממכן מנהלת פורום ומתכוונת להגיע למפגש ב6.4 ? לא מנהלת

noam270

New member
חחחח../images/Emo6.gif הציטוטים שלך../images/Emo6.gif

את גרה בנתניה?!

XDD מבינה את הבעיות אוזניים שלך

עשיתי חורים מסריחים באוזניים שלוש פעמים. הם עדיין מדממים מדי פעם

xXx Lilo xXx

New member
חחחחח אני עשיתי יותר ../images/Emo8.gif../images/Emo29.gif

בגיל שנה ההורים שלי לקחו אותי לעשות. בכיתה א' נסתם לי חור אחד אז עשיתי שוב רק בצד ימין. ואז בכיתה ד' שניהם נסתמו וניהיה לי אינפקציה אז עשיתי בשניהם שוב. ואז בכיתה ז' נייתה לי דלקת בשמאל כי לא שמתי עגילי זהב. ואז נאלצתי לעשות שוב. ובכיתה ט'... בחופש הגדול ככה, לא שמתי מלא זמן עגילים אז הם ניסתמו אז פתחתי אותם כבר לבד XD כי לא היה לי כוח ללכת לעשות. (זה פחות כואב XD) והשנה הם נסתמו לי לפחות 4 פעמים. האוזניים שלי "דוחות" עגילים שהם לא זהב, ויש לי רק בורג של זהב. אז אני שמה אותם פעם ב... כדי לחדש את החורים, עגילים אחרים אני שמה לחצי שעה ואז החורים כואבים וניהיים אדומים
Life SUCKS XD

yardeni 5

New member
יואוו אל תצחקי עליי אבל אף פעם לא עשיתי

ואני מפחדת..חחח...כאילו לא עשו לי אף פעם ותמיד אני כזה אומרת נעשה עוד מעט..וכבר אני בכיתה ט' נראה לי אני יעשה בקרוב..אממ ותגידי..איך זה מרגיש כאילו לא משנה יגידו כואב או לא עדיין כאילו כמו מה זה כואב...? חחח

ספירצ

New member
חחחח חמודה.. זה לא כואב בכלל Oם

יש לי שבעה עגילים וכמעט כל אחד מהם הייתי צריכה לעשות פעמיים כי הם נסתמו XD אמ.. זה לא ממש כואב..

xXx Lilo xXx

New member
אני מעריצה אותך XD../images/Emo29.gif

לחברה שלי יש 6 באוזן ימין ועוד 8 באוזן שמאל.... יש לה 4 לובים בימין ואת ההליקס הזה המחובר (שכחתי את השם שלו) ויש לה 4 לובים בשמאל ועוד ה-3 הליקסים ואחד בתוך האוזן כזה.. לא יודעת מה השם של זה. עוד חודשיים שהיא תיהיה בת 18 היא הולכת לעשות וומפייר (גאד הלוואי עלי)

yardeni 5

New member
חח סבבה אם אני יעשה ולא יכאב אני יעשה

לפחות 2 בכול אוזן חח

adi dion

New member
גם אני אף פעם לא עשיתי XD

תמיד רציתי חורים, אבל אני פחדנית ברמות מטורפווווווות ואני יודעת שאני בחיים לא אלך לחורר לעצמי את האזניים

למעלה