ברור הוא חמודXD אבל אחרי שראיתי את התוכנית של שבוע שעבר הגעתי למסקנה שכריס יותר טוב ממנו.
O orw93 New member 5/4/09 #116 ברור הוא חמודXD../images/Emo205.gif אבל אחרי שראיתי את התוכנית של שבוע שעבר הגעתי למסקנה שכריס יותר טוב ממנו.
ברור הוא חמודXD../images/Emo205.gif אבל אחרי שראיתי את התוכנית של שבוע שעבר הגעתי למסקנה שכריס יותר טוב ממנו.
F Fake Reflection New member 5/4/09 #109 ../images/Emo79.gif הייתי בשוק שהיא הייתה ב-3 אני בכלל לא עוקבת אחרי התוכנית, אבל ראיתי כמה הופעות שלה והיא תותחית ^^
../images/Emo79.gif הייתי בשוק שהיא הייתה ב-3 אני בכלל לא עוקבת אחרי התוכנית, אבל ראיתי כמה הופעות שלה והיא תותחית ^^
X xXx Lilo xXx New member 5/4/09 #121 הוא ממש לא יהודי...../images/Emo29.gif מאיפה הקרצת את זה? XDDDD או שיש משהו שאני לא יודעת O_O"
S sweet shir New member 6/4/09 #185 ששר בעברית באוניברסיטה לציונות? חחח לא הגיוני לא ישלמו לו כסף על דבר כזה..O:
T The City Is At War New member 5/4/09 #158 ../images/Emo221.gif לא יודעת בכל הפורומים שלו כתוב+ בפורום של איידול פה בתפוז גם תמיד מדברים על זה. +אח שלו נראה ממש ממש יהודי.
../images/Emo221.gif לא יודעת בכל הפורומים שלו כתוב+ בפורום של איידול פה בתפוז גם תמיד מדברים על זה. +אח שלו נראה ממש ממש יהודי.
T The City Is At War New member 5/4/09 #160 ../images/Emo221.gif נו לא ../images/Emo10.gif פשוט יש כאלה שממש רואים עליהם. שמים לזה לב כשחיים בחול. אל תבינו אותי לא נכון
../images/Emo221.gif נו לא ../images/Emo10.gif פשוט יש כאלה שממש רואים עליהם. שמים לזה לב כשחיים בחול. אל תבינו אותי לא נכון
S sweet shir New member 5/4/09 #69 לא נכוןןןןןןן חבר שלו ממש חמוד!! חח אבל אדם מתנשק בצורה מזעזעת. XDD
T The City Is At War New member 5/4/09 #95 ../images/Emo221.gif חח מאיפה את יודעת? ../images/Emo8.gif
E Emergency Exit New member 5/4/09 #135 חח אולי זה רק יצא ככה בתמונות,XD../images/Emo204.gif העיקר שהם נהנים
S sweet shir New member 6/4/09 #186 ../images/Emo45.gif חחחחחחחחחחח אבל אולי הוא סתם לא פוטוגני. ולכל מי שכתבו, הוא לא מטרידדדדדד, הוא חמודי!3> חחח טוב אולי הצפיה בהכי גאים שיש חישלה אותי מפני כל דבר, אז כנראה שבגלל זה זה ממש לא נראה לי מטריד. XD
../images/Emo45.gif חחחחחחחחחחח אבל אולי הוא סתם לא פוטוגני. ולכל מי שכתבו, הוא לא מטרידדדדדד, הוא חמודי!3> חחח טוב אולי הצפיה בהכי גאים שיש חישלה אותי מפני כל דבר, אז כנראה שבגלל זה זה ממש לא נראה לי מטריד. XD