אוי איזה מבטא חמוד XD
T The City Is At War New member 5/4/09 #161 ../images/Emo221.gif עוד אחד של דם שר עברית http://www.youtube.com/watch?v=aNb2Qsh0F_Q חאמווווודדדדדדד
../images/Emo221.gif עוד אחד של דם שר עברית http://www.youtube.com/watch?v=aNb2Qsh0F_Q חאמווווודדדדדדד
S sweet shir New member 5/4/09 #70 חחח יש מלא תמונות באינטרנט שלהם מצתרפתים. וגם תמונות של אדם בסוגשל דראג ושהוא חצי ערום במצעד הגאווה או משהו. הוא ממש חמודי. XD
חחח יש מלא תמונות באינטרנט שלהם מצתרפתים. וגם תמונות של אדם בסוגשל דראג ושהוא חצי ערום במצעד הגאווה או משהו. הוא ממש חמודי. XD
F Fake Reflection New member 5/4/09 #113 ../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif למרות שראיתי עכשיו את התמונות וזה די הטריד אותי
X xXx Lilo xXx New member 5/4/09 #120 חחחח נכון ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif ראיתי אותה לפני כמה זמן
E Emergency Exit New member 5/4/09 #132 אי, זה מטריד!../images/Emo2.gif הוא נראה כזה פרפקט ומדופלם כזה, כמו הבריטים חחחחח ואז פתאום.. הומו שנראה קצת דראגקוויןXD אי
אי, זה מטריד!../images/Emo2.gif הוא נראה כזה פרפקט ומדופלם כזה, כמו הבריטים חחחחח ואז פתאום.. הומו שנראה קצת דראגקוויןXD אי
O orw93 New member 6/4/09 #194 תבהיי בו דקה../images/Emo205.gif הדבר הראשון שחשבתי עליו זה "למי הוא דומה?!?!?! אע הוא דומה לג'ו!!!"
S sweet shir New member 6/4/09 #203 חחח לא, לא רואה את הדמיוןO: אבל אני מסכימה איתך, ג'ו נראה יותר טוב ממנו חחח
S sweet shir New member 8/4/09 #261 כן!O: ושאלתי כמה אנשים וגם הם לא מוצאים את הדמיוןXDD אוליייייי איכשהו אם אני עוצמת עיניים וחושבת שהוא נראה שונה הוא דומה לקווין חחחחחחחחח אבל לג'ו? ממש לא.
כן!O: ושאלתי כמה אנשים וגם הם לא מוצאים את הדמיוןXDD אוליייייי איכשהו אם אני עוצמת עיניים וחושבת שהוא נראה שונה הוא דומה לקווין חחחחחחחחח אבל לג'ו? ממש לא.
O orw93 New member 6/4/09 #199 חצוף../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif הם נראים בדיוק אותו דבר רק שאתם יותר שמנמנצ'יק, וג'ו יותר חמוד
חצוף../images/Emo69.gif../images/Emo205.gif הם נראים בדיוק אותו דבר רק שאתם יותר שמנמנצ'יק, וג'ו יותר חמוד
F Fake Reflection New member 6/4/09 #210 ../images/Emo79.gif לאדעת, לא אוהבת את המראה של הג'ונאס../images/Emo3.gif