סיד בארט נפטר

aish2

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך

אף על פי שתמידי הרגשתי שהנפש והנשמה שלו מתו הרבה קודם. שלא ידעו עוד צער.

flowerboy69

New member
כמו מילות השיר opel

"אני מנסה.אני בוכה.למצוא אותך.למצוא אותך" הוא כבר לא שם יותר

RoieL

New member
ועוד ציטוט

I got me some bad news for you, Sunshine. Pink isn't well, he stayed back at the hotel, And he sent us along as a surrugate band. We're gonna find out where you fans really stand. סיד הוא הוא פינק בשבילי. ופינק, פינק לא מרגיש טוב.

holo

New member
אני עדין בהלם.../images/Emo16.gif

כמה חברים היו אצלי. פתאום כשחבר שלי, שבכלל לא שומע פינק פלויד, קורא בקול מהאינטרנט "סיד בארט מת". אני צוחק, אבל אז הוא אומר לי: "אני רציני, בוא תראה". אני ישר קופץ לראות מה כתוב, חצי לא מאמין חצי בשוק. ישר אני נכנס לפורום כדי לוודא הכל, וההלם נכנס במלוא חוזקו. רק כמה מילים: סיד בארט הוא המיתוס של כל המיתוסים. הוא האיש והאגדה. כל סיפור חייו הפך אותו לדמות כל כך נערצת, כל המיתוס סביב הטירוף, הגאונות ואלבום אחד אגדי. הוא הבן אדם שרוח יצירתו וסיפורו רדפו את פינק פלויד כל הזמן, ולא הפסיק להשפיע עליהם. שלא נדבר על המוזיקה המדהימה שהוא עשה. רק לאחרונה התחלתי להתאהב ולהעמיק בפייפר. אלבום עם כל כל הרבה קסם, ילדותיות ובגרות, חדשנות, מבטא בריטי שכובש אותך מהרגע הראשון שאתה שומע שיר של סיד בארט. לא חושב שפגשתי כזאת כתיבה אי פעם אצל מישהו- הקלילות, החריזה הזורמת, העומק הרגשי, ההתאמה הפשוט מושלמת בין המוזיקה למילים. הנסיוניות והרוק החללי והמנסר שהגיטרה של סיד יצרה. לא חשבתי שאני אהיה כל כך עצוב מזה, אני לא אפילו לא יודע להסביר כל כך למה. אולי בגלל הדרך המפתיעה שבה שמעתי על זה. יהי זכרו ברוך.

WOW ../images/Emo16.gif

שמעתי על הידיעה העצובה רק מלפני מספר דקות, הרגשתי צמרמורת איומה בכל הגוף לרגע, זה היה איום... עצוב!

RoieL

New member
שימו |לב../images/Emo70.gifנר|

מתאריך ה- 22.6 עד ה- 22.7 מתקיים כנראה חודש פינק פלויד, הכולל הופעה של ווטרס בארץ החומוס, איחוד של הפלוידס, מותו של איש יקר ואם הפנטזיות שלי ייתגשמו אולי פינק פלויד [בלי ווטרס, כנראה] יופיעו לזכר סיד הופעה חד - פעמית.

Elinor BC

New member
../images/Emo10.gif אוי ויייי ../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

נימרודל

New member
סיד בארט...

היה וירטואוז, יוצר מוכשר שכל האומנות שלו באה מהלב ומהנשמה. העולם איבד את אחד מאמניו הגדולים ביותר. יהי זכרו ברוך. זה ממש הנחית עלי עצבות כששמעתי שהוא נפטר. לא שהיתה לי תקווה שהוא יחזור לעשות מוסיקה או כל אומנות כלשהי. אבל, ללא ספק, זה עצוב מאד.

Piece Of Mind

New member
מצטער, אבל

פפפפפפפפפפפפפאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

Inis mor

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo168.gif../images/Emo16.gif

שמעתי בלגל"צ תוך כדי העבודה והיה קצת קשה להתרכז בשעתיים האחרונות. זה מקל לשמוע שהוא הלך בשלווה עם בני משפחתו מסביבו. רק חבל שלא היתה פגישה עם הלהקה לפני שהלך. מאד עצוב,כי הוא היה צעיר יחסית. מקווה שלפחות לזכרו יהיה איחוד.

thefloyd

New member
יהי זכרו ברוך

אורו של הגאון האגדי ימשיך להאיר עלינו לנצח תהיה מנוחתו עדן

itaikuskus

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאלאלאלאלאללאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא קיבינימט, אני חושב שהבאתי את זה על עצמי עם מוריסון. אירוניה מזוינת. הנה-

holo

New member
נו קוסקוס

ציפיתי לאיזו תגובה מיוחדת ממך, מה זה צריך להיות?

למעלה