Remember, When You Were Young
You Shone like The Sun. אין מה לומר על האיש והאגדה, הגאון שכתב את הדיסק הראשון של הפלויד, שני שירים מהשני, ועוד מספר אלבומי סולו, הגאון שאיבד את שפיותו, הגאון שנעמד וציחצח את שיניו פעם בכמה דקות בשנת 1975, אז אני פשוט אדבר אליו. סיד, לא חייתי בתקופה בה פעלת, אבל הסיפור שלך ריתק אותי. הגאון שאיבד את השפיות ממנות היתר, הסיפורים על כך שאפילו בשתיית מים בבית שלך יכולה להיגמר בהיי, הציורים שלך, המשפט הידוע "אני עושה מוזיקה עם הידים".. קראתי עליך המון, והכל חוזר אליי עכשיו. "Nobody knows where you are, how near or how far" יכלת להיות צייר גדול, החלטת ללכת בדרך המוזיקה, ואני בטוח שאם מחשבתך הייתה צלולה ברגעיך האחרונים, היית מתחרט על זה. אבל אנחנו, עם כל הכאב, מאושרים מכך שהספקת לתרום לנו, אפילו קצת, מכשרונך הנדיר. זהו ללא כל ספק יום אבל לכל מעריצי פינק פלויד בעולם. סיד בארט מת בן 60 מסוכרת, 1946 - 2006. תנצב"ה. "Shine on You Crazy Diamond" מעניין שדווקא מה שמשך אותי להתעניין בך הייתה ההודעה הזו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=27972142 אבל היום אני כבר לא צוחק. לא משתף את אמא שלי בסיפור על היוצר שאיבד את השפיות ומחייך כאילו זו עוד אגדה. יאה שכל העולם ירכין ראשו, ובעיקר ארבעת חבריך, שנטשו אותך עם השנים. פשוט קשה לכתוב את זה, אבל באיזשהו שלב אני חייב להכיר באמת. סיד בארט, ז"ל. יהי זכרו ברוך.