סיד בארט נפטר

Kettercat

New member
כל כך עצוב ../images/Emo16.gif

יהי זכרו ברוך. יש לי דמעות בעיניים רק מלקרוא פה את מה שכולם רושמים...

da1boy

New member
עצוב.... ממש סיפור חיים עצוב....

אמנם סיד בארט יצא את אחד האלבומים המשפיעים/חשובים במוזיקה (דה פיפר-קלאסיקה פסיכדלית, ודיסק שהשפיע על ההתפתחות של פינק פלויד) אבל לדעתי כל מה שקרה לו אחרי יצירת האלבום, ממש לא שווה את זה... החיים שלו התדרדרו וכל חייו נדפקו בגלל הסמים, את רוב חייו הוא חי לבד, מבודד, ועם הרבה בעיות מהסמים... עכשיו כשהוא מת, מה זה יעזור לו כל ההצלחה של פינק פלויד (שהוא השפיע עליהם)?? אפילו אם מליוני אנשים מושפעים מוזיקלית ממנו/אוהבים את היצירות שלו, מה זה עוזר לו אם הוא מת, ללא משפחה/ילדים? בלי להנות מהדברים הפשוטים שבחיים? (חתונה ילדים אהבה נורמלית) בעיני סיפור חייו של סיד בארט הוא טראגי כמו ואפילו יותר מהמקרים של ג'ימי,ג'ים וג'ניס, כי בזמן שהחברה האלה מתו בשיא ההצלחה, מתו צעירים, ולא סבלו מתופעות הסמים, לסיד היו 40 שנה של סבל.... ממש טרגדיה...

גיל מ

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אני עוד לא מעכל את זה.. אחד מהאנשים שהשפיעו עלי ועל המוזיקה שאני שומע, פשוט עדיין לא מעכל..

skaramoosh

New member
../images/Emo16.gif עוד נר בשרשרת הארוכה..

אני לא מכירה כמעט את הלהקה אבל מהמעט ששמעתי אני מעריצה אותם והם מדהימים. בחרתי זמ ןלא טוב להצטרף לפורום- כולם עצובים... מקווה שיהיה יותר טוב...

rainbow demon

New member
איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא?

אז נכון שאת תקופת פלויד שבה סיד פעל אני פחות מחבב. אז נכון שאת אלבומי הסולו שלו אני שמעתי פעם אחת וזנחתי. אבל אי אפשר לקחת מהאיש הזה את הגאונות ואת הנסיבתיות שלו בהיסטוריה של פינק פלויד. יהלום מטורף היה ונשאר.. יהי זכרו ברוך

Shakty

New member
חאלס כבר עם זה - אתה רוצה לבדל את

עצמך סבבה -יופי תמשיך לחושב שמה שאתה מוריד בשירותים מריח יותר טוב מזה של בחור\ה נוצרי ,סיינטולוגי או כל דת\כת אחרת. חוץ מלבות שינאה דת לא טובה לכלום - אף אחד לא צריך את ההערות האלה שלך שמור אותן לעצמך. הגוי הזה חשוב לי הרבה יותר מכמה יהודים שדוחפים את הידים לכיסים לצלחת ולאיך שאני מבלה את הימים החופשיים שלי.

חברי, חוששני שאתה צריך ללמוד הבנת

הנקרא. הבחור לא התכוון להעליב אף אחד, למרות שזה נשמע ככה. הוא רק תיקן טעות ואמר שהמילה "נפטר" היא בהקשר של יהודי. אני לא חושב שהוא בא לטעון שנוצרי פחות טוב מיהודי, בנושא הדת אני מסכים איתך במאה אחוז, אבל אני לא חושב שהוא התכוון להעליב, רק לציין "טעות".

Anuerysm

New member
עדיין

זה לא במקום זה מעשה נבזי להגיד כזה דבר, אנשים כאן יושבים ובוכים על אחד האנשים הכי חשובים בעיניהם והנה בא איזה מעצבן קטן ומלמד אותנו לשון בחיית, שמור ת'הערות האלה לעצמך.

Shakty

New member
לא חבר - אתזה זה שצריך ללמוד משהו

על תאולוגיה - כל הרעיון בשימוש במילה מסוימת אך ורק בהקשר הדת שלך היא למטרת בידול. זה נכון להכניס לאנשים הראש שטויות כמו עם סגולה, עם נבחר וכולי... ולכן קיים הבידול הלשוני. על ידי שימוש במינוח הזה הוא עושה בדיוק מה שכתבת שהוא לא - אומר שיהודי יותר טוב מנוצרי - אמנם לא בצורה ישירה, אבל זו דרכה של הדת : ווטרס מFINAL CUT:
By the cold hand of religion we were taken in hand Shown to feel good, but told to feel bad!​

אפשר לבקש שתמשיכו את זה במקום

אחר? אני יודעת שקשה לכולנו, אבל בכל זאת, קצת איפוק.

שוב, הוא רק רצה לתקן "טעות"

כמו שאמרתי, אין טעם לתקוף אדם על הטיפשות של הדת. הוא מצא לנכון לומר את זה, לא חייבים להיכנס בו על שהוא אומר שטויות שהוא שמע מאחרים, כן?

Shakty

New member
האמת שאם יש סיבה טובה להיכנס במישהו

זו הסיבה - לפלוט שטויות שהאביסו אותך בלי לחשוב ולפקפק - אם לא להיכנס במישהו על זה אז על מה ? (וציף שימי לב שאני לא ממשיך את הוויכוח על דת אלא עונה לאלעד) זה מזכיר לי את כל הזוגות שמתחתנים ביום שלישי בערב בגלל הפעמיים כי טוב - רק שכחו שאלוהים סידר את הימים ככה שקודם הערב ואחר כך הבוקר - כך שערב יום שלישי יוצא ביום שני ... אם לא להשתמש בקופסה הזו למעלה אז לא מותר האדם מן הבהמה.

מסכים איתך לחלוטין

אך אני בכל זאת אני חושב שאין טעם להיכנס בבנאדם, הוא רק התכוון "להעשיר" לנו את הידע וכניראה לא חשב לעומק על המשפט. ואם הוא כן חשב לעומק לפני שרשם ורשם כצורך ליצור "הבדלה" בין יהודי לגוי, אז אני מסכים איתך לחלוטין.

gisontherun

New member
רק רציתי לומר תודה...

סיד, תודה רבה על כל מה שיצרת, אונות חדשנית ועמוקה, ילדותית ומקסימה, נעימה וצורמת, כי זו היית האמת והמציאות שלך. אני חושב שאני מדבר בשביל כולם בכך שאנחנו נמשיך להקשיב למוסיקה שיצרת, לדימיון שהפעלת, ולמעולם שיצרת. אין לי מה להוסיף יותר מזה, כי לא משנה כמה אכתוב לעולם לא אצליח להביע את רגשותי המלאים כלפי מה שאתה נתת לנו. על פי אחיך מתת בשלווה, וזהגורם לנחת כל שהיא, ואולי גם נותן תקווה לכמה דברים: 1. שהמוסיקה שלך תמשיך להשפיע על הדורות הבאים והעכשיווים 2. הופעת פרידה של חברי להקתך, של כל המוסיקה שיצרת והגית בקרירה שלך בלהקה וכאמן יחיד. להתראות...

gisontherun

New member
משהו נחמד מאוד של דיויד בואי

He was the first guy I'd heard to sing pop or rock with a British accent - his impact on my thinking was enormous David Bowie הוא היה הבחור הראשון ששמעתי שר פופ או רוק במבטא אנגלי - ההשפעה שלו על החשיבה שלי היית ענקית (או עצומה)

למעלה