סיד בארט נפטר

vegetable man

New member
אוי, זה נורא

כ"כ עצוב לי ציף, ואני מודע לכך שזה פתטי, כל ההשתפכות הזאת מול המחשב. אנחנו הרי זקוקים לחיבוק הדדי הרבה יותר מכל מה שאי פעם נכתוב פה, לפחות בינתיים ברגעים האלה. זה נורא, פשוט נורא. אני גמור מזה מרגע ששמעתי, ואני לא מצליח להירגע.

אצלי זה עוד לא לגמרי נקלט

כל השלבים הקלאסיים של אבל: הכחשה ("זה לא יכול להיות... זו מתיחה... תיכף יודיעו שזה לא נכון...") ואז כעס ("לעזאזל, למה?! החיים לא הוגנים!") ועכשיו, לאט לאט, העצב העמוק. אולי זה מזלי, שאני מרגישה חובה לעדכן את הפורום ולדאוג שכל דבר במקומו, ולכן לא נותנת לעצמי לשקוע. אני לא רוצה בכלל לחשוב מה עובר כרגע על הפלוידים, וחבריו האחרים והרבים של בארט.

flowerboy69

New member
"כשהנמר(ים) השתחררו"-לסיד

כנראה שעשו עין רעה. יותר מידי נאמר בשנים האחרונות שהפלויד הם אחת הלהקות האגדתיות היחידות שכל חבריהם עדיין בחיים. היו בחיים. ועכשיו אחד מת. אחד-שקצת נשכח ביום יום-אבל היה קיים בכל יום ובכל צליל של הפלויד סיד בארט יצר את הלהקה פינק פלויד מאהבה אמיתית למוזיקה ועם מלא חלומות רק שבשבילו הכל היה קצר כל כך.כשהחלומות הפכו למציאות הוא כבר ראה חלומות אחרים-הזיות של סמים וסבל מהתוצאות של השימוש בהם. אני הכרתי אותו ואת המוזיקה שלו שנים אחרי שכבר אהבתי את הלהקה-כשיצאה הקופסא שלו -"יהלום מטורף" וממנה הכרתי את הסיפור הזה ואת היוצר ואת מה שעשה אחרי הלהקה. כל השנים הייתה תקווה והמתנה סודית וגלויה ליום שהוא יחזור.שיצוץ מהחשכה ויצור מוזיקה שוב-עם הפלויד או לבדו. והיום-זה נגמר. היוצר הענק הזה נפטר והשאיר את כולנו עם חלומות גדולים ביד וחור ענק ממולא בכאב בלב. לא נשכח אותו והוא והמוזיקה שלו תמיד תחייה איתנו ותמיד נזכור את מי שבזכותו קיבלנו את הפלא הזה-הפינק פלויד. יהי זכרו ברוך. מליאור העצוב עד מאוד flowerboy69

אני לא מכירה כל כך את סיד

אף פעם לא קראתי את הסיפור עליו לעומקו אני מכירה את רק את העובדות השטחיות. אבל פינק פלויד היא להקה שאני מאוד אוהבת ומעריכה ותמיד היה לי חבל על שסיד דעך עם השנים לפני שבאמת מיצה את כל הכשרון שהיה לו. רק רציתי להדליק
מפורום קווין. אמנם הלהקות לא קשורות כל כך אבל כמעריצים שאיבדו את הסולן אנחנו מוסרים לכם את צערנו באיבוד שלכם.

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אני לא כותבת כאן. אבל אני קוראת פה המון. כל כך עצוב לשמוע. ]: כוסעמק. איך? איך?! איך לעזאזל אלוהים לקח לנו את אחד הטובים?!?!...עוד כשהוא היה צעיר... רק לאחרונה התחלתי להקשיב לשירים של הפלויד מהימים התראשונים. התמכרתי לקסם והתמימות של SEE EMILY PLAY. אני לא יודעת אם סיד כתב או שר, אבל אני מתארת לעצמי שזה הוא. כל כך שיר חמוד. תקלטו שרק בזכותו הפלויד יצרו דיסק כזה מקסים, ועוד כמה שירים בשאר האלבומים שה"סיפור" של סיד מרחף מעליהם... נוח על משכבך בשלום ]:

Shame in you

New member
אלוהים

אני בהלם. אני לא יכולה להגיד שהוא יחסר לי, כי לא שמעתי ממנו כלום, אבל זה עדיין הלם רציני. RIP

avki

New member
../images/Emo16.gif לאומן הגדול מכולם.

עצוב לי. האיש שבקבותיו השתנתה תפיסת החיים שלי מת. לראשון המורדים. לרוקיסט האמיתי. לראשון הליצנים העצובים. האיש ששינה יותר מהכל את הגישה שלי למוזיקה, לאהבה, לחופש, לעצב, ולחיים בכלל. בליבנו תמיד תזרח סיד. אין מילים בכלל לתאר את הבקע בלב שלי. כואב לי ואבן יסוד ענקית בחיים שלי נעלמה פתאום. אני לא יכול להתרכז כל כך, וגם לא כל כך לכתוב. אולי יותר מאוחר אני אכתוב משהו יותר מגובש ורציני. בינתיים רק כאב עמוק, אהבה וגעגועים אין סופיים.

hemmlin

New member
../images/Emo16.gif

אני לא כותב פה ואני גם לא מעריץ גדול של פינק פלויד, אבל ידעתי שיהיה שרשור לזכרו. מוזיקאי דגול וחשוב כ"כ... ודמות טראגית ביותר. אולי הוא ימצא עכשיו שלווה לפחות... Shine on you crazy diamond

IamAR

New member
אהבתי את הגישה

אף פעם לא נדע איך נראה העולם י"ע בארט אך מהסיפורים, והמקרים, סביר להניח, ואפילו להיות בטוחים, שהוא סבל, המון, ובאופן כלשהו, סבל מספיק, אולי זה צריך היה להתרחש, אולי זה לטובה בכל מקרה, בארט, לעולמים תזרח בליבינו, הילום משוגע

RoieL

New member
סיד תמיד היה שלו

גם כששמענו ממנו, וגם כשלא, הוא תמיד היה ילד קטןן ותמים בגוף אחר. הוא עזב אותנו עכשיו, ונשאר, כפי שגם היה לפני מותו, צעיר לנצח.

Shakty

New member
אין לי מילים משלי - אז הנה מילותיו של אודן

Funeral Blues Stop all the clocks, cut off the telephone, Prevent the dog from barking with a juicy bone, Silence the pianos and with muffled drum Bring out the coffin, let the mourners come. Let aeroplanes circle moaning overhead Scribbling on the sky the message He Is Dead, Put crepe bows round the white necks of the public doves, Let the traffic policemen wear black cotton gloves. He was my North, my South, my East and West, My working week and my Sunday rest, My noon, my midnight, my talk, my song; I thought that love would last for ever; I was wrong. The stars are not wanted now: put out every one; Pack up the moon and dismantle the sun; Pour away the ocean and sweep up the wood, For nothing now can ever come to any good. W. H. Auden​
היום בכיתי מול המחשב בעבודה, פשוט לא יכולתי לשלוט בזה - אחרי שקראתי את ה GUARDIAN היו לי צמרמורות בכל הגוף - ושנכנסתי לפה לקרא את התגובות - פשוט התחלתי לדמוע. אני כל כך עצוב שהמילים ריקות... עמיר

למעלה