נשים לעומת גברים

crisRobin

New member
מדבר בשם עצמי

כן, כך אני רואה, וזאת השקפת עולמי. תמיד מדבר בשם עצמי בלבד, ואם משום מה יצא לך לחשוב שאני מדבר גם בשמך, עמך הסליחה. כל דבר בחיינו הינו הכללות בקבוצות, גם הכוכבים. חלוקת המזלות בפני עצמה הינה הכללה עצומה. ומכיוון שאת סין עדיין לא גמרתי למפות מבחינת כל האנשים שבה החלתי לתת דרור למחשבותי ולחלק רק לשתי קבוצות לא שוות בגודלן. ל ד ע ת י (האישית בלבד מבלי לבטל את הכתוב מעלה), הגברים לרוב הינם פיזיים יותר מהנשים, מבחינים/מתאהבים בפרטים שונים מאשר נשים. לדעתי, דברים שונים גורמים גירוי אצל הגבר והאשה וגם התגובה הכימית והגופנית הינה שונה. כמובן שלכל קבוצה ישנה תת קבוצה ולכל כלל ישנו היוצא מין הכלל.

אבל אתה דיברת על משהו אחר

אבל אתה דיברת על משהו אחר, לא על מה שהזכרת עכשיו. ציטוט: 'בשורה התחתונה. נשים תמיד משתנות, גודלות, דינאמיות. גברים תמיד נשארים כמו שהיו.' חמוד, אתה דיברת על פוטנציאל של שנוי, לעומת מצבים של תקיעות. השווית יכולת התפתחות דינמית של נשים, מול תקיעות גברית, והפכת אותם לערכים קבועים במשוואה סטטית. אבל מבחינתי, פוטנציאל של התפתחות דינמית ולקיחת אחריות על חייך ומכאן גם שנוי, הוא אנושי, לא גברי או נשי. זה הכל. ולגבי השאר - מי יותר פיזי ולמה הוא נמשך - עזוב את החלוקה הראשונית הזו. היא לא מקדמת אותך. התבונן פנימה, בקוד הרגשי של כל אחד, המורכב בצורה אישית ספציפית ואותו - ללא קשר למין - אפשר לכוון למקומות אחרים, מרגע שהגעת למודעות מסויימת, ולקחת החלטה. לדעתי, כמובן..

ע פ ר ל ה

New member
בוא נכין רשימה

אני דורשת להבין: מה השוני הזה עליו אתה מדבר כריס? נשבעת לך יש לי לחץ במוח מהנושא הזה,אבל אני מתעקשת לדעת.מה מדליק אותי? מה מדליק אותך? (ומתיי אדלק כבר רבאק)

shemesh22

New member
רשימות

את יכולה להכין רשימות, קריטריונים, לעשות סינונים, מיונים לכתוב ספר שלם... ובסוף תפגשי ברגע הכי לא צפוי מישהו שלא יעמוד כמעט בשום קרטיריון שהצבת לעצמך, ומשהו בו יגרום לך להתאהב עד כלות נשמתך. רשימות תשאירי למכולת:) זו כמובן דעתי בלבד

ע פ ר ל ה

New member
יודעת מה בא לי באמת שמש?

בא לי על הקפיצה הקטנה הזו בבטן כשאפגוש מישהו במבט חטוף ומסוקרן. מבט שישאיר בי את הרצון לנבור ולהכיר את האיש.

shemesh22

New member
בנג'י:)

שחררי את החבל וקפצי... אמנם הולכת לכתוב קלישאה וסליחה מראש, אבל יודעת מנסיון שלי , רק שמצליחה להרפות ולא להתעסק במי מה למה ואיך... משהו טוב קורה לי ופתאום מרגישה את ההתהפכות המפורסמת. (פרפרים לבנים)

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo9.gif כבר אמרתי קודם

באחד השירשורים,שכואב לי הראש
האוקצור,מה שצריך לקרות קורה,ומה שלא אז לא. לא חושבת שיש מתכון מוכן מראש. משאירה לטבע לעשות את שלו. זו אני לטוב ולרע.

d a n i e l s 5

New member
צודקת....

כולם עסוקים ב"רשימות" מה נכון ומה לא, בכותרות , בפסוקים מכאן ומשם , רק שכולם שוכחים שבתאוריה הכל נראה יפה וטוב.......כשמגיעים למעשים יש רשימת משתנים שאליה גם צריך להתייחס. ואני בכלל יש לי רשימה... תנסי תדעי לא תנסי לא תדעי לעולם. שהרי אומרים שאין כמו בעל ניסיון .......-:) (עוד כותרת).

y o u r

New member
מה שאתה אומר

" מאחורי כל גבר מוצלח עומדת אישה מוצלחת יותר"
או שאתה אומר "אישה בונה אישה הורסת" או שסתם בא לך להחמיא לנו

r e d head

New member
זה דווקא היה גבר

שאמר לי לא מיזמן ועל חבר שלו ... שהוא כחומר ביד היוצר ואישה יכולה לעשות הכל מגבר ואני אמרתי שטויות כל אדם אחראי לעצמו, כל אדם משתנה רק אם הוא רוצה בגילי , אני מעדיפה לראות מה יש, ולהחליט אם מתאים לי או לא מה שהיה אפשר לחשוב בגיל 20 ומשהו כשהינו בתחילת הדרך, לא מתקיים היום, החיים זה מה שיש עכשיו. והקשר לגרושים ... אולי בגלל שהחיים משתנים בכלל והיום אחרת מפעם.

crisRobin

New member
כמה פעמים???

כמה פעמים כל אחת ואחת מכן חשבה לעצמה: "אני יכולה לעשות בו כרצוני"? "את זה אני לא ממש אוהבת אצלו, אני אשנה את זה"? "ווואיי, הוא מסיים הנדסה וניהול, הוא מתחיל לעבוד בתעשיה האוירית בשנה הבאה"? נשים ל ר ו ב מביטות מעט קדימה ורואות דברים שרוצות לראות בגבר וזה מפעיל אצלן בלוטות שלא קיימות אצל גברים (במקום זה קיבלנו רשתית שמונעת מאיתנו לראות אבק על רהיטים)

y o u r

New member
איזה בולשיט יש לך בראש

לשחק בצד השני זה אומר לשחק בבני אדם ולא פעם פגשתי גם גברים שרואים בצד השני חפץ או מכשיר לתפעול נו באמת בחיית כריס מה יש לך מנשים דוקא חמודות בחיי

mizi

New member
בדיוק היום נגמר הפוטנציאל -

שראיתי בגבר שיצאתי איתו מסכימה לגמרי זה ליווה אותי, בצורה כזו או אחרת, בכל מערכות היחסים שלי

למעלה