נשים לעומת גברים

vered 37

New member
הרצון

לשנות אחד את השני הוא כבר מתכון לכשלון מלכתחילה. ובעצם הרצון הזה לשנות אתה בעצם ..נוטל את החופש או החירות והאני עצמי של האיש /ה שלצידך.מסכימה איתך שזה הרסני.

שלגיה 13

New member
וואלה אתה צודק! ../images/Emo140.gif...

ולכן פרק ב' הוא בדרך כלל הרבה יותר מוצלח. הנשים רוצות גבר שאין צורך לדחוף אותו "למימוש הפוטנציאל", והגברים רוצים אישה בשלה שכבר עברה את השינויים וטוב לה עם עצמה. באמת נגעת בנקודה רלוונטית פה...כמו תמיד

שלגיה 13

New member
אם תקנה לי בית אשמח לעשות....

עוד מסיבה.... חוץ מזה אתה תמיד מוזמן! ואנחנו עדיין מחכים להזמנה לבית החדש...אפרופו מסיבות

crisRobin

New member
בלי להכיר

בלי להכיר את הסטטיסטיקה, משוכנע אני שאין מה להשוות בין פרדה בפרק א' לפרידה בפרק ב' כאשר מעורבים ילדים בסיפור

ד ו ל ה

New member
אין נשים וגברים, יש אנשים...

וכן, יש סיבה טובה יותר לדעתי לאחוז הגבוה של הגרושין אנחנו עסוקים פחות בהשרדות היום ומעניקים משקל יתר לאושר אישי ... וגם תוחלת החיים שעולה ועולה ועימה מספר שנות הנישואים לאותו בן זוג דולה (בעד לתת תאריך פג תוקף לכל נישואין לאחר 7 שנים. ירצו יחדשו, לא ירצו ימשיכו הלאה בנפרד...)

crisRobin

New member
עוצמה נשית

פעם שאלו אותי מה זאת עוצמה נשית? התמונה שקפצה לי לראש בצורה חזקה מאד הייתה "לידה" יצירת החיים. המשכנו לדבר ובסוף התחרטתי. העוצמה האמיתית אינה שייכת לא לאישה ולא לגבר אלא בחיבור בינייהם.

ד ו ל ה

New member
אוווווו, הצלחתי להוציא אותךמהבונקר

יש מה לדבר על הנחת כמות... מרבה נשים יזכה להנחה משמעותית או לחילופין מבצע של 1+1 חינם

t o t a l

New member
יש משהו שנקרא outing

אנחנו משתדלים לא לעשות outing בפורום. מה זה? זה לחשוף כבל עם ופורום מיידע אישי. מיידע שמצוי בידייך ושמקורו בידע אישי שלך (להבדיל ממידע שפורסם כאן). אם הייתי בבונקר או לא, זה את יודעת על סמך הקשר שהיה בינינו. את לא צריכה לחשוף את זה כאן.

ד ו ל ה

New member
../images/Emo12.gif

שום אאוטינג ושום נעליים כולה התכוונתי לכך שאתה כותב כאן מעט מאוד לאחרונה... (וזה דווקא מידע שמפורסם כאן) מתנצלת אם הובן אחרת דולה (
)

t o t a l

New member
אם כך, מתנצל

כותב מעט כי אין לי לרוב מה לומר. מבקר מעט כי.... משעמם.

שלי 9

New member
אבחנה מעניינת אם כי

קצת מוגבלת, גם גברים צומחים,לומדים, משתנים ,לא פחות מנשים ,אם כי בגדול ובהכללה נשים יותר מודעות לתהליכים האישיים שהן עוברות, גברים חווים את החוויות בהתהוותן ,נשים מוסיפות לחוויה הממשית גם את המימד המילולי שמעצים אותה וגורם לה להיות ברורה יותר,אפילו לעצמנו.. (אגב חוקרים בדקו ומצאו שהאזורים במוח האישה שאחראים על הצד הורבלי גדולים יותר בשטחם מאלו של הגברים, שטח גדול יותר = מיומנויות מפותחות יותר). לגבי ייחוס השינויים לשיעור הגירושים הגבוה ,אין ספק שיש קשר בין הדברים כי השינויים שאנחנו עוברים במרוצת השנים מביאים אותנו למקומות שונים,לעיתים אנחנו משנים תפיסות עולם,משתנים באישיותנו, ואז זה יכול לגרום ל"התנגשות" זוגית , אבל יש עוד המון גורמים שלא בהכרח קשורים לשינויים כאלו ואחרים שתורמים לאחוז הגירושין הגבוה.. אבל זה כבר לדיון אחר

crisRobin

New member
בחירת המלחמות

לאורך חיינו הזוגיים, ישנם מצבים לא מעטים אשר יוצרים קונפליקט. ישנם אנשים שמציינים כל דבר החולף לידם, ישנם אנשים שלא רואים את הילדים גדלים. כאשר התחתנו, הקונפליקטים היו פשוטים יותר. שני אנשים מעולמות שונים נפגשים ובונים עולם חדש... שלהם. היום, הקונפליקט הינו בין משפחות. שני אנשים נפגשים, כל אחד מעולם שונה, אשר גידל את ילדיו בצורה שונה, נפגשים. לחלקנו יותר קל להבין ולחלקנו יותר קשה לראות, אך כדי לאהוב צריך לחבק ולקבל (לפחות להבין) במידה שווה לא רק את התואם אלא גם את השוני.

seg sug

New member
ולא אחת נאמר

בי בזה אשר התאהבנו, בדברים שראינו אותם דברים לא רצינו- כשהמשכנו חיינו יחדיו אותם דברים שהיו לנו טובים הפכו עם הזמן לאבן נגף עוצרת האם גדלנו מאז ההתחלה- וודאי אישה צומחת, מתפתחת, מחפשת את הסדק דרכו עובר האור לשם היא תשאף לגדול לעיתים להתאים עצמה למצבים משתנים לדלג על מהמורות,לצמוח למעלה מתהומות. ויש כי הגברים לעיתים מחשבים ,כמה קל להשאר ילדים מצב נוח לעצמם , לא להמשיך ולגדול אך גם זאת קורה, ופתאום משתנה חושב, הוא ,הגבר- עכשיו במפנה, פתאום רוצה לגדול פתאום מרגיש עומד במקום ועכשיו מחפש, אולי משתנה אבל רק במקצת, למעשה מגיע לאותו מצב משנה רק במעט את חייו. אך סיבות יש רבות, כי לכולנו השתנויות, גם קטנות וגם גדולות, את דרכינו מפתלות.

magicwoman

New member
נשים גודלות,למה הכוונה?

אני דווקא התאכזבתי מאי היכולת לגדול בתוך המסגרת כי לא היתה תמיכה,ומשם עלה לי רעיון הגירושים מתוך התסכול

crisRobin

New member
אז מה לא ברור

את ניסית לגדול, הגבר רצה שתשאיר כביום ההתאהבות, את נשאר לפי רצונו, עלה תסכול, התגרשת. ברור לא?

למעלה