נשים לעומת גברים

seg sug

New member
../images/Emo13.gif חשבתי שתאהבי

אך עדיין ללא קשר, יש בעיני תועלת ואף רבה לנישואין בעיני- נישואין=זוגיות, דומים הם- הכל ענין המסמך. לא קל אבל בהחלט אפשרי.

יערית

New member
כל אחד

ואיך שהוא רוצה לראות את עצמו לאחר הגרושים,מסכימה שמוסד הגרושים אותי אישית לא מפחיד,"מפחיד" אותי יותר האנשים שמשתנים אחרי טקס "הבעלות".

maof

New member
seg sug ../images/Emo141.gif

כתבת יפה את דבריך
וכן אני מסכים איתך לפחות על חלק
רק דבר אחד ברגע שאחד מתחיל לראות את בנזוגו כמובן מאליו כפי הנראה זאת ההתחלה של הסוף.
מעוף

seg sug

New member
אתה יודע מה...

המובן מאליו הוא הכי בלתי מובן ברגע שמרגישים שנלקחים כמובן מאליו, זה עדיין לא אומר סוף זה אומר....קדימה להתעורר, לפקוח עיניים, לא להרדם לא לוותר , לא ליפול, לא לדלג- לעבור! פה בדיוק מונחת התשובה למי המוכן להתמיד, ולהתפתח בזוגיות להגיד לעצמך ולשני- בוא נעצור וננסה... ננסה לגדול- אבל ביחד!

y o u r

New member
יפים דברייך../images/Emo20.gif

אכן בזוגיות יש הרבה דברים שלעיתים עוברים לידנו ולא נוגעים בנו..מסכימה עם מעוף שהדרך להתחלה או לסוף בעיקרה לשים לב ולא לקחת את בן הזוג ואת מעשיו כמובנים מאלו. מזכיר לי שיחה דוקא מהשבועות האחרונים בה אמרנו פה אחד שבכלל זוגיות היא בחירה של להיות שם. וכשאתה בוחר להיות שם אתה באמת רוצה שישימו לב אליך ורוצה לשים לב למה שקורה ..ואפילו מוכן לרצות דברים שלא רצית עם אדם אחר כי אז לא ממש רצית באמת ..וכשרוצים משתדלים מתקנים מתחזקים מחזקים ומנצחים!

למעלה