נשים לעומת גברים

crisRobin

New member
נשים לעומת גברים

גברים מתאהבים בנשים העומדות מולם, נוצרים את הרגע, לא רוצים שהן ישתנו. נשים מתאהבות בפוטנציאל שהן רואות בגבר, יכולות לראות את היכולות שהוא עצמו לא רואה בו, דוחפות מאחוריו, מפצירות בו לגדול, להשתנות. בשורה התחתונה. נשים תמיד משתנות, גודלות, דינאמיות. גברים תמיד נשארים כמו שהיו. היש סיבה יותר טובה לאחוז כה גבוה של גירושים??

יערית

New member
יש בזה

משהו,אבל חושבת שאחוזי הגרושים הגדול לא בא בעיקבות שינויים, פשוט דברים שהיו נגמרו לשני הצדדים,מן הכרה במציאות חדשה.

יערית

New member
נו טוב

קראתי את עצמי וקלטתי ששינויים זה גם תהליך שיוצר סיום, הקווים כבר לא מקבילים.

בטח שלא בעקבות שינויים...

האחוזים הללו באים.. רק בעקבות הנישואין...

יערית

New member
../images/Emo13.gif

ניס(ש)ויים שווים עושים בנו לא?למה דרווין לא פיתח תורה על כך? מהרגע שנכנסים לניסויים ועד לרגע שיוצאים מהם

../images/Emo45.gif צודק בהחלט

זו אחת הסיבות כשהתחתנתי ידעתי שיש בו דברים שלא נראו לי אבל בליבי האמנתי שבכוחי לשנות הייתי סמוכה ובטוחה שהדברים הללו קטנים וחסרי חשיבות לימים הפכו הם לאוביי הראשונים לסיבה העיקרית בגללה בחרתי ללכת

מ צד שני

New member
הכוח לשנות..

זה בדיוק מה שגורם לנו..לגירושים..הנסיון שלנו ליצור דמות..שאנחונו רוצים..פה בדיוק הבעיה..

crisRobin

New member
האכזבה שבכישלון

אך כאשר אנו מבינים שאת הדמות מולנו ניתן לשנות אך לזמן קצר ובמחיר של מירמור מצד אחד ואכזבה מצד שני, ניתנת לנו האפשרות לשים את הדברים הקטנים בצד ולחיות את הדברים הגדולים. אהבה זה מדבק. או שהאדם שמולך יחבק אותך ויעריך את המחווה כאילו אין מחר, או שיברח ויתרחק כאילו את/ה נגועים במחלת הדבר

שלגיה 13

New member
גם אני מאמינה בנתינה ללא תנאי!

זה פשוט מדבק את הצד השני ויוצר סירקולציה זוגית של העברת אנרגיה אוהבת בין בני הזוג.

crisRobin

New member
התנאי

התנאי היחידי מבחינתי הינו שבן/ת זוג לפחות יקבל את הנתינה. לכן אני תמיד אומר שאני מחפש אדם שידע לקבל ולא רק לתת. תמיד נראה לי שלתת זה החלק הקל, לקבל את אהבת השני ואת הנתינה שלו, להעריך ולא לזלזל. שגיא בהרהורי קבלה ויהדות

אין נתינה אינסופית

הי שלגיה 13 צר לי לאכזב אותך אבל אין דבר כזה נתינה אינסופית בין גבר ואישה. זה קיים בין הורים לילדים.גבר אוהב נשים רעות לב היוצרות אצלו חרדת נטישה רק אז ובנוסף אם הואנמשך לאשה הוא מתאהב. יש את המשפט הידוע NO PAIN NO GAME ,תחשבי על כל הגברים המקסימים שהעניקו לך ללא תנאי ואיבדת בהם עניין ולעומתצ זאת הרעים שרצית לרצות אותם כל הזמן. זו המציאות. ממליצה לך לקרוא את הספר:"גברים אוהבים נשים שאוהבות את עצמם" שם מוסבר הכול. אשמח אם תעני לי פה או במייל שלי ronit4u$012.net.il ביי.

שלגיה 13

New member
יש אמת בדברייך...

אבל על פי נסיוני הייחודי העכשווי, זה עובד כפי שתארתי, וזה גם אותי תפס בהפתעה....

יעלילה1

New member
נכון. אם יש אהבה זה נורא חשוב

ולמרות שזה נשמע קצת דבילי מה שכתבתי, ביקורת ממישהו שאוהב ואוהבים, נשמעת לגמרי אחרת ומתקבלת לגמרי אחרת וחוץ מזה, זה הכי יפה כשאלה הם שניים שצומחים ומשתנים וגדלים ביחד. אבל מי אמרה, שכחתי שם הסופרת: סוס עובר את האוקיינוס ונשאר סוס. הבסיס או המהות נשארים אותו הדבר, גם אם אנחנו גדלים ומתפתחים

vered 37

New member
לא מדוייק

חושבת שהסוגייה הזו מאד מורכבת .אין שחור או לבן.העובדה שנשים גדלות, ומתפתחות לעומת גברים היא לא בהכרח עילה או סיבה לאחוז גבוה של גירושין. האמת שהנושא הזה מורכב מאד ונתון לדיון ארוך ואפילו פילוסופי. אישית.. אני חושבת שכפי שנשים מתפתחות ודינאמיות יש גם גברים כאלה, גברים לא בהכרח נשארים כמו שהיו.מכירה אישית נשים מאד לא דינאמיות ושלא התפתחו בפן האישי והגבר לעומתן מאד התפתח . אחוז כה גבוה של גירושין לדעתי נובע בעיקר מחוסר תקשורת בין בני הזוג ...חוסר יכולת לתת ולקבל אחד מהשני ..לכבד אחד את השני ..להיות צודקים ולא חכמים. וכמובן שכל מקרה לגופו.

ורד

המרכיב העיקרי שמחזיק תקשורת טובה הוא היכולת לקבל את האחר כפי שהוא לא לחנסות לשנות,לתקן ולעצב מחדש תבשיל שכבר "נשרף" ובכך לגרום לו לאטימות, קרירות ותקשורת גרועה. לא פעם קרה שבגלל נסיונות מרובים לתקן ואינספור הערות מרגיזות לגבי אופיו והבלטת תכונותיו הפחות מתאימות העיד הוא בעצמו שהן שגרמו לו לשתוק...לותר כדי לא לריב להתעלם וכל זאת משמעותם תקשורת לקויה

מ צד שני

New member
אתה יודע.. צחוק בלב..

כמה שזה פשוט..ככה אתה צודק..ובאמונה שלמה האמונה שלי..אומרת שאם היינו נוהגים פה כדבריך..החיים היו טובים יותר..

למעלה