נשים לעומת גברים

אולי לומדים להעריך את הקיים

כי לפעמים יש הרגשה שרוצים לקפוץ לכיתה אחרת ללמוד אחרת ללמוד מה שלא היספקנו עד היום. ולחפש תשובה רגע מה היפסדנו??? מאוחר מידי כן. לא. ואולי עדיף לי לנסות במקום אחר. ואולי עדיף לי עם השכנה זה לא ניגמר לעולם לעולם ובכול גיל אני חושב. וחברים מי שמחקה מעבר לפינה דומה לקודמת בשינויים של מנטליות וגישה. לכן אני חושב שעדיף לי לתפח את הקיים כמה שיותר להעניק לתת לפנק מכול הלבבבבבבבבב

ע פ ר ל ה

New member
תגיד

אני עם האנרגיות שלי נראית לך חסרת דרייב? חסרת חיים? אני יכולה לאכול פיל שלם בלי מלח
בתאבון לי!!!

crisRobin

New member
איומים

אחרי השירשור הקודם של 360 תגובות על אוכל, קיבלתי איומים לא לדבר על אוכל לפני 17.00 לכן בוחר בזכות השתיקה

crisRobin

New member
דרייב

לפי מה שראיתי, יש לך "דרייב" ורעב, זאת לא השאלה כלל וכלל, השאלה אילו חומות אנו בונים סביביינו ואילו מסרים אנו שולחים לאחר. זה ה"דרייב" האמיתי ולא האנרגיות הכלליות

מיKה

New member
תירוצים

תמיד הם טובים כשלא רוצים להסתכל פנימה ולהתמודד עם האמת.

crisRobin

New member
לא ממש מובן

התירוצים טובים אם לא רוצים להסתכל על האמת? או הגברים טובים רק בתירוצים? משום מה נראה לי שהתשובה שתבוא תהיה "גם"

מיKה

New member
גירושים בשבילי

מתפרשים ככישלון אישי. יודעת שהכל מתחיל ונגמר בכך שהבחירה שלי היתה לא נכונה. אז לעסוק בסטטיסטיקות על גברים ונשים במקום להתרכז בהיכן טעיתי אני זה להסתובב מסביב ולתרץ לעצמי תירוצים במקום להתמודד עם האמת שוואלה יש לי עוד הרבה מה ללמוד על איך לעשות לעצמי טוב בחיים האלו.

crisRobin

New member
מסכים

לא מעוניין בסטטיסטיקות וגם לא בנשים (לא, לא ממש יוצא מהארון), מעוניין באשה, אחת, זאת שתגרום לי לחייך, שתגרום לי לטבוע בעינייה, זאת שתהיה מספיק חזקה לשמור על עצמה בתוך הזוגיות, שתעמיד את ילדיה לפני אך תחפש ותעזור לי למצוא מקום בפזאל של אלפי החלקים, שתגרום לי לחייך כבר אמרתי???

מיKה

New member
קצת סטינו

ובכל זאת עונה לך. אולי ברגע שתחליט שאתה לא מעמיד תנאים למציאת זו שתתאים. אולי ברגע שתחליט מה הוא זה שאתה רוצה לגרום לה, במקום מה שהיא אמורה לגרום לך. אולי אז, יהיה זה הזמן היותר נכון בשבילך "לצאת מהארון".

crisRobin

New member
סליחה???

אם לא אני אחליט מה טוב בשבילי, אז מי כן? ברור שאני שואף למצוא מישהי שתוכל לתת לי את הדברים שאני זקוק ומעוניין להם. אני יכול לתת רק את עצמי ולא מעוניין לשנות או להשתנות (לגדול ביחד זה כבר שירשור אחר). את האשה שתהיה איתי אני יכול לבחור, את עצמי בחרו בשבילי. כנראה שממש ממש לא הבנתי מה כתבת אחרת זה פשוט לא מסתדר לי

מיKה

New member
ככה זה בכתובים

כל אחד מפליג עם המחשבות שלו למקום אחר ומניח את זה על תחושות שמתאימות לו. מבינה לגמרי מה שאתה כותב. ומבינה את המקום שלך. כשכותבת לך בחזרה רק מנסה דרך שם להבין את עצמי טוב יותר. היום, כשאני חושבת על זוגיות חדשה אני חושבת על איך אני רוצה להיות בה. לא איך אני רוצה שהוא יהיה בה. מה אני רוצה להעניק ולתת. לא מה אני רוצה שיעניקו לי. למה אני זקוקה אני כבר יודעת. מה אני יכולה לתת וכמה זה כבר סיפור אחר. וכנראה שעדיין אנחנו בשני מקומות שונים במחשבה.

crisRobin

New member
כנראה

הדרך בא אני רואה את הזוגיות שאליה אני שואף להכנס הינה תלויה בראש ובראשונה בי. את עצמי שמתי כבר יותר מדי פעמים במושב של ליד הנהג בזוגיות. עם עצמי אני "תקוע" הדבר ה י ח י ד י שבו אני יכול לשלוט הינו מי תהיה בת זוגתי ומה אני רוצה לקבל מהחיבור ביניינו. את באמת ובתמים חושבת שאת יכולה לשלוט במה שאת נותנת? האם את מסוגלת לתת רק חצי את ולצפות שזה יצליח. או לחילופין לתת את וחצי ולא לחזות בשחיקתך ההולכת וגובר עד למצב שאת מתחילה לעשות חשבונות מה את נותנת לעומת הבן זוג?

נחזור לימים כתיקונם

ימים בהם אני חולקת עלייך... ;) מלבד העובדה שיש מליון סיבות נוספות לגירושין מלבד כישלון, לחשוב שטעית בבחירה? יודעת שיש כאלה שידעו ביום הנישואים שלהם שזו טעות, אבל יש מי שהיה בטוח שזה יהיה לעד. לא יודעת מה המקרה אצלך, אבל... אז כשהתחתנו, היינו מכלול אחד, מכלול אשר עבורו בן הזוג היה הכי מתאים שבעולם. השנים החוויות והחיים שינו אותנו, כול אחד במקומו הוא, והביא אותנו להיות אנשים שכבר לא מתאימים האחד לשני. אין סיכוי בעולם, שבהתחלה נדע איך ישנו אותנו החיים.

מיKה

New member
אין סיכוי שבעולם

עבור אחד...אבל עבור האחר מאמינה ועוד איך שאם רק היה בו הרצון להביט עוד קצת פנימה. אם רק היתה היתה בו המודעות להבין שהבחירה אותה בחר מגיעה מכל המקומות הכי לא נכונים עבורו. אם רק היה אוהב את עצמו קצת יותר...לא היה עושה את הצעד הזה בסופו של דבר. כתבתי שם למעלה, לפחות במקרה שלי. ולפחות מנקודת הראות שלי היום. הטעות העיקרית שלי היתה בבחירה. ידעתי בתוך תוכי שאנחנו שונים מקצה לקצה. וידעתי שהוא לא היה אהבת חיי. ועדיין זו הבחירה שבחרתי. ועל כך משלמת היום. ואין זה אומר שהבחירה הבאה תהיה מושלמת אבל חושבת שישנן נקודות בסיסיות של אופי שמתאימות לאחד יותר ולשני פחות. מה שבמקרה שלנו היה חסר.

לא גברים או נשים, אלא אנשים

הנשים משתנות וגברים נשארים מאחור.. אוף, שוב ההכללות הגורפות האלה? הכרתי גברים דינמיים להפליא ונשים שנשארו מאחור, וגם נשים דינמיות וגברים תקועים. לא ענין של מין, אלא של אופי ומבנה אישיותי, ובעיקר עבודה על עצמך ועל המטרות שלך, מודעות רבה יותר, והחלטה לשנות ולעומק. ההכללות האלה, כמו גם הצורך לבנות כאלה שוב ושוב, לא מקדם. עדיף לדבר בשם עצמך על המערכת שלך, ולא להרגיש בטחון עם רוב גורף של בני המין שלך. יש גם אחרים, תאמין לי. ולגבי הסיבות לגירושין-הן רבות כמספר האנשים שנמצאים במערכת הזו. נראה לי שהעיקרית שבהן היא שהמערכת הזו כבר פשוט אינה מתאימה יותר כפי שהיא לצרכים המודרניים של היום, והשניה-הפער העצום בין הציפיות של אלה שנכנסים אליה לא מוכנים, לבין מה שפוגשים שם בפנים. לאלה גם לאלה איש לא מכין אותנו באמת, וחבל.

shemesh22

New member
כל מילה כוכב:)

"זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים מה כולם מחפשים את האושר מקווים..." משינה

ע פ ר ל ה

New member
ידידי איש הכוכבים

מערכת יחסים כידוע לכולנו,מורכבת כל כך,אפשר לפרוט אותה לאלפי פרוטות. אדבר בשם עצמי,אני מודעת לטעויות שיצרתי ולכדור שלג שהלך וגדל בעקבות הזנחה,חוסר טיפול. מה עכשיו? מישהו מסוגל "להכין אותי" לסיבוב הבא? מסופקתני איש... בתיכון,כשהייתי אצנית למרחקים ארוכים,המאמן שלי "הכין אותי" ודרש ממני להתאמץ כדי להצליח. אבל בנושא אהבה וזוגיות? מודה שאני בור ועם הארץ. מה שבטוח,אני באמת משתדלת בדרכי האותנטית והלא פוזאית,לגעת באושר.

למעלה