מתוסכל תעזרו לי

fliperit

New member
אני מתחילה להתבייש

שאת שייכת למחנה הווסטרנים. רסני את עצמך.

../images/Emo42.gifחח למה מי את בכלל?!

אמא שלי? גם את לא בדיוק ה"גאווה" של "המחנה" (חח ירדנו לכיתה ג?) רסני את האגו שלך

ניצקוש

New member
את גם יכולה לקבוע עובדות

כי את פשוט כל כך מכירה אותי ואת החוש הומור שלי אז את יכולה לקבוע. נו מה

ניצקוש

New member
את גם רוצה ללמד אותי מה טוב לסוס

שלי ומה לא?! אני מכירה את הסוס שלי כמו את כף ידי ויודעת מה הוא אוהב מה נוח לו ומה מתאים לו אז תודה אני לא צריכה יעוץ ולאמירתך הוא חייב מנוף לטיולים, אלא עם כן בא לך להשתגע ממנו.

../images/Emo42.gifאז בבקשה ממך, האירי את עיני

ותסבירי לי למה הוא צריך מנוף, למה מנוף משמש ואיך הוא פועל? אה ורואים לפי התמונות שהוא לא יודע לקבל אותו ולא עובד איתו בגרוש כמו שהוא צריך

פששש.לא ידעתי שהלוחשת לסוסים

נמצאת בפורום שלנו.....כבוד גדול...... היא "יודעת" שהסוס שלה נהנה שהיא רוכבת עליו בלי אוכף ומרכזת את כל המשקל שלה במקום אחד על עמוד השדרה...ושמה לו מתג מנוף סתם (בטח כי אין לה מתג רגיל)

אוייש נו באמת..

אתה לא מכיר את הסוס, ולא את הבנאדם..אז אולי לא לכתוב סתם שטויות? תעשה לי טובה..היא מכירה את הסוס שלה והיא יודעת בדיוק מה טוב לו..ואם המנוף הזה לא היה באמת טוב לו כי הייתה מביאה לו מתג רגיל אז אולי דיי לכתוב שטויות בלי לדעת בכלל על מה ומי אתה מדבר!?!

היא לא יכולה לדבר עם הסוס ולדעת

מה טוב לא, היא מניחה שהוא נהנה...ואולי הוא כן... אבל רכיבה בלי אוכף מזיקה לסוס...אפילו אם הוא הכי נהנה בעולם, כי אין לו רצועת בטן ואוכף... אבל אפילו אם הרוכב שוקל 20 קילו...המשקל מתרכז במקום אחד...ולא רק זה, הוא מרוכז על עמוד השדרה של הסוס... שרוכבים עם אוכף המשקל מתפזר וגם אין משקל על עמוד השדרה, שם יש חור כזה....נו אתם יודעים על מה אני מדבר...

אתה צודק בזה שזה לא טוב לסוס..

אבל יש דרך להגיד את זה..ולא לזלזל במה שהיא אומרת.

ניצקוש

New member
יש לי שאלה..

אתה יודע את רמת הקשר שלי ושל הסוס שלי?! אני מגיעה עם הסוסים שלי לקשר חזק עד כדי כך שאני מכירה אותו טוב, ומה הוא אוהב, זה הרבה יותר חשוב לי מכל רמה של רכיבה עכשיו, הוא סוס טיולים ככה שאני לא צריכה יותר מדי לדעת על המתג מנוף אבל תסמוך עלי שכל עוד זה על הפה שלו יש לכך סיבה מוצדקת. ואנחנו רוכבים בכמות סבירה בלי אוכף, וממש לא עוברים את הקו שזה כבר מתחיל להזיק. אנחנו יוצאים יותר בקטע של להנות וככה גם הסוס שלי בריגע שהוא לא נהנה אני מרגישה את זה ישר, וברגע שהוא נהנה אני נהנת איתו יחד. מבחינתי זה הקטע הכי חשוב ברכיבה זה ההנאה.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifזה בקטע...

שהוא לא מרגיש הרבה יותר קליל.. זה אנחנו שמרגישים... זה גם לא נוח לו וגם לא בריא לו לגב.. אם את באמת רוצה לרכב בלי אוכף וזה אז למה שלא תקניי אוכפית..? כמו שאמרתי זה לא כה הבדל אבל בהחלט עדיף.. תראי אני יודעת כמה זה כיף ולפעמים שאני יוצאת עם ליברטי רק לאיזה רכיבה קטנה עד שאני מגיעה למגרת כדי לשחרר אותה שם (רכיבה של כ רבע שעה) אז אני יוצאת בלי אוכף, אני שמה אוכפית ומנסה לשבת כמה שיותר פרוס עליה עד שמגיעים ואני משחררת אותה במגרש ענק כזה... אבל מה שבטוח שגאלופים אני לא דופקת איתה בלי אוכף.. זה מ-מ-ש הגזמה כבר..

ניצקוש

New member
אני עדיין בדעה שלי

ואתם לא יכולים להגיד לי מה הסוס שלי מרגיש עם אני מרגישה אותו ואני לא דופקת אותו, אנחנו פשוט נהנים ואין לי למה לחזור שוב על מה שאמרתי.

למעלה