מתוסכל תעזרו לי

lions queen

New member
../images/Emo23.gifסבבה.. ../images/Emo13.gif

ניצקוש אני ממש לא באתי לריב איתך בגלל זה, כל אחד בדעתו הוא

ה צ י ף

New member
איזה סוס יפה השחור שאת רוכבת אליו

איזה יפה ניצקוש הוא שלך או היה שלך? איזה גזע הוא? תשלחי לי תמונות שלו באיסי

ה צ י ף

New member
אני לא מקלל סתם אני מקלל שמקללים או

את חושבת שכיף לי לקלל ככה? אתם מקלילים בקטנה אז אני רושם הרבה קללות אז כמו שאמרתי למעלה אני ינסה להפסיק וגם אתם תנסו להיות קצת יותר נחמדים כבר אמרו לי ערס ולא הגבתי שזה כבר היתקדמות אז מה אתם ואמרים פותחים דף חדש? כולם אבל כולם מרגיעים גם אני מין הסתם

fliperit

New member
לא הגבת?????

אתה עושה צחוק????? כולם לא תריכים להרגיע, כי כולם רגועים....אתה צריך להרגיע..ומהר כי החום שלך גורם לעומס חום כבד בכל אזורי הארץ.

fliperit

New member
לא כי היא השתפנה....

כי אתה "נתת בראש"....היא השתמשה בראש.... פחחח טמבל.

stary1

New member
../images/Emo55.gifזו לא הסיבה..

ברור שהאוכפים נמדדו על הסוסים לפני הקניה..אנחנו לא טיפשים שנקנה ציוד שלא מתאים לסוסים..חח

stary1

New member
../images/Emo55.gifאני מבינה אותך../images/Emo11.gif

ואני אחזור שוב...המסעית הגיעה עם הציוד..והציוד נמדד על גבי הסוסים...אם הוא לא היה מתאים לגב שלהם לא היינו קונים אותו

Princess Miyu

New member
אם פתילים של פצצות היו כמו של הציף

הפצצות היו מתפוצצות בידיים של החיילים

RtOoNmY

New member
בחווה ב

חגור, הכי נהנית! וגם רואים שהתלהבת אז לך\לכי על זה! :)

ה צ י ף

New member
כנסו כולם

טוב לי אין כוח לריב איתכם יותר זה ממש מפגר.. אתם לא רוצים להאמין לי שאני לא חאפר ואני אוהב סוסים אל תאמינו אני יודע שאני אוהב סוסים ואני יתן תנשמה שלי להם וזה הדבר היחיד שחשוב לי..תרצו תאמינו, לא תרצו אל תאמינו.. פשוט רדו מזה

אני בעד חגור

אם אתה נהנה וזאת חווה יפה ומטופחת אז מה רע? ואגב תאמת כרגע הצ'יף רק שאלת שאלה ואת התחלתם לרדת עליו..אני לא מצדיקה את הקללות והכל..ממש לא! אבל אתם יודעים שיש לו פיוז קצר אז אם הוא לא מתחיל עזבו אותו שיחתוב מה שהוא רוצה חוץ מזה שפעם ב בלי אוכף זה באמת לא חאפר..זה סתם כיף. אז עזבו אותו, אם הוא חאפר שיחיה עם זה.. בכל אופן ציף,זו לא סיבה לקלל!

למעלה