מתוסכל תעזרו לי

../images/Emo42.gifמה שאת קוראת...

אה ואיזה הודעה בדיוק מראה על האינטיליגנציה שלך?! מתי פעם אחרונה אמרת משהו שבאמת יש לו משמעות? ואם באמת היית חכמה, היית יודעת לנקד (!!!!!!!!!!) *שמחה לדעת שאת גם שואלת וגם עונה לעצמך..סחתיין*

ניצקוש

New member
הודעות?! את באמת חושבת שמשם תלמדי

להכיר בנאדם? שאני לא אתחיל להכנס לפילוספיות.. אבל היית מתה.

../images/Emo42.gifכן...זה מה שאני אוהבת בויכוח

הזה- הוא כל כך עמוקקקק
אולי תגיעי כבר לעניין וזהו?! אגב "שאני לא אתחיל.." מה זה איום?

ניצקוש

New member
תהיה עמוקה בבקשה במקומות אחרים

אפשר גם להיות עמוקים בדיון במקום להגיע למן רמה נמוכה כזאת בפורום עם את ממש רוצה תעשי את זה באייסיקיו אולי פשוט צריכים להפסיק להגיב לך וככה זה לא יספק אותך כל כך, וככה זה ישתחרר וזה ממש לא איום.. אני פשוט לא כמוך

אז בואו ותפסיקו את הדיון העמוק הזה

עכשיו. גם ככה ימחקו את השטויות האלה עוד מעט..

ניצקוש

New member
וואי ואת יודעת..../images/Emo70.gif

שסוף סוף יש פה דיונים איך את זאת שתמיד מצליחה להפוך כל דיון מתורבת לריב מפגר שאת תמיד יוצאת ממנו מפגרת שבכלל לא מבינה מה שהיא אומרת תוקעת שיעורים שלך וקובעת אותם כעובדות שמעי כשתתחילי להבין מה את רוצה מחייך ותתבגרי אז תוכלי להגיד לאנשים עד אז אני מציעה לך לוותר ובכל אופן רק בשביל הכבוד שלך.

../images/Emo42.gif"תוקעת שיעורים שלך"

עברית קשה שפה? לא מותק, את המטומטמת פה...את זאת שלא נתת הסבר אחד ואת זאת שממציאה שטויות. אני יודעת טוב מאוד מתי משתמשים במנוף, למה הוא משמש ועל מי שמים אותו...ולא בצורה שאת שמה אותו פחחח חח אם עוד לא הבנת, אני לא מוותרת ולא אוותר בחיים במיוחד לא לאנשים כמוך אגב מה בדיוק מתורבת? ראית את השירשור? (את כולו) כבר סיכמנו שאת יודעת לקרוא בשקל...("מה? אני לא רואה הבדל" גאד..לא צריך להיות גאון כדי לראות) ואם יש לך בעיה עם ה"ריב" הזה את מוזמנת לשתוק. ולא יזיק לך לקחת את העצה שלך...תתבגרי! צאי כבר מהבועה המסריחה שלך!

נויקההה

New member
ילדה מפגרת או מה שלא תיהי!!!

אין לך מושג על הסוס הזה! אין לך מושג איך הוא מתנהג! אז אם מישהו צריך לשתוק פה זאת את אוקיי?

../images/Emo42.gifברחתי? אני עדיין פה...

יש לי הרבה מה להגיד עלייך את בטוחה שאת רוצה שאני אגיד את זה פה? חבל, זה לא יהיה נעים...

גם אותה את לא מכירה,

אז אולי דיי להגיד את השטויות האלה!? זה כל כך לא במקום..

../images/Emo42.gifגם היא לא מכירה אותי!

אז אולי שהיא תפסיק לזיין תשכל עלי?? *לא שזה מפריע לי כי היא יכולה לקפוץ לי*

חחחחח

את לא מכירה את הבן אדם בגרוש. אז מאיפה את מביאה את כל זה!? את כולה רואה את ההודעות שלה בפורום, מאיפה את שופטת אותה ככה? אין לך זכות להגיד את כל השטויות האלה..כי את לא מכירה אותה, וכל הדברים שאת כותבת פה כל כך לא נכונים.

../images/Emo42.gifשחכתי שלכן יש איזה חוש

שישי שגורם לכן לשפוט אותי כשאתן בקושי יודעות איך קוראים לי... וואלה טוב שנזכרתי

אף אחד לא שפט -אותך-,

שפטתי בדיוק את מה שכתבת על ניצן, כי מה לעשות ששום דבר ממה שכתבת שם עליה לא מאפיין אותה..אז חבל שסתם כתבת את זה.

למעלה