מתוסכל תעזרו לי

ה צ י ף

New member
מתוסכל תעזרו לי

תקשיבו אני מתוסכל יש 4 חוות ואני לא יודע במי לבחור החווה הראשונה זה הקקטוס שבא כיף לי בטיולים חבל על הזמן אבל אין מה לעשות בחווה זה רק לבוא לעשות טיול וללכת החווה השניה זהחוות פולג היתי שם פעם אחת ונתנו לי לרכב אך שבא לי כי באתי עם פרוטקציות ונהנתי חבל על הזמן רכבתי אך שאנ ירוצה בלי אוכף וזה.. ובאתי לשם עוד פעם וראיתי שיש שם מא ילדים זבל עם אתם מבינים למה אני מיתכוון כאילו כל מיני חאפרים למינהם.. החווה השלישית האי חוות חווצלת השרון ששם עשיתי טיול והיה נחמד אבל הסוסים אל בשבילי הם רגועים כאלה וזה... החווה הרביעית זאת החווה בחגור החליפו עכשיו בעלים והיתי שם ביום שבת לא רכבתי אבל ראיתי תחווה וקידמו אותה חבל על הזמןןןןןןןןןןןןן ועשו שם גם פארק מים חמוד כזה וישר היתחברתי עם כולם וזה וזה גם הכי קרוב לי אז מה אתם אומרים באיזה חווה לבחור?

lions queen

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רכבתי אך שאנ ירוצה בלי אוכף וזה.. ובאתי לשם עוד פעם וראיתי שיש שם מא ילדים זבל עם אתם מבינים למה אני מיתכוון כאילו כל מיני חאפרים למינהם.. חחח סליחה זה פשוט קרע אותי..

MorH

New member
חח דוגרי ../images/Emo45.gif../images/Emo174.gif ../images/Emo6.gif...

stary1

New member
../images/Emo55.gifטחח..כן

זה הדבר הראשון שבלט לי לעינים כשקראתי

ה צ י ף

New member
מה זה קשור לרכב בלי אוכף לחאפרים?

זה כיף לרכב לפעמים בלי אוכף בלי שום קשר מה אתם רוצים? למה אתם אף פעם לא רכתם בלי אוכף? בטח שרכבתם בלי אוכף כולם רוכבים בלי אוכף מתישהו כי זה כיף.. זה לא קשור ללהיות חאפר

lions queen

New member
../images/Emo23.gifשאני אתחיל לחפש את ההודעות

"פתיחות" שלך.? צא מהארון, אתה חאפר.

ה צ י ף

New member
אבא שלך חאפר יא כלבה

אני יכול לסים איתך ועם כל הפורום כסף שאני אוהב סוסים ויכול לתת תחיים שלי יותר ממך את עם כל השוטים שלך וכל השאר הפורום והדורבנות זה אהבה לסוסים מכניסים לו תרגליים מתחת לחתח אני יודע מה אתם עושים מותחים לו לרגלים מקפיצים אותו מעל קורות זה בריא לסוס את חושבת? או שאתם הווסטרנים עושים איתו סליידים על כל התחת הורסים תסוסים ואתם חושבים ש שעה של קנטרים וקפיצות יותר קל מ פתיחה פה פתיחה שם? לכו לישון יא מעפנים שהיה אסור לי להיתקרב לכיוון של החווה בכלל לסוסים הלכתי ודאגתי לסוסים וזה היה יכול לעשות לי דברים לא טובים בכלל אז אני סם כסף שאתם לא היתם חושבים בכלל בכיוון של ללכת לחווה אז סתמו תפה שלכם כולכם אין לכם מה להגיד חוץ מ חאפר חאפר שאני בכלל לא חאפר אני אוהב סוסים יותר מכולם ומוכן לתת תנשמה שלי לסוסים

../images/Emo42.gifהייתי מגיבה על זה

אבל גם ככה מאוחר ואין לי כוח להתאמץ בשבילך ובמילא בבוקר זה ימחק...כמו כל דבר פה

Princess Miyu

New member
אני עדיין לא רכבתי בלי אוכף ../images/Emo10.gif

אני מתה לנסות
זה צריך להיות מדהים להרגיש כל תנועה ותנועה של הסוס, זה הרבה יותר טוב לדעתי מאשר לרכב עם אוכף ככה אתה יכול לדעת יותר טוב מה הסוס הולך לעשות ולהימנע יותר מנפילות מיותרות

למעלה