מתוסכל תעזרו לי

lions queen

New member
../images/Emo23.gifכן תראי..

את יכולה לדמיין את זה כמוגוש עם פתח צר שמתיישב לו על הגב, זה כמו חץ שהוא נאלץ להתמודד איתו רק על אזור אחד (לא נעים בכלל) לעומת זאת אוכף יושב לו על כל הגב ומחלק את המשקל לכל האזורים הנכונים..

horse girl1

New member
../images/Emo45.gifרק..../images/Emo79.gif

את התיאור של ה-"כמוגוש עם פתח צר שמתיישב לו על הגב" תנסי להחליף במשהו אחר

ה צ י ף

New member
אפילו מומחה אמר שמידי פעם טוב

לרכב בלי אוכף אז אל תשחקי אותה מבינה אולי בסוסי נדנדה את מבינה

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאשמח אם תביא את המומחה לכאן..

שיסביר לי למה זה טוב.. זה באמת נשמע הגיוני שמושיבים לך נעץ על הגב ואומרים שזה בריא.. תקשיב מותק אתה רוצה להיות חאפר בריא, לך תהיה, אבל אל תלמד את השטויות האלה כאן בפורום שלא יקחו אותך רציני לרגע...

ה צ י ף

New member
הסבר

זה טוב מידי פעם לרכב בלי אוכף זה שינוי לסוס לפעמים לא יותר מידי כמובן וגם טוב לשיווי משקל של הרוכב לא אמרתי שלרכב כל הזמן בלי אוכף מידי פעם זה כיף וזה טוב.. וסטאר הזאת רוכבת גם בלי אוכף זה אומר שהי חאפרית? לא אז למה קבעת שאני חאפר?אני גם שוקל מעט מאד אני תת משקל אז פתאום היא לא חאפרית? למה כי היא חברה שלך?

lions queen

New member
../images/Emo23.gifזה לא טוב לסוס לרכב בלי אוכף

זה אולי טוב לשיווי משקל של הרוכב אבל אם אתה רוצה לרכב בשביל לשפר שיווי משקל יש לך אופציה להוציא ארכובות, או לרכב עם אוכפית שזה גם לא הכי משהו אבל עדיף.. שחפית חברה שלי אומנם, אבל אני פשוט מכירה אותה והיא לא חאפרית, היא לא רוכבת רק בשביל ה"פתיחות" (ואל תגיד לי שלא בשביל זה אתה רוכב כי אתה תמיד אומר שכן) והיא גם רוכבת בחווה מסודרת עם סטאר הערבושי הקטן שלה קפיצות והכל עם אוכף.. לפעמים הי רוכבת בלי אוכף, אבל כמו שהיא אמרה, זה ממשמוזר אבל הסוסים שלה באמת מעדיפים בלי, חוץ מזה שכמו שאמרתי היא כל כך קטנה ורזה שזה באמת לא אמור לפגוע בהם.. חח
ומה אתה כל כך נעלב..? וואו.. אז מישהו קרא לך חאפר.. חחח סו וואט..? יש לך מושג כמה פעמים קיללו אותי בפורומים (כן, אני לפעמים קצת דורשת את זה
חח) לא אכפת לי, זה אנשים שלא מכירים אותי.. ואם אתה באמת לא חאפר אז זה בכלל לא צריך להפריע לך..

ה צ י ף

New member
למה נראה לך שאני רוכב רק

בישביל הפתיחות???????????????????????????????????????????? יש כולה שתי פתיחות וגם פעם אחת שרכבתי אמרו לי בוא לפתיחה וזה אמרתי שאני לא רוצה כי הסוס היה עייף מכל השבוע אז ויתרתי על זה ותאמיני לי שתכירי אותי גם תביני שאני לא חאפר ואני בעצם יתן תנשמה שלי לסוסים וגם אני רוכב בחווה מסודרת אז מה? ובגלל שהיא עושה קפיצות אז היא לא חאפרית? וגם היא מספרת שהיא יוצאת לטיולים היא עושה גלופים עם סטאר שלה וזה אז מה? מדי פעם זה טוב וזה לא אמור אבל זה פוגע כל רכיבה בלי אוכף ועו פעם עם רכיבה בלי אוכף שאתה משקל נוצה לא פוגעת אז גם אני לא אני תת משקל אז אני לא פוגע... ועוד פעם אני יגיד אני לא רוכב בשביל הפתיחות מה יש לכם מכל רוכב טיולים עשיתם חאפר

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחחח ממש לא קשור..

גם אני רוכבת לפעמים טיולים אין קשר, טילים זה ממש טוב לדעתי לכל רוכב... זה בכללי, כל ההודעות שלך, זה הרושם שאתה עושה.. רציני.. לא יודעת להסביר לך, אולי אם תקרא את כל ההודעות שלך מההתחלה, וכל הקללות, תבין למה כולם חושבים ככה..

ה צ י ף

New member
אני לא ערס פשוט יש לי פיוז קצר ואני

יסביר לך למה אני גם מקלל ככה וזה כי לא נראה לי שמישהו שלא מכיר אותי ידבר אליי ככה ואני לא רוצה לקלל אותך ולא אף אחד אבל אתם סתם מעלים לי תעצבים ואני לא רוצה שזה יקרה ובגללזה אתם מקבלים רושם לא טוב ממני אז בואו נרגיע גם אני וגם אתם ונכיר אחד את השני יותר טוב מאשר לריב ולקבל רושם לא נכון על כל אחד

fliperit

New member
אתה ערס.

ואם לא תלמד לשלוט בעצבים שלך יזקו אותך לא רק מהפורומים אלא מכל מסגרת אחרת.

stary1

New member
../images/Emo55.gifצודקת..אבל מה מוזר..

שהסוסים שלי למשל..מעדיפים מסיבה לא מובנת שאני רוכבת עליהם בלי אוכף..איך אפשר להבין את זה?

stary1

New member
../images/Emo55.gifממש לא..

על סיסי הייתי רוכבת בעיקר עם אוכף...אבל פה ושם כשהייתי עולה עליה בלי..היא אהבה את זה הרבה יותר..כנ"ל לגבי ננסי..רק שעליה אני בקושי רוכבת עם אוכף כי היא פשוט לא אוהבת אוכפים..טחחח

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאולי..

כי את כל כך פיצקולה ורזה שהם פשוט לא מרגישים אותך עליהם.!

stary1

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

could it be?

ה צ י ף

New member
את רואה כולם אומרים שהם רוכבים בלי

אוכף לפעמים אז קיבלת זין יצאת מעפנה אין לך מה להגיב יותר ולהיא מלמעלה אולי עד עכשיו אף אחד לא פתח פה על הכלבה אבל תמיד יש פעם שניה(מפורום סוסים גם קיבלת בראש)

stary1

New member
../images/Emo55.gifמה??

תשמע..לרכב בלי אוכף זה לא בריא לגב של הסוס..לא משנה כמה זה כיף לנו(יש כאלו שלא סובלים את זה)..זה לא אומר שזה נוח לסוס.. אני לא יודעת..אולי זה באמת בגלל שאני קלה אז לא כלכך שינה לסוסה שלי אם אני עם או בלי אוכף..אבל אני יודעת שאם בנאדם כבד היה עולה עליה בלי..הוא יכל לדפוק לה את הגב לכל החיים..

למעלה