מתוסכל תעזרו לי

ה צ י ף

New member
אני יודע בגלל זה אני לא רוכב הרבה ב

בלי אוכף אני רוכב 3 שנים ורכבתי רק שלוש פעמים בלי אוכף זה נקרא חאפר? ואני גם כמעת לא שוקל הסוס לא הרגיש אותי בכלל אני יודע שרכיבה ממושכת של רכיבה בלי אוכף הורסת תגב של הסוס ורכיבה של מישהו רכב בואי נגיד ככה גם תזיק לסוס

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאני קיבלתי בראש...?

וואלה.. כי אותי העיפו מהפורום פעמיים..
כזה הומו באמא שלי..
רואים שאתה לא מבין כלום בסוסים אז תעשה טובה שב בשקט אתה סתם משפיל את עצמך..

ה צ י ף

New member
הומו סבא שלך יא זונה בת זונה

העיפו אותי כי נתתי בראש יותר מידי ואותך לא כי את הישתפנת ואני לא מבחן בסוסים אני יגיד לך מי חאפר זה שרבתי איתו בפורום סוסים בפעם השניה זה חאפר רואים שהוא לא מבין ורוצה רק פתיחות אז עם את משווה אותו אליי אני בכלל לא חאפר כי אני מבין והוא לא אז ככה את רואה מזה חאפר ואני לא חאפר אני מודה שאני על הסוס אני רוצה פוזה אבל אני לא עושה דברים שזיקים לסוס יותר מידי רק שתי פתיחות אחת של גלופ והיא קצרה ואחת של קנטר מהיר והיא גם קצרה חאפר היה הורג תסוס רק בפתיחות אז מה את אומרת על זה?

lions queen

New member
../images/Emo23.gif"כי את השתפנת"

חחחחחחחח וואי רק אל תגיד לי שהשתפנתי.. מה לעשות שאחרי הכל יש לי שכל ואני רוצה להישאר בפורום, כי הוא חשוב לי, שלא כמוך כנראה.. אתה צריך ללמוד להשתלט על העצבים שלך מותק כי ככה אתה לא תגיע לשום מקום, חוץ מזה שהקללות שלך זה לא מה שעוזר לך להוריד מהתדמית החאפרית שיצרת.. ומי אמר שחאפר מתעלל בסוס שלו..? חאפריות זאת צורת רכיבה כזאת, בלי קשר לרמת הרכיבה.. יש שיעורים שגם אני יורדת על עצמי שיש לי ישיבה של חאפרית.. חח
קיצר תירגע קצת ותנשום עמוק, כי הקללות שלך לא ממש מזיזות לי כמו שכבר אמרתי.. אם אתה רוצה לצאת מהרושם שיצרת תנסה להוכיח את עצמך במקום להוכיח את התדמית שלך באמצעות השורש ז,י,ן בכל מילה שניה

ה צ י ף

New member
את עדיין לא מיתיחסת לעובדה שאמרת

שמי שקל במשקל כאילו לא מזיק לגב הסוס אז עוד פעם אני יגיד לך אני תת משקל ועם את מיתכוונת שצורת רכיבה היא חאפריות כאילו אז את לא יכולה לדעת עם אני חאפר או לא כי לא ראית אותי רוכב אף פעם אז זה שאנ ימספר כל פעם שהיה גלופ זה אומר שאני חאפר? לא אז עושים גללופ ובקשר לישיבה גם לא ראית אני ינסה לעלות עוד מעט תמונות שתראו אותי רוכב אנ ימקווה שהם לא גדולות מדי

ניצקוש

New member
ניצ, אני ממש לא מסכימה איתך

אני חושבת שעם הרוכב מתמזג עם התנועה של הסוס זה בסדר גמור.. נהפוכו, לדעתי זה יוצר קשר הרבה יותר נעים וטוב בין הרוכב והסוס הם מרגישים אחד את השני הרבה יותר וכך מבינים יותר..

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאני בכלל לא מסכימה..

לא משנה איך הרוכב רוכב על הסוס זה לא נוח לו.. אני יודעת שיש כאן מלא ילדים שרוכבים בבית בלי אוכפים אז קצת קשה לכ לקבל את זה אבל כ-ל אדם שמבין ברכיבה שצא לי לדבר איתו על זה אמר לי שזה לא טוב להם ולא נוח, תנסי לדמיין את זה בעצמך ניצקוש, אנחנו מפסקים את הרגליים ויושבים להם על נקודה אחת.. זה בכלל לא נעים..

ניצקוש

New member
יש משו במה שאת אומרת

אבל לדעתי זה טוב לעשות את זה לפעמיים בשביל שני הצדדים.. בשביל הקשר בין הרוכב לסוס, ואני בטוחה שהסוס יסלח על זה. כשאני רוכבת על הסוס שלי בלי אוכף זה הרגשה נפלאה ואנחנו מאוד אוהבים לטייל ככה.. הוא מרגיש הרבה יותר קליל..

../images/Emo42.gifככה את חושבת ../images/Emo4.gif

ובטח את חושבת שהוא מרגיש ככה כי הוא לא מרגיש נוח עם האוכף שלא מתאים לו (כמו עם המתג שגם לא)

נויקההה

New member
למה את חושבת שהאוכף והמתג

לא מתאימים לו?? אם את לא יודעת בוודאות אז עדיף שתשתקי!!!

ניצקוש

New member
גדוללל, את מצחיקה שזה משוו

תגידי לי מתי אני יכולה להפסיק רק.. הטימטום:|

נויקההה

New member
מה את אומרת??

לפי התגובות המפגרות שלך רואים שיש לך פשוט המון שכל!!! ~ממש לא~

למעלה