מה זה הפורום הזה?

craving brian

New member
אוקיי.. עד עכשיו הגבתם/רבתם על ווסט

עכשיו תורי. אני באתי לפה בתור מעריצה של בקסטריט ורק שתדעו שמאוד נעלבתי!! שתדעו לכם, כולכם, שהבקסטריט שותפים לגמרי בכתיבת השירים, הלחן והנגינה! והם לא חמישה בחורים יפים שבחרו מתוך 1000 אנשים! 2 מהם הם בני דודים והשלושה האחרים היו חברים עוד לפני הלהקה! (וואלה- דומה לווסטלייף..
) הם אחת מהלהקות הכי מצליחות בעולם והם כבר ביחד 9 שנים! תראו לי עוד להקת פופ שהחזיקה מעמד כל כך הרבה זמן! ואל תדברו איתי על להקות רוק של מזדקנים! כל הרוקיסטים האלה שמתו מסמים ואלכוהול?? כל האנשים שלא יודעים לשיר- רק לצעוק למיקרופון?? נו באמת! אל תבקרו את מוזיקת הפופ, עד שתשימו לב מה שאתם שומעים! הבקסטריט בויז היא להקה וקאלית, שיש בה חמישה בחורים ששרים מצויין, נראים מצויין, רוקדים מצויין, כותבים מצויין, מלחינים מצויין ומנגנים מצויין! כנ"ל גם ווסטלייף! הם לא היו בלהקה אם הם לא היו טובים כל כך! אז תחשבו קצת לפני שאתם כותבים, כי אתם לא יודעים כלום על כל הלהקות פופ שקיימות! ועוד משהו- מוזיקת פופ היא לא רק מוזיקה מסחרית! אנשים שומעים אותה כי הם אוהבים לשמוע אותה והזמרים שרים אותה כי הם אוהבים לשיר אותה! והלהקות האלו לא היו מתקיימות עם מישהו היה עוזב! אל תדברו איתי על היי פייב, כי.. מי הם היו לעזעזל?! בלי מישהו, הלהקה לא תחזיק מעמד, כי כולם עושים את הלהקה ביחד וזה בחיים לא יהייה אותו דבר בלי מישהו! ושתדעו לכם- גם זמרי פופ יודעים לנגן! לא רק לדפוק על התופים, או להרוס את הגיטרה כמו הרוקיסטים האלה! והשירים שלהם לא חסרי תוכן! אולי תנסו לשמוע את השירים לפני שתביעו דעה?? כי השירים שלהם הם יותר מ"את אוהבת אותי, אני אוהבת אותך, בואי נהייה יחד לנצח"..! לשירים של בקסטריט ושל ווסטלייף יש מסר, ואם אתם מפספסים אותו, אז.. מה אני יגיד לכם.. בעייה שלכם.. זאת זכותכם להעריץ את מי שאתם רוצים, אבל זאת לא סיבה לרדת על להקות מצויינות כמו בקסטריט ו-ווסטלייף! אז תזכרו את מה שאמרתי, ותפנימו! שני.

craving brian

New member
ועוד משהו

שתדעו לכם שזה אפשרי לשמוע מוזיקת פופ מצויינת ומוזיקת רוק! ואני אישית, אוהבת שירים של רדיוהד ושל לד זפלין! אז תפסיקו לזיין את השכל ותסתמו את הפה שלכם!

StormLord

New member
דרך אגב את מעליבה את רדיוהד

להשוות בין פופ זול לרוק על רמה זה ממש רע מאוד

StormLord

New member
חה חה שום בעיה פשוט.......

תסתכלי על המילים ותביני ומוזיקה של רוק צריכה כישרון מוזיקת פופ צריכים מחשב טוב כפיש?

craving brian

New member
תראה...

אמן פופ שמכבד את עצמו, לא משתמש ולא צריך מחשב! הם יודעים לשיר לבד! אם הם לא היו יודעים לשיר הם לא היו בלהקה..! תחשוב על זה קצת ותבין..! ואולי לריב איתי, פשוט תוריד שיר שלהם או שתלווה ממישהו את הדיסק ותשמע בעצמך.. כי הם באמת מוכרים ולא צריכים מחשב! לפחות הבקסטריט ככה! ושתדע- שלא כמו הרבה להקות- הם בחיים לא שרים עם פלייבק...! הם יודעים לבד! ווהצלחה שלהם מעידה על זה...!

אילתושי

New member
רגע חמודה......

הם לא מנגנים על כלום, אז מאיפה זה בא לך - "הם מנגנים מצויין"?

craving brian

New member
אל תגידי אם את לא יודעת!

כי כך אחד מהם יודע לנגן על שני כלים או שלוש! והם גם מנגנים חי בהופעות שלהם..! הם ממנגנים סולו, ואת השירים שלהם בהופעות..! והם גם מקליטים את החומר שלהם! ונגיד- בדיסק החדש שיצא להם- הם כתבו, הלחינו, שרו וניגנו יותר מחצי מהשירים, שבנתיים מגיעים ליותר מ-30..! אז אל תגידי סתם...

craving brian

New member
תיקונים

דבר ראשון- לא ידעתי אם את/ה בן או בת.. אז אם טעיתי- סליחה... וכך=כל

StormLord

New member
הם לא יודעיים לנגן את חייה באשליות

להקת רוק ומטאל לא נחשבת רק בגלל שהם שרים יפה אלה בגלל המוזיקה והכישרון שלהם להקות בנים כמו שאת שומעת שרים לפי מוזיקה ומילים שהמארגנים שלהם כתבו להם שתגדלי תביני

craving brian

New member
למה אתה לא רוצה להבין??

הם יודעים לנגן! הם ידעו לנגן הרבה עוד לפני שהם היו בלהקה! והם מנגנים בדיסקים שלהם ובהופעות חיות! ובקשר לווסטלייף- אם אתה לא רואה אותם מנגנים בקליפ- זה אומר שהם לא יודעים לנגן?? למה אתה עושה אותה סתום?? תפתח קצת את הראש ותבין שגם כוכבי פופ ענקיים יודעים לנגן ולשיר ולכתוב ולהלחין..! לא רק כוכבי רוק!

shelly egan

New member
עוד משהו בקשר לווסט..

אחד מחברי הלהקה שם (-קיאן), יודע לנגן על 7 כלי נגינה ולהלן הפירוט: פסנתר, תופים, גיטרה, גיטרת באס, סקסופון, קלרינט, וחליל, אז מי אתם שתגידו שהם לא מוכשרים. דיי, זה כזה כיף לריב איתכם ולדעת שאנחנו צודקים! אה, דרך אגב, אני מארוד שמחה שאתם משתעשעים מכך! שונאת, שלי.

radi2

New member
7 וואו

אפילו וולפנד אמדאוס מוצרט לא ניגן על כל כך הרבה ! אז למה לא ראיתי אף פעם בקליפים מנגן ? עוד משהו , מה זה לעזאזל אומרת "שונאת , שלי" , מה את שונאת אותנו בגלל שאנחנו לא חולים בהערצה עיוורת לווסטלייף ( הערצה עיוורת זאת לא המילה המתאימה ללהקות בנים
) , מה היית רוצה שנמות ? , זה ממש לא מתאים ואני לא אופתע שאת ילדה קטנה.

אנה-

New member
מוצרט זה ההוא מבויזון לא?

7 זה כולל לעשות קולות מבית השחי?

למעלה