craving brian
New member
אוקיי.. עד עכשיו הגבתם/רבתם על ווסט
עכשיו תורי. אני באתי לפה בתור מעריצה של בקסטריט ורק שתדעו שמאוד נעלבתי!! שתדעו לכם, כולכם, שהבקסטריט שותפים לגמרי בכתיבת השירים, הלחן והנגינה! והם לא חמישה בחורים יפים שבחרו מתוך 1000 אנשים! 2 מהם הם בני דודים והשלושה האחרים היו חברים עוד לפני הלהקה! (וואלה- דומה לווסטלייף..
) הם אחת מהלהקות הכי מצליחות בעולם והם כבר ביחד 9 שנים! תראו לי עוד להקת פופ שהחזיקה מעמד כל כך הרבה זמן! ואל תדברו איתי על להקות רוק של מזדקנים! כל הרוקיסטים האלה שמתו מסמים ואלכוהול?? כל האנשים שלא יודעים לשיר- רק לצעוק למיקרופון?? נו באמת! אל תבקרו את מוזיקת הפופ, עד שתשימו לב מה שאתם שומעים! הבקסטריט בויז היא להקה וקאלית, שיש בה חמישה בחורים ששרים מצויין, נראים מצויין, רוקדים מצויין, כותבים מצויין, מלחינים מצויין ומנגנים מצויין! כנ"ל גם ווסטלייף! הם לא היו בלהקה אם הם לא היו טובים כל כך! אז תחשבו קצת לפני שאתם כותבים, כי אתם לא יודעים כלום על כל הלהקות פופ שקיימות! ועוד משהו- מוזיקת פופ היא לא רק מוזיקה מסחרית! אנשים שומעים אותה כי הם אוהבים לשמוע אותה והזמרים שרים אותה כי הם אוהבים לשיר אותה! והלהקות האלו לא היו מתקיימות עם מישהו היה עוזב! אל תדברו איתי על היי פייב, כי.. מי הם היו לעזעזל?! בלי מישהו, הלהקה לא תחזיק מעמד, כי כולם עושים את הלהקה ביחד וזה בחיים לא יהייה אותו דבר בלי מישהו! ושתדעו לכם- גם זמרי פופ יודעים לנגן! לא רק לדפוק על התופים, או להרוס את הגיטרה כמו הרוקיסטים האלה! והשירים שלהם לא חסרי תוכן! אולי תנסו לשמוע את השירים לפני שתביעו דעה?? כי השירים שלהם הם יותר מ"את אוהבת אותי, אני אוהבת אותך, בואי נהייה יחד לנצח"..! לשירים של בקסטריט ושל ווסטלייף יש מסר, ואם אתם מפספסים אותו, אז.. מה אני יגיד לכם.. בעייה שלכם.. זאת זכותכם להעריץ את מי שאתם רוצים, אבל זאת לא סיבה לרדת על להקות מצויינות כמו בקסטריט ו-ווסטלייף! אז תזכרו את מה שאמרתי, ותפנימו! שני.
עכשיו תורי. אני באתי לפה בתור מעריצה של בקסטריט ורק שתדעו שמאוד נעלבתי!! שתדעו לכם, כולכם, שהבקסטריט שותפים לגמרי בכתיבת השירים, הלחן והנגינה! והם לא חמישה בחורים יפים שבחרו מתוך 1000 אנשים! 2 מהם הם בני דודים והשלושה האחרים היו חברים עוד לפני הלהקה! (וואלה- דומה לווסטלייף..