מה זה הפורום הזה?

Nof-Y

New member
אנה-!!! כדאי לך...

להירגע עם השטויות שכתבת כאן! לפני שאת כותבת דברים ומשתמשת בדוגמאות! כדאי לך לבדוק את מה שאת כותבת כי הכל פשוט שטויות!!!! יש לי כמה דברים להגיד לך: אל תדברי ככה על ווסטלייף כי אם היית קצת מבינה ואם היה לך קצת שכל היית יודעת שווסטלייף כתבו את מרבית האלבום האחרון שלהם! הם זמרים מעולים והמוןןןן אנשים נהנים לשמוע אותם! זה שאת לא וזה שאת לא מבינה שום דבר במוזיקה לא אומר שאת צריכה לרדת על להקות אחרות!! דבר שני זה שווסטלייף חתיכים ומהממים לא מונע מהם לשיר יפה.!אם היית מקשיבה להם היית יודעת שהיכולות הקוליות שלהם פשוט מדהימות!!! אז ממש כדאי שתפסיקי עם כל השטויות שכתבת פה!!כי מה שאת עושה זה הכללות! וסטיגמות!! ולא נראה לי שאיי פעם בחיים שלך הקשבת להם! מה שאת יודעת לעשות זה להעביר ביקורת בלי לדעת כ-ל-ו-ם!!!! כי אני הייתי בשתי ההופעות שלהם ואני מודיעה לך שהם שרים יותר יפה מכל הרדיוהד האלה שלך ! ובכלל שרים מהמם!!! ורק שתדעי שאנשים אוהבים אותם בגלל המוזיקה! השירים היפים ולא בגלל המראה שלהם! אז תסלחי לי מאד! בפעם הבאה שאת כותבת כאלה שטויות כדאי מאאאאד שתתחילי להפעיל את החשיבה שלך ולבדוק מה נכון ומה שטויות שאתהמצאת!

Shiri Egan

New member
אוקיי מספיק

אמממ ראיתי שכמה אנשים התעצבנו ממה שקורה כאן אז החלטתי לבוא בעצמי. קודם כל אני רוצה להגיד שלא באתי לכאן לריב, אני רק אומרת את דעתי. אם אתם לא אוהבים את המוזיקה של ווסטלייף זה בסדר גמור, אתם חושבים שהם סתם עוד להקה, זה גם בסדר, זאת דעתכם, אבל אם אתם מתחילים לרדת עליהם סתם בשביל הקטע זה סתם ירידה לרמה מאוד נמוכה. הפורום הזה נראה מאוד נחמד וחבל שסתם יתחילו פה מריבות על שטויות. זכותו של כל אחד שתהיה לו דעה משלו וזכותו להגיד את דעתו אבל למה לרדת על מי שאתם לא אוהבים כשאת יודעים שזה מעצבן אנשים? מה, אתם נהנים לריב? די אם הויכוח הטיפשי הזה. תמשיכו הלאה.

חולוני

New member
אף אחד לא רב.

אתן רבות עם עצמכן, אנחנו רק צוחקים עליכן ומרחמים עליכן. עשו טובה, ופשוט תלכו מפה בחזרה לפורום "ווסטלייף".

אנה-

New member
אני לא חושבת שבחיים ...

פגשתי כזאת חבורה של מתחסדים!!! למען השם!! תפסיקו לזיין בשכל!!! הייתם שומעים ווסטלייף אם הם לא היו נראים טוב? לא!! לפני שהם עשו את הקאוור לאפ טאון גירל מישהו השתין בכיוון השיר? לא.. למה בגלל שהמבצע המקורי לא נראה טוב... אז די עם ההתחסדויות המטומטמות האלה על זה שהם כותבים לעצמם את המוזיקה והם זמרים עם איכות קולית שלא נראתה כמוה...

shelly egan

New member
יש לך בעיה...

את פשוט לא יכולה לשאת בעובדה שיש אנשים שאוהבים אותם. אז תקשיבי לי טוב: לווסטלייף יש קול מדהים - לכל אחד ואחד מהם!!!!!!!! וכמובן שהייתי מעריצה אותם גם אם הם היו נראים מכוערים (-אבל, יש בעיה אחת, הם לא בדיוק שיא הכוער...), וזה שאת לא יכולה להאמין לי זבש"ך!!!! אז תפסיקי, את פשוט לא יכולה להודות שאת מקנאת בהצלחה שלהם, ושהיית מתה שהלהקות שאתץ מעריצה יגיעו לרמה כזו! אז לכי תחפשי את החברים שלך, ותעשי טובה- תשתקי!!!!

אנה-

New member
חחחחחחחח...

חולוני חמוד.... ההודעה הזאת מנצחת אפילו את הקודמת... זכתה בתואר ההודעה הכי מטומטמת שקראתי בחיים!!! מזל טוב!!

PORCUPINE

New member
אני פשוט בשוק מהשרשור האחרון...

מזה הבולשיט הזה? יש אנשים שעוד חושבים ככה? וחשבתי שאנחנו מדינה של אינטליגנטים !!! (מכניס למערכת את STUPID DREAM כדי להירגע). אנה, מסכים איתך על כל מילה לגבי מה שאמרת על חברים שלא שומעים את אותו דבר כמוני, זאת בעייה רצינית!!! ומה לגבי קשר רומנטי??? זה אפילו יותר מסובך! אצלי זה לא היה נגמר בטוב!

אנה-

New member
:)

שמחה לראות שיש פה אנשים אינטליגנטים עם טעם... בקשר לקטע הרומנטי... זה לא לא היה נגמר בטוב.. זה פשוט לא היה מתחיל מלכתחילה....:) ובלטס... שמחה שהצטרפת!!! עוד אנשים לכוחותינו!

PORCUPINE

New member
תאורייה מעניינת...

יכול להיות שצריך להיות בררנים עם בן הזוג המיועד למען חיים רומנטיים טובים יותר?

אנה-

New member
לא יודעת מה איתך אבל...

תחשוב על זה שנייה... נראה לי ששנינו אנשים שמוזיקה זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו ויש לנו דעות מאוד מקובעות לגבי מה טוב מה רע... אני אישית.. המחשבה על זה שיהיה לי חבר ששומע פופ נראית לי אחד מהדברים הכי מזוויעים ביקום... תחשוב על זה... אי אפשר יהיה לשמוע איתו מוזיקה.. כי אני אשתגע כל פעם שהוא ישים משהו שהוא אוהב.. והוא ישתגע כל פעם שאני אשים משהו שאני אוהבת.. אני לא אוכל ללכת איתו להופעות .. ועל מה בכלל יהיה לי לדבר איתו?? גם ככה עכשיו הנושאי שיחה העיקריים שלי ושל חברים שלי זה מוזיקה אוז וסרטים...לא שאני מתלוננת:)

PORCUPINE

New member
מסכים ומוסיף...

מוזיקה היא לא סתם חלק בלתי נפרד מחיי, היא כל חיי!!! וההשלכות של זה מתבטאות גם בתחומים הרומנטיים, וכמו שאת כותבת - זו בהחלט בעיה. לא יכול להיות עם מישהי שלא מתעניינת אפילו במוזיקה שאני אוהב. לכן אני חושב שכן, חובה להיות בררניים במוזיקה עם הפרטנר, כדי לחיות חיים רומנטיים מושלמים. ואגב, קשה לי להאמין שאני נמצא באותו הפורום עם שתי בנות ששומעות בדיוק את מה שאני אוהב... נדיר ביותר!! רק הערכה לי אליכם, אנה ו - BELTS. כדאי שנפתח פורום משלנו...

PORCUPINE

New member
אתה פשוט...

ילד הא? פשוט אל תדבר כשאין לך משהו טוב להגיד. במיוחד כשאין לך מושג בעניין.

PORCUPINE

New member
אתה פשוט סוג של מטרד

בטח איזה מחוצ´קן שיושב מאחורי המחשב עם יד אחת במכנסיים ויד אחת באף. ת-ת-ב-ג-ר !!!!!!

למעלה