מה זה הפורום הזה?

belts

New member
קודם כל...

יש לך בעיות....והם יותר רציניות מהטעם במוסיקה שלך....ואל תביני אותי לא נכון...זה אכן בעיה רצינית...אבל אני מדברת על משהו יותר מזה..אני מדברת על בעיות שיכליות.... דבר שני..אנה-אני תומכת בך ומסכימה איתך בכל הקשור לדבר! אנא המשיכי כך:)

אוקי-כבר משכת את החבל יותר מידי!!!!

דבר ראשון: זה לא ווסט לייפ זה ווסטלייף.(כמו שכתבת כשהתחלת עם השטויות שלך) תודה. ועכשיו: אנה יקרה, הניחי לי לגאול אותך מיסורייך הקשים:ווסטלייף הקדושים, הם לא להקה שהוקמה כדי לעשות כסף. הם להקה שהוקמה מהסיבה הפשוטה הבאה-הם יודעיםלשיר, ועושים את זה בצורה הכי מדהימה ועל טיבעית שקיימת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי את גרה לך בבועה שבתוכה אף אחד לא מצליח אם הוא לא נראה טוב-חבל.לא חשבת לשניה שהם הצליחו יותר כי...הם יודעים לשיר יותר טוב???????????הרבהההההה יותר טוב???????????????????????????????????? אז מה שלא יהיו המחשבות הלקויות שלך תשמרי אותן לעצמך בגלל שאני לא בטוחה שיהיו הרבה אנשים שירצו לשמוע זיבולי שכל כאלה!!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד לא כל הפורום הזועם של ווסטלייף המלאכים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה את בדיוק חושבת שאת???????????מי נתן לך את הזכות לשפוט בעיניין שאת לא יודעת עליו חצי דבר??????????????????????????? מה?את חושבת שאת מכירה את ווסטלייף?????או שאת פשוט מרגישה עליונה כשאת אומרת דברים כאלה לא נכונים על להקה מדהימה שכל כך לא מגיע לה????????????????????????? אני לא מדברת עכשיו על להקות אחרות, אני לא רוצה להיכנס לזה, אבל רק שתדעי שברגע שפגעת בווסטלייף את פגעת בעצמך פי מיליון!!!!!!!!!!!!1 לא תרגעי חמודה זה לא איום....זו עובדה!!!!!!!! הרשי לי לציין בפנייך כמה מקרים שקרו לאנשים שלילכו על ווסטלייף המושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!! *מריה קארי אמרה עליהם שהם סנובים ולפתע פתאום נתקפה בדיכאונות נוראים ורצתה להתאבד!(צירוף מיקרים?) *ויקטוריה בקהם אימה עליהם בזמנו שהם לא יעברו את הספייס במכירות -היום היא נשארה בלי חוזה הקלטות, בלי מנהל אישי, וזרקו עליה חפצים במהלך הופעה.(צירוף מקרים?) *פייב ירדו על ווסטלייף וכעבור זמן קצר מאוד התפרקו(צירוף מקרים?) *סטפס אף הם אמרו שווסטלייף לא יודעים לשיר-הם התפרקו כמה חדשים אחרי.(צירוף מיקרים?) *נעמי קמבל הבריזה לווסטלייף מהקליפ בופ בופ בייבי ואף היא נפלה ישר על הפרצוף במהלך תצוגת אופנה... ולמה בדיוק את חושבת שכל האנשים האלה קיללו את ווסטלייף???? בדיוק מאותה סיבה שאת עשית זאת!!!!טיפשות או קינאה לסירוגין!!!!! אנשים רואים דבר כל כך טוב שמצליח בצורה מדהימה ומחליטים לעצמם:אההה הם מצליחים לא בגלל שמגיע להם....הם מצליחים כי בלה בלה בלה כל השטויות האלה. אז פשוט תקבלי את זה שווסטלייף הם חבורה של בנים מוכשרים בצורה נדירה ביותר שלא היה ולא יהיה עוד משהו כמוהם!!!!!!!!!!!!!!! ואם את לא מקבלת את זה לפחות אל תכתבי עליהם דברים כאלה מגעילים!!!!!! ודרך אגב-ווסטלייף לא מתפשטים בקליפים!!!!!!! חוץ משתי שניות של קיאן בבריכה באי ליי מי לאב און יו לא ראיתי אותם בערום (עדיין!)אז קאט דה בולשיט!!!!!!!!! ואולי אלה שאת אוהבת לא עושים את זה מפני ש..אין להם מה לחשוף!!!!!!! חה חה חה בציפיה גדולה שיום אחד כן אראה אותם בערום... ובציפיה שהמוח המצוקמק שלך יפסיק להמציא דברים מגעילים על אחרים... ביי עדי נ.ב-בתמונה קיאן מראה לך בדיוק מה הוא חושב עליך!וגם מה שאני חושבת!

Esmena

New member
מותק, אני לא חושבת שגם היא שמה

עלייך ועל חבורת המלאכים שלך יותר מדיי.

אנה-

New member
חמודה...אל תדברי ככה..:)

עוד יקרו לך דברים... תראי נעמי וויקטוריה... זה לא צירוף מקרים את יודעת..... חחחחחחחחח... שנים לא צחקתי ככה... אני מודה לה על השטויות שהיא כתבה...!!

a white swan

New member
אפילו לא קראתי את כל החרא שכתבת

אבל דבר אחד רציתי להגיד:למי אכפת אם זה ווסט לייף או ווסטלייף??? או וואטאבר?? זו עדיין להקה שאם היו משלמים לי אפילו לא הייתי מקשיבה למוזיקה שלה!

אילתושי

New member
חחחחח

את ממש מצחיקה! וחוץ מזה, חבל מאד שהם לא מתפשטים בקליפים. חשבתי שיש להם גופות יפות. האם הם העזו להופיע בלי חולצה אי פעם? אנת´וני כן....

belts

New member
לפני שאת מעבירה ביקורת...

אי פעם הקשבת לרדיוהד? שמעת פעם מוסיקה טובה....ואני מדגישה מוסיקה!!!! הוצאת פעם את האוזניים שלך מהדבר שאת קוראת לו מוסיקה והקשבת לדברים אחרים... את בכלל יודעת מי הם רדיוהד? את מכירה שיר אחד שלהם? כי אם כן..הצלחת להפתיע אותי... וזה שהמוווון אנשים נהנים לישמוע ווסט לייף זה לא אומר שהמוסיקה שלהם טובה זה אומר שיש המוווון אנשים בעולם עם טעם במוסיקה מסריח!

אמממ למען האמת-כן!!!

ומה לעשות-זה פשוט לא הטעם שלי במוזיקה! ואני יכולה לשאול אותך את אותה שאלה...מה שבעינייך הוא מוזיקה טובה-בשבילי זה פשוט לא... אני פשוט לא מבינה מה הרעיון מאחורי לרדת על להקות שאתן לא אוהבות...מה יוצא לכן מלהגיד עד כמה אתן שונאות אותם???? ו...אני מעבירה ביקורת????? אולי תסתכלו קצת על עצמכם ועל הביקורות הכל כך לא נכונות שאתן כותבות! ואני אף פעם לא אמרתי שבגלל שהרבה אנשים אוהבים אותם אז יש להם מוזיקה טובה...את יודעת זה בדרך כלל בא ההפך..קודם שומעים שהלהקה טובה ורק אחר כך אנשים מתחילים להקשיב לה!!!!וככל שמס האנשים שמקשיבים לה גבוה כך היא יותר מצליחה.נכון ש להקה שהכניסה 10 סינגלים ברצף היישר למקום הראשון במצעד הבריטי זכתה להרבה הצלחה וזה בגלל שאוהבים אותה!!!!!! מה כואב לכם בזה? אוףףף עדי

Esmena

New member
אני אגיד לך מה כואב לנו

כל כך הרבה סימני קריאה בעיניים. כאב ראש מובטח לכל פועל.

PORCUPINE

New member
אולי כדאי...

שהיא תנסה לשים סמיילי במקום כל סימן קריאה. זה יהיה יותר נוח לעיניים.

אנה-

New member
אני בספק...לא מסוגלת לראות יותר מדי

דברים מחייכים -...

PORCUPINE

New member
למה הפסימיות הזו???

העולם מחייך אלייך (לפעמים). תחייכי חזרה

a white swan

New member
אני בעד-

אבל לא מוזיקה אלטרנטיבית-זה מושג רחב מדי וייצור בלגן גם כן. אני בעד פתיחת פורום רוק אלטרנטיבי שיכלול גם את הבריטרוק.

למעלה