אוקי-כבר משכת את החבל יותר מידי!!!!
דבר ראשון: זה לא ווסט לייפ זה ווסטלייף.(כמו שכתבת כשהתחלת עם השטויות שלך) תודה. ועכשיו: אנה יקרה, הניחי לי לגאול אותך מיסורייך הקשים:ווסטלייף הקדושים, הם לא להקה שהוקמה כדי לעשות כסף. הם להקה שהוקמה מהסיבה הפשוטה הבאה-הם יודעיםלשיר, ועושים את זה בצורה הכי מדהימה ועל טיבעית שקיימת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי את גרה לך בבועה שבתוכה אף אחד לא מצליח אם הוא לא נראה טוב-חבל.לא חשבת לשניה שהם הצליחו יותר כי...הם יודעים לשיר יותר טוב???????????הרבהההההה יותר טוב???????????????????????????????????? אז מה שלא יהיו המחשבות הלקויות שלך תשמרי אותן לעצמך בגלל שאני לא בטוחה שיהיו הרבה אנשים שירצו לשמוע זיבולי שכל כאלה!!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד לא כל הפורום הזועם של ווסטלייף המלאכים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה את בדיוק חושבת שאת???????????מי נתן לך את הזכות לשפוט בעיניין שאת לא יודעת עליו חצי דבר??????????????????????????? מה?את חושבת שאת מכירה את ווסטלייף?????או שאת פשוט מרגישה עליונה כשאת אומרת דברים כאלה לא נכונים על להקה מדהימה שכל כך לא מגיע לה????????????????????????? אני לא מדברת עכשיו על להקות אחרות, אני לא רוצה להיכנס לזה, אבל רק שתדעי שברגע שפגעת בווסטלייף את פגעת בעצמך פי מיליון!!!!!!!!!!!!1 לא תרגעי חמודה זה לא איום....זו עובדה!!!!!!!! הרשי לי לציין בפנייך כמה מקרים שקרו לאנשים שלילכו על ווסטלייף המושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!! *מריה קארי אמרה עליהם שהם סנובים ולפתע פתאום נתקפה בדיכאונות נוראים ורצתה להתאבד!(צירוף מיקרים?) *ויקטוריה בקהם אימה עליהם בזמנו שהם לא יעברו את הספייס במכירות -היום היא נשארה בלי חוזה הקלטות, בלי מנהל אישי, וזרקו עליה חפצים במהלך הופעה.(צירוף מקרים?) *פייב ירדו על ווסטלייף וכעבור זמן קצר מאוד התפרקו(צירוף מקרים?) *סטפס אף הם אמרו שווסטלייף לא יודעים לשיר-הם התפרקו כמה חדשים אחרי.(צירוף מיקרים?) *נעמי קמבל הבריזה לווסטלייף מהקליפ בופ בופ בייבי ואף היא נפלה ישר על הפרצוף במהלך תצוגת אופנה... ולמה בדיוק את חושבת שכל האנשים האלה קיללו את ווסטלייף???? בדיוק מאותה סיבה שאת עשית זאת!!!!טיפשות או קינאה לסירוגין!!!!! אנשים רואים דבר כל כך טוב שמצליח בצורה מדהימה ומחליטים לעצמם:אההה הם מצליחים לא בגלל שמגיע להם....הם מצליחים כי בלה בלה בלה כל השטויות האלה. אז פשוט תקבלי את זה שווסטלייף הם חבורה של בנים מוכשרים בצורה נדירה ביותר שלא היה ולא יהיה עוד משהו כמוהם!!!!!!!!!!!!!!! ואם את לא מקבלת את זה לפחות אל תכתבי עליהם דברים כאלה מגעילים!!!!!! ודרך אגב-ווסטלייף לא מתפשטים בקליפים!!!!!!! חוץ משתי שניות של קיאן בבריכה באי ליי מי לאב און יו לא ראיתי אותם בערום (עדיין!)אז קאט דה בולשיט!!!!!!!!! ואולי אלה שאת אוהבת לא עושים את זה מפני ש..אין להם מה לחשוף!!!!!!! חה חה חה בציפיה גדולה שיום אחד כן אראה אותם בערום... ובציפיה שהמוח המצוקמק שלך יפסיק להמציא דברים מגעילים על אחרים... ביי עדי נ.ב-בתמונה קיאן מראה לך בדיוק מה הוא חושב עליך!וגם מה שאני חושבת!