מה זה הפורום הזה?

belts

New member
חן חן

נחמד לדעת שגם יש אנשים שחושבים כמומך... זה באמת מטריד שמתנפלים עליך כל פעם שאתה מוציא פה מילה מהפה.....

PORCUPINE

New member
אנחנו צריכים...

פשוט לא לענות להם נראה לי... הפתרון הכי בוגר... נראה לי שיש לנו המון במשותף. אפשר לדבר קצת באייסיקיו אם בא לך..

../images/Emo6.gif

שיוואוווו!!! גם אני מכירה את מיק ג´גר!!! רוצה להקים מועדון מעריצים???????????? כי הוא כזה חתיייייייך!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מכירה גם את רדיוהאד???? בטח את מכירה את קריפ!!!!! איימ א קרייפ איימ א ויייירדו!!!!! ואת נירוונה!!! קורט קוביין המלך!!!!!!!!!

חולוני

New member
עזבי את מיק ג´אגר!!

אין על לו ריד.. עוד מתי שהוא היה בוולווט אנדרגראונד הוא היה כזה סקסי.. שמעתי שגם לו היו פעם מעריצות בנות 8 ו-5 כמו שיש היום לווסטלייף.. אחחח...היו ימים.. Perfet Day Just a perfect day Drink sangria in the park And then later, when it gets dark, we´ll go home Just a perfect day Feed animals in the zoo Then later a movie too, and then home [Chorus:] Oh it´s such a perfect day I´m glad I spent it with you Oh such a perfect day You just keep me hanging x2 Just a perfect day Problems all left alone Weekenders on our own It´s such fun Just a perfect day You make me forget myself I thought I was someone else Someone good [Chorus] You´re going to reap just what you sow You´re going to reap just what you sow You´re going to reap just what you sow You´re going to reap just what you sow

PORCUPINE

New member
אם רק היה לי יותר זמן...

הייתי מנהל איזה פורום אלטרנטיבי...

זהו פורום מוזיקה...

אנשים מדברים פה על כל מה שהם רוצים בנושא מוזיקה. ה-כ-ל. תקרא את הודעת המנהל..אולי זה יעזור :)

Esmena

New member
אני מוצאת את זה מרתק ונהדר ומשעשע

באמת רצוי שיהיה פורום מוזיקה אלטרנטיבית- בלי שום קשר לקיומו ותוכנו של פורום זה.

אנה-

New member
איש יקר..תבורך ...

תבורך על אהבתך לפיקסיז ופורקיופיין ועל שנאתך לנו דאוט והז´אנר הזה...

Papito

New member
למה לשנוא

את יכולה להגיד שאת לא אוהבת את זה אבל את לא יכולה לעודד מישהו על זה שהוא שונא סגנון מסוים אמנות מסוימת

אנה-

New member
למה לא לשנוא??

למה לא לשנוא מוזיקה שמיועדת אך ורק למען ההמונים..? להכניס כסף למי ששר אותה...? להקות כמו בקסטריט בויז ופייב ווסט לייפ וכל הזבל הזה לא כותבות שירים לא מלחינות אותם... הם אפילו לא להקה מבחירה.. זה אמרגנים שאירגנו ערב ובחרו מתוך מעומדים, 5 בנים שיהיו מספיק יפים (במקרה הם לא... אבל זה גם נתון לוויכוח..) וכל מה שהם עושים זה להתפשט בקליפים... כן אני יכולה לעודד שנאה לכזאת מוזיקה... כי ברגע שלא יהיה קהל למוזיקת פופ יפסיקו לייצר אותה... לא נראה לכם קצת מוזרה העובדה שלהקות שהיו פעם ממש לא פופיות נהפכו פתאום לכאלה?! למה?!!! בשביל כסף כמובן... אני לא אומרת שלהקות כמו רדיוהד ופורקיופיין לא רוצות להרוויח כסף על היצירות שלהם.. אבל זה לא מה שמניע אותם לעשות מוזיקה... הם לא יתפשרו על החומרים שלהם רק כדי שיותר קהל יאהב אותם ויקנה דיסקים... אם הם היו רוצים כבר מזמן יכלו לעשות שיר בנוסח שאקירה בעל 4 אקורדים ולשלוח אותו לMTV...

חולוני

New member
תמיד יהיה קהל למוזיקת הפופ.

אם לא היה קהל, אז זה לא היה פופ, והבקסטריט בויס היו להקת בנים מחתרתית עם ליריקסים נגד הממשל...

אנה-

New member
אוי באמת...

הבנת מצוין למה התכוונתי... גם כשאמרתי מוזיקת פופ... וגם כשנתתי את בקסטריט בויז כדוגמא...אין לי מושג מה ההסטוריה שלהם.. לא יכול לעניין אותי פחות.. התכוונתי ללהקות בנים ולמוזיקת דאנס מחורבנת...

אנה-

New member
אני ככלל לא חובבת הז´אנר...אבל..

לא יכולה להגיד על הכל שזה מחורבן... הטין - פופ מחורבן...

חולוני

New member
חוץ מבריטני כמובן.

בריטני עברה למטאל מחתרתי, אז היא כבר לא טין-פופ..

Papito

New member
גם אני מסכים ביותר לדעותיך

ולמרות שאני לא מכבד את כל ההמוניות והמסחור האלו אני לא יעודד לשנוא את זה כי שנאה היא סוג של אלימות, ואני אנטי אלים

חולוני

New member
אנטי-אלים? מה אתה היפי?

סתם אחשלי, הכל בצחוק... סקס, סמים ורוק נ´רול..(או שלא)

shelly egan

New member
חמודה שלי.

אני לא מכירה אותך, אבל ראיתי שכתבת מילה רעה על ווסטלייף, ו...אני מצטערת אבל זה בהחלט לא בא בחשבון! לידיעתך (-או שלא), ווסטלייף הם לא זבל! דבר שני: הם לא 5 בחורים שנבחרו מתוך 1000 בחורים אחרים, כל הלהקה הזו התחילה מלהקה אחרת ושמה היה iou, שהיו חברים בה 6 בחורים שהקימו את הלהקה שלהם לבד, ולא היה להם שום מנהל!!!, אחרי ש-3 בחורים מהלהקה עזבו, אמא של שיין (-אחד מווסטלייף, שכדאי מאוד שתבררי מי זה) החליטה ליצור קשר עם לואיס וולש (-הלא הוא המנהל הנוכחי שלהם), לואיס שלא היה לו זמן לטפל בלהקה המתחילה, העביר את הפיקוד לרונאן קיטינג (-שדרך אגב כבר לא מנהל אותם יותר), ורונאן הוא זה שצירף עוד שני בחורים ללהקה הלא הם ניקי ובריאן. עכשיו, כולם בווסטלייף בלי יוצא מן הכלל חתיכים מהממים ויפים ולכל אחד מהם יש אולי 100 מיליון מעריצות, ומאיפה לעזאזל את יודעת שהם לא מחברים את המילים או את הלחן לשירים שלהם, ובכן, אז אני אספר לך שבאלבום החדש שלהם הם היו שותפים בכתיבת חלק מהשירים, ואחד מחברי הלהקה אפילו מנגן באחד מהשירים! ווסטלייף יכולים להתפשט כמה שהם רוצים ועד איפה שהם רוצים בקליפים שלהם, כי הם באמת, אבל באמת לא שואלים אותך ולא שמים עלייך זין! ותעשי לי טובה, יש להם הרבה מעריצות (-ומעריצים), שאוהבים אותם בזכות הקולות שלהם, אז אני מציעה לך לשבת בבית שלך ולקחת דיסק שלהם מחברה, ולהתחיל להקשיב לשירים שלהם, לא לשמוע, אלא להקשיב, ואז אולי תגיעי למסקנה שלהקות בנים מצליחות כמו ווסטלייף ובקסטריט בויז הם לא זבל! כי אם הם היו זבל אז אף אחד לא היה אוהב אותם ולא היה מקשיב להם, ואם את לא יודעת, גם הכניסו 8 סינגלים למקום הראשון במצעד בבריטניה, אז...מצטערת, העובדות מדברות בעד עצמן, אז בפעם הבאה שאת פותחת את הפה הגדול והמלוכלך שלך על להקת בנים מצליחה כמו ווסט, כדאי שתפעילי את המוח הקטן שלך ותחשבי פעמיים. מובן לך?!

חולוני

New member
חחחחחחחחחחח...

זאת אחת ההודעות היותר מצחיקות שקראתי בזמן האחרון..

למעלה