חמודה שלי.
אני לא מכירה אותך, אבל ראיתי שכתבת מילה רעה על ווסטלייף, ו...אני מצטערת אבל זה בהחלט לא בא בחשבון! לידיעתך (-או שלא), ווסטלייף הם לא זבל! דבר שני: הם לא 5 בחורים שנבחרו מתוך 1000 בחורים אחרים, כל הלהקה הזו התחילה מלהקה אחרת ושמה היה iou, שהיו חברים בה 6 בחורים שהקימו את הלהקה שלהם לבד, ולא היה להם שום מנהל!!!, אחרי ש-3 בחורים מהלהקה עזבו, אמא של שיין (-אחד מווסטלייף, שכדאי מאוד שתבררי מי זה) החליטה ליצור קשר עם לואיס וולש (-הלא הוא המנהל הנוכחי שלהם), לואיס שלא היה לו זמן לטפל בלהקה המתחילה, העביר את הפיקוד לרונאן קיטינג (-שדרך אגב כבר לא מנהל אותם יותר), ורונאן הוא זה שצירף עוד שני בחורים ללהקה הלא הם ניקי ובריאן. עכשיו, כולם בווסטלייף בלי יוצא מן הכלל חתיכים מהממים ויפים ולכל אחד מהם יש אולי 100 מיליון מעריצות, ומאיפה לעזאזל את יודעת שהם לא מחברים את המילים או את הלחן לשירים שלהם, ובכן, אז אני אספר לך שבאלבום החדש שלהם הם היו שותפים בכתיבת חלק מהשירים, ואחד מחברי הלהקה אפילו מנגן באחד מהשירים! ווסטלייף יכולים להתפשט כמה שהם רוצים ועד איפה שהם רוצים בקליפים שלהם, כי הם באמת, אבל באמת לא שואלים אותך ולא שמים עלייך זין! ותעשי לי טובה, יש להם הרבה מעריצות (-ומעריצים), שאוהבים אותם בזכות הקולות שלהם, אז אני מציעה לך לשבת בבית שלך ולקחת דיסק שלהם מחברה, ולהתחיל להקשיב לשירים שלהם, לא לשמוע, אלא להקשיב, ואז אולי תגיעי למסקנה שלהקות בנים מצליחות כמו ווסטלייף ובקסטריט בויז הם לא זבל! כי אם הם היו זבל אז אף אחד לא היה אוהב אותם ולא היה מקשיב להם, ואם את לא יודעת, גם הכניסו 8 סינגלים למקום הראשון במצעד בבריטניה, אז...מצטערת, העובדות מדברות בעד עצמן, אז בפעם הבאה שאת פותחת את הפה הגדול והמלוכלך שלך על להקת בנים מצליחה כמו ווסט, כדאי שתפעילי את המוח הקטן שלך ותחשבי פעמיים. מובן לך?!