אמיתי טויטי
New member
קודם כל נרגיע....
נרגעת? אחלה
דבר שני דעתי? כן, ווסטלייף היא עוד להקת בנים. הדבר שהכי היה עצוב לי שאמרת בהודעה שלך זה "ואחד מחברי הלהקה אפילו מנגן באחד מהשירים" אפילו מנגן? די! עכשיו את עובדת עלי. אני אתן לך את ההגדרה שלי ללהקה איכותית - קבוצת זמרים/זמרים (לא חשוב אם הם רק בנים או רק בנות, יפים או מכוערים) שכותבת ומלחינה, שרה ומנגנת את השירים שלה. אבל זה לא מספיק צריך כמובן גם תוכן איכותי מעבר ל"אני אוהב אותך את אוהבת אותי איזה כיף פה בעולם". את אוהבת את ווסטלייף? וואלה זכותך, יכול להיות שלשירים שלהם יש תוכן טוב אבל אנחנו לא מבינים אותו יכול להיות... נכון שיש ללהקות הבנים האלו full מעריצות, אבל למה את חושבת שהן מעריצות אותם? כי "איזה חתיך ניקי ואיזה חתיך שיין". להקה כזאת באה, מוציאה שיר חסר תוכן שחוזר על עצמו מלא מלא מלא פעמים וזה נקלט. ואז מעריצות צעירות ישר חושבות שזה שיר באמת איכותי ואם השיר איכותי אז כנראה הלהקה כולה איכותית, ואם הם חתיכים...אז למה לא להעריץ אותם? תנסי להשוות (אם זה אפשרי בכלל) את ווסטלייף לפינקפלויד, קווין, החיפושיות ותראי שהם לא להקה איכותית בכלל. כי השירים של פינקפלויד למשל נשארים חרוטים בעולם המוזיקה שנים רבות אחרי שהלהקה בכלל לא קיימת. אנשים מכירים את השירים שלהם לפני שהם יודעים מי הלהקה ששרה אותם! השירים של ווסטלייף (לדוגמא) באים, נשארים חודש חודשיים, ונעלמים. זהו, אף אחד לא זוכר ואת אף אחד זה לא מעניין יותר. עד השיר הבא כמובן..שגם הוא זמני בלבד. לסיכום! ווסטלייף היא להקה זמנית שאני בטוח שתתפרק מתישהוא, כולם יבכו כמה זמן, ישכחו ויעברו ללהקה הבאה...זוכרת את 5ive? גם אני לא.
נרגעת? אחלה