מה זה הפורום הזה?

קודם כל נרגיע....

נרגעת? אחלה :) דבר שני דעתי? כן, ווסטלייף היא עוד להקת בנים. הדבר שהכי היה עצוב לי שאמרת בהודעה שלך זה "ואחד מחברי הלהקה אפילו מנגן באחד מהשירים" אפילו מנגן? די! עכשיו את עובדת עלי. אני אתן לך את ההגדרה שלי ללהקה איכותית - קבוצת זמרים/זמרים (לא חשוב אם הם רק בנים או רק בנות, יפים או מכוערים) שכותבת ומלחינה, שרה ומנגנת את השירים שלה. אבל זה לא מספיק צריך כמובן גם תוכן איכותי מעבר ל"אני אוהב אותך את אוהבת אותי איזה כיף פה בעולם". את אוהבת את ווסטלייף? וואלה זכותך, יכול להיות שלשירים שלהם יש תוכן טוב אבל אנחנו לא מבינים אותו יכול להיות... נכון שיש ללהקות הבנים האלו full מעריצות, אבל למה את חושבת שהן מעריצות אותם? כי "איזה חתיך ניקי ואיזה חתיך שיין". להקה כזאת באה, מוציאה שיר חסר תוכן שחוזר על עצמו מלא מלא מלא פעמים וזה נקלט. ואז מעריצות צעירות ישר חושבות שזה שיר באמת איכותי ואם השיר איכותי אז כנראה הלהקה כולה איכותית, ואם הם חתיכים...אז למה לא להעריץ אותם? תנסי להשוות (אם זה אפשרי בכלל) את ווסטלייף לפינקפלויד, קווין, החיפושיות ותראי שהם לא להקה איכותית בכלל. כי השירים של פינקפלויד למשל נשארים חרוטים בעולם המוזיקה שנים רבות אחרי שהלהקה בכלל לא קיימת. אנשים מכירים את השירים שלהם לפני שהם יודעים מי הלהקה ששרה אותם! השירים של ווסטלייף (לדוגמא) באים, נשארים חודש חודשיים, ונעלמים. זהו, אף אחד לא זוכר ואת אף אחד זה לא מעניין יותר. עד השיר הבא כמובן..שגם הוא זמני בלבד. לסיכום! ווסטלייף היא להקה זמנית שאני בטוח שתתפרק מתישהוא, כולם יבכו כמה זמן, ישכחו ויעברו ללהקה הבאה...זוכרת את 5ive? גם אני לא.

shelly egan

New member
ואנ י חשבתי...

שהמנהלים של הפורומים באתר של תפוז הם אנשים הגונים, מסתבר שטעיתי, אני שמחה לבשר לך שאתה הראשון הכי מטומטם שפגשתי.

אנה-

New member
וואוו!!!אחד אפילו מנגן שם???

תקשיבי ותקשיבי טוב.. כמות זה לא מדד לאיכות.. זה שחצי מהאנשים בארץ שלנו ראו שמש אומר שזאת תוכנית טובה??? בלהקות כמו ווסטלייף אפשר להחליף את הזמרים וכלום לא יקרה ללהקה.. רדיוהד לא יהיו רדיוהד בלי תום יורק או בלי ג´וני גרינווד... אבל ווסטלייף יהיו ווסטליף בלי אחד מהם.. פשוט ימצאו לו תחליף!! כמו בהיי פייב... שההוא פרש והמשיכו את הלהקה... ונכון שזה מקסים שאמא שלו הייתה צריכה לדבר עם האמרגן??? ודרך אגב... אני לא אקח מחברות שלי דיסק ואקשיב לו.. בגלל שאין לי חברות ששומעות כזאת מוזיקה... ואם הן כן היו שומעות סביר להניח שהן לא היו חברות שלי...

a white swan

New member
הסכמתי איתך עד הקטע עם החברות

מה זה קשור מוזיקה ל"טיבן" של החברות? אני שומעת רוק,ורוב חברותיי פופ ואנחנו חיות בשלווה ובשלום!אין שום קשר לסוג המוזיקה שהן שומעות.

bop bop shane

New member
hello!!!!! ppl!!!!

מזה החרא הזה שאתם רושמים?!?!?!? תנקו את הפה שלכם טוב טוב לפני שאתם יורדים על ווסטלייף!!!!!!!! הם יותר טובים מכל הזבל שאתה שומעים תאמינו לי!!!!!!! מה עדיך להקה שתנגן ותשמע כמו חברה של חתולים רחוב?!?!??! אז מה אז ווסטלייף לא מנגנים.....ביג דיל!!!! הן שרים פצצה וזה מה שחשוב במוזיקה!!!!! ואם זה לא היה ככה אז ווסטלייף לא היו מצליחים כל כך ומי שהיה מצליח זה הלהקות רוק מהסריחות האלה.....אז תעשו לי טובה לכו ל***** כי west r the best and fuck all the rest!!!!!!

אנה-

New member
אל תביני לא נכון...

פשוט אני לא מסוגלת ליהיות חברה של אנשים שאני לא מכבדת את הטעם שלהם.. כמובן שיש לי חברות שהטעם שלהם שונה משלי ... לרוב זה לא ככה... החברים הטובים שומעים את אותה המוזיקה כמוני... הייתי משתגעת אם הייתי הולכת לחברים שלי וכל מה שהייתי שומעת שם זה בקסטריט בויז.. או שלא היה לי עם מי ללכת להופעות בגלל שהן לא אוהבות רוקפור או פורטיס או ברי.. או משהו כזה...

yael filan

New member
וואלה?

כן, אפילו אחד מנגן שם! תראי לי עוד להקות (פופ) שיש שם חברים שמנגנים בחלק מהשירים? ומה שווסט עושים זה בסך הכל ניהול חכם של הכישרון (העצום) שלהם, הם מוצאים שירים שהם אוהבים, ושהיו להיטים בעבר, ומחדשים אותם, מקליטים מחדש, רק שתדעי, שיש כמויות של להקות רוק (כן, גם פינק פלויד ושות´...) שעושות בדיוק אותץו דבר. וכן, זה מקסים שאימא שלו עשתה את זה! כי הם לא ידעו שהיא עשתה את זה! והיא ניג´סה ללואיס עד שהוא הסכים שלמוע אותם. אם כבר מצדברים על המילים, יש אנשים שאוהבים את הסגנון הזה, ופופ במקורה זאת מוזיקה יותר קלילה מרוק או אחרים, שמדברת על דברים שקרובים ללב של כל אחד. מוזיקה היא כדי להביע את הרגשות שלך! בשום אופן לא כדי למצוא חן בעיני הקהל! אם אחד מחברי הלהקה יפרוש, הלהקה לא תמשיך להתקיים, אני לא יודעת מה עם האחרות, אבל ווסט תגווע לה, ולא לאט, אם שיין, בריאן, מארק, ניקי או קיאן יפרשו. ומה רע בלהיראות טוב? מה רע בלרצות להיראות טוב? תדעי לך שחלק עצום מהמעריצים (הרוב) אוהבים אותם בגלל המוזיקה והקול שלהם. ווסט שברו את השיא של הביטלס עם הלהיטים שלהם. מה יש לך להגיד על זה? את חושבת שהם היו שברים שיאים אם הם היו כזאת להקה רדודה? הם כותבים חלק גדול מהשירים שלהם בעצמם, ולא שמים זין על אף אחד מכם. ואם מדברים על המראה, השוואה הוכיחה שווסט יותר שמנים מכמה להקות אחרות שאני לא אנקוב בשמן כאן, מה מוכיח לנו? שאנשים לא אוהבים אותם רק בגלל המראה ששלהם! ונכון שכמות זה לא מדד לאיכות - ברוב המקרים, אבל זאת עובדה שמליוני בנות בעולם אוהבות את בראד פיט המעצבן (הוא לא כזה יפה) והוא נחשב לאחד האנשים היפים שקיימים. ונחשב לאיכותי.... זאת הייתה דוגמא למה שאמרת, אבל ווסט מצליחים כל כך בעולם בזכות הקול שלהם, ועצם העובדה ששלושה בנים מאזור נידח באירלנד (שחצי מהעולם לא שמע עליה) ועוד שניים מדאבלין, מצליחים כל כך בעולם, אומרת משהו עליהם. אם תנסי פעם להקשיב להם, ובאמת להקשיב, בלי לשפוט את התוכן של השירים שלהם או את איך שהם נראים, את תשמעי שלמארק יש קול מדהים ומיוחד, ושיין ובריאן יכולים לגרום לך לבכות, וניקי וקיאן משאירים אותך עם פה פעור! תעשי לי טובה ותנסי להקשיב להם פעם לפני שאת ישר שופטת אותם.

חולוני

New member
יופי לך, עכשיו תלכי מפה.

טיפשותך ובורותך הגדולה (ושל כל חברייך) מונעת ממני להתייחס אליך ברצינות. אז פשוט תקחי את החבר´ה שלך ותחזרו חזרה לפורום "ווסטלייף", פה הם (ואתם) לא מעניינים אף אחד.

yael filan

New member
סליחה?

אתם צריכים לקלוט שזה פורום של מוזיקה באשר היא, וווסט יוצרים מוזיקה מדהימה, בין אם זה מוצא חן בעיניכם ובין אם לא

yael filan

New member
סליחה??

אולי תעוף אתה? אנחנו כאן כדי לדבר על מוזיקה, ונמשיך לדבר על זה אישה שאנחנו רוצות ומתי שאנחנו רוצות.

אנה-

New member
אתה מקסים... ואני אומרת את זה

בצורה הכי לא צינית שקיימת!!

belts

New member
אני יודעת שאני חדשה פה אבל....

אני אישית בן אדם שדי סגור לדברים חדשים..אני יודעת...אבל אני גם מבינה אנשים שכן פתוחים...מוסיקה זה עניין של טעם...אבל כמובן שאני כניראה מגדירה מוסיקה כמשהו יותר מחמש בנים שמרקדים להם על במה ומזיזים את הפה למילים כאלה דפוקים שרק הם יכולים להמציא...אבל רגע ..הם לא!....ולא יודעים איך להחזיק גיטארה.... מוסיקה זה פינק פלויד, זה לד זפלין, זה ביטלס, זה רוקפור, זה ברי סחרוף...אנשים שיודעים מה הם עושים עם המוסיקה שהם מנגנים! ווסטלייף זה לא מוסיקה ...זה רעש (אלא אם כן גם זה כבר יותר מדי מחמאה!)

למעלה